Konflikty s prarodiči kvůli jídlu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
149421
21.3.24 21:58

@Matt 02 fakt zajímavý, to jsem ještě neslyšela že by někdo nesnesl vařené brambory. Znám lidi co jim smrdí květák, ryby, nebo dokonce jim smrdí když se peče kuře. Já nesnáším když se vaří dršťky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
21.3.24 21:59
@Anna766 píše: Více

U nás se sežerou tuny zeleniny. I ovoce jíme, ale méně než zeleninu. Nejvíc hrozno a pak letní sezónní.

• Citovat
  • Upravit
Billi
21.3.24 22:00

Taky nemám ráda vařené brambory, smrdí mi. Jiné úpravy mi nevadí. Ale sním je, i když s nechutí a sebezapřením. Zbytek rodiny je má rád.

• Citovat
  • Upravit
16456
21.3.24 22:01

Já zažila dělání domácího sádla a ledviny :poblion: To nešlo strašně dlouho vyvětrat 8o Takovej smrad z obojího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
21.3.24 22:02
@Dahlia0409 píše: Více

Sádlo dělá máma, to mi voní.

• Citovat
  • Upravit
7221
21.3.24 22:03

Kamradka nesmí vidět syrové maso. Občas má problém i s tím ho vařit. Ale ji to, málo ale ji. Jen neupravuje. Táta nejí fleky. Jiná těstovina jí nevadí ale nesmí to být flek. Přitom je to pořád těstovina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16456
21.3.24 22:04
@Atisia píše: Více

Já s masem taky nedělám :mrgreen: A od porcování kuřete odcházím pryč :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15412
@Billi píše: Více
Řekla bych synovi, ze babička je v tomto směru hloupá, ať jí neposlouchá.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149421
@Billi píše: Více

Každý má něco co nejí. Dcera nejí jablka, ale ostatní ovoce ji všechno. Tak proč jí jablka nutit. Vnučka ji všechnu zeleninu-okurka, kedlubna, mrkev, ředkvičky, papriky a další- ale nejí rajčata, ty do pusy nevezme. Zase kečup miluje a cpe si ho snad i do pusinku, ale syrové rajče nesni.
Nejí nic v čem je majonéza, ale ji jinak polívky, omáčky. veškerá teplá jídla, tak proč bychom jí nutili bramborový salát k řízků, když si němu dá radši bramborovou kaši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
21.3.24 22:06
@Dahlia0409 píše: Více

Já právě ji a miluju vařený maso. Jsem schopná chodit kolem hrnce a vybírat si jenom to maso i za studena nebo z lednice.
Než vyzkouším jestli je dostatečně měkké všechno sežeru. Fuj! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149421
21.3.24 22:07

Kolegyně z recepce byla vždycky hotová když se vařilo zelí a dělal cibulový základ, že prý i doma utíká na terasu ven, když si její muž dělá cibulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6693
21.3.24 22:08

Je hrozné, kolik lidí se projevuje stejně jako ta babička 8o

Proč to děcko nelze prostě tolerovat takové, jaké je? Nikdo se přece neptal, jak mu rozšiřovat jídelníček.

Kdyby nám někdo dovalil tašku ovoce, tak tu většina shnije. Já i manžel si dáme jeden pomeranč nebo jablko za týden a co. Nějak nás nebere zrovna tohle jíst.

Kdyby to jen nosila, neřešila bych to. Ale ta její agrese by mě provokovala a asi bych se s ní pak tvrdě pohádala. A hádku se mnou si nikdo za rámeček nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16456
21.3.24 22:09

Tak to já ne, na syrové nesahám a uvařené musí být úplně měkké a libové :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
21.3.24 22:09

Kluk autista být nemusí, s manželem jsme normální a v jídle je to s náma někdy na palici - on nemá rád moc míchané věci, zapečené těstoviny nebo brambory začal jíst až v pubertě, ale nepochutna si, je tam moc ingrediencí… Má problém s masovou směsí, chlebíčky, bramborový salát, jak se může tomu vyhnout, tak se vyhne. Já sama jsem měla do druhé třídy podvahu, jsem měla jet i do ozdravovny, mě chutnalo jen pečené kuře s bramborem, rohlík s máslem, řízek a těstoviny s kečupem. Víc jsem začala jíst až ve školní jídelně a zlomilo se to někdy ve třetí třídě. Ovoce jen maliny, jahody, meloun, občas jablko, zelenina okurky, paprika a mrkev… Přežili jsme oba a decka mame normální, ty sní vše :lol: a problém s babičkou - je to marný, jedním uchem sem, druhým ven, moje mamka nepochopila, že třeba jeden druh sušenek nikdo u nás nejí a vždy je doveze, posílame je dál, to samé zelenina, jakési pomazánky, které taky nejime, dáváme slepicím. Dokonce i před ni a stejně je vozí :mrgreen: Každý den u vás snad není, odkrývat ji to a nazdar, je to otravné, ale ten kdo nechce, to stejně nepochopí a jak kluk ještě povyroste, tak ji odpalkuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
21.3.24 22:12

Kámoška :mrgreen: :lol:
Nedávno jsem měla návštěvu a dělala jsem bábovku. Kamarád se osypal, páč v tom cítil mák. Mák tam nebyl, byli tam ořechy ale už si nekousl. Teď si budu muset zapamatovat, že to je ten co nejí mák :mrgreen: :lol:. A taky je to první člověk co znám, že nejí mák.
Už jsem se setkala s odpůrcem banánů, medu, kokosu, rajčat, ryb, mléka, ale a mákem? Nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová