Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A hledáš ženu nebo muže? Fakt je ti úplně jedno, koho ti tu předhodíme???
Tak taky napiš, koho by sis představovala. ![]()
Modrooký blondýn, milující moderní a hezké oblečení, střední výšky postavy, s vypracovaným tělem. Miluje motorky, na jedné i jezdí, je společenský, děsně upovídaný. Bohužel, trošku mamánek s láskou k lidem a hlavně ke zvířatům.
Jen by sis na něj musela počkat, jsou mu teprve dva roky a je to můj milovaný chlapeček. ![]()
Přeju, ať konečně najdeš, koho hledáš
A co realita místo virtuality? Chlapi v reálu došly? Jinak parametry nic nevypovídají o osobnosti, což je ale velice podstatné… Věta typu mám ráda:… a teď telefonní seznam také nepomůže… Jsi sice zdravě sebevědomá, ale čekat, kdo Ti co dohodí je zvláštní způsob vyhnutí se vlastní zodpovědnosti a také iniciativě.. Otázkou je, jak se toto bude líbit potenciálním uchazečům… ![]()
Trošku iniciativy holka, pěkně se obleč, vem kolo, rysováček a zajdi na cyklostezku. Tam si propíchno pneumatiku a začni se snažit opravovat. Uvidíš, co se začne dít. To bude filtr č.1, ty pak můžeš udělat filtr č.2 - „děkuji, ale zvládnu to sama“ nebo si necháš pomoci. Filtr č.3 po 5 minutách práce si od něj za odměnu můžeš doporučit fajn hospůdku/kavárnu, kde se mu za práci odměníš nebo ne a pustíš ho. filtr č.4 po kafé buď si rozhodneš, že ho už nechceš vidět nebo si vyměníte čísla.
![]()
Vždyť je to tak jednoduché a ty se tu ponižuješ aby ti někdo něco podstrčil. Bereš vše? Neříkej, že jsi až tak zoufalá? ![]()
@zuzik1982 píše:
Trošku iniciativy holka, pěkně se obleč, vem kolo, rysováček a zajdi na cyklostezku. Tam si propíchno pneumatiku a začni se snažit opravovat. Uvidíš, co se začne dít. To bude filtr č.1, ty pak můžeš udělat filtr č.2 - „děkuji, ale zvládnu to sama“ nebo si necháš pomoci. Filtr č.3 po 5 minutách práce si od něj za odměnu můžeš doporučit fajn hospůdku/kavárnu, kde se mu za práci odměníš nebo ne a pustíš ho. filtr č.4 po kafé buď si rozhodneš, že ho už nechceš vidět nebo si vyměníte čísla.![]()
Vždyť je to tak jednoduché a ty se tu ponižuješ aby ti někdo něco podstrčil. Bereš vše? Neříkej, že jsi až tak zoufalá?
Hehehe, dobrý návrh
Můžeš psát z fleku scénáře pro seriály ![]()
@Gina108
To není z mojí hlavy. Mám vedle ségry ještě staršího bráchu, který mi dával školu jak na chlapy muhehe ![]()
Jo a tu hospůdku samozřejmě z důvodu, že si potřebješ na záchodě umít ruce od oleje. pozvánka na něco až v průběhu
-ona už vlastně příjde z jeho strany, pokud neni gay. A navíc bude mít pocit, jaký to není balič. - Abys nepůsobila moc lehce. Kdyby však jen tušil, jak se věci mají ve skutečnosti a kdo to tu režíruje a kdo koho loví
![]()
Příspěvek upraven 30.08.18 v 23:49