Kontrola tašek ve vozíku v supermarketu.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3395
1.12.17 21:41

@Reflex Haha, řekla bych, že Marks and Spencer jsou zrovna dražší potraviny, a zažila jsem tam horší přístup jak v tom Lidlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
1.12.17 21:42

@rom.k Ochranku v drogerii jsem dlouho neviděla, ale býval tam chlápek, který za mnou lezl, když jsem si prohlíšela kosmetiku, až se mi z toho svíral žaludek a bála jsem se vrátit o regál vedle, abych nevyla podezřelá :D
Pak jsem to překonala a při předvánočním nákupu jsem si tohoto „ochranáře“ vzala jako průvodce kde bych co našla. Až se mu sluchátko natřásalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
1.12.17 21:46

@EmmaAnna To se stává, když máš v kabelce třeba řasenku, na kterém je nalepený takový ten plastový proužek. Mně to takhle pípalo a to jsem tu řasenku měla už půl roku a prolezla jsem před tím miliony rámů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
1.12.17 21:49

@Reflex tak to určitě ne, stačí si pročíst pár obalů. Jinak chuť a výběr jídla nesrovnatelný. Když nějakou potravinu nemůžu nikde sehnat, ani třeba ve zdravý výivě, tak se mi jí podaří většinou sehnat tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
1.12.17 22:02

@Reflex Mívám v kabelce pomádu na rty, řasenku, korektor a tak. Ale jednou jsem to už ze zoufalství té ochrance v Marks ukázala a oni mi tvrdili, že tím to není.

Zjaímavé taky je, že někdy pípám při vlezu dovnitř a a při východu už ne. Podle mě by ty rámy stejně měli zrušit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
1.12.17 22:06

@EmmaAnna Já myslím, že jsou z toho sami nešťastní. Asi to nemají lehké. Jako trest pro ně beru, když jim tam vyložím všechen bordel z kabelky, jako ve filmu „Duch“. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
1.12.17 22:06
@enyf píše:
Vyndat tašky z vozíku je samozřejmost. Koukat dovnitř svých tašek bych je nenechala. Na to nemají žádný nárok. Pokud si myslí, že chci něco ukrást, ať si zavolají policii. Do mé tašky se koukat nebudou. Vždyť v té tašce můžeš mít i nějaké zboží, co tam oni prodávají (to je také jen a jen tvoje věc), a co pak, budeš se s nima hádat o tom, že jsi to koupila jinde?

Pokud máš zboží z jiného obchodu, necháš si ho označit v recepci, nebo ukážeš pokladní před vstupem do obchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
1.12.17 22:12

@Reflex Já mám v kabelce děsný binec a styděla bych se ji před někým otvírat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
1.12.17 22:23

@arada není povinnost tohle udělat, pokud by došlo na lámání chleba museli by ti prostě prokázat, že ta věc je skutečně z jejich obchodu - třeba dle kódu, kamerový záznam atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
1.12.17 22:31
@arada píše:
Pokud máš zboží z jiného obchodu, necháš si ho označit v recepci, nebo ukážeš pokladní před vstupem do obchodu.

Už vidím ty své dvě igelitky nacpané k prasknutí, jak si nechávám označovat. Nebo jak si je pokladní vítězka-paměťové-olympiády předem prohlíží a kontroluje posléze, jestli tenhle čárový kód už neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
1.12.17 22:35

Zásadně neukazuju. Chodím s batůžkem, občas se mi to stalo. Když se mě jednou ochranka zeptala, ať mu ukážu vnitřek, řekla jsem že „ne“ a on „v pořádku, nashledanou“. Tak asi tak, nenechat si to líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
2.12.17 09:43

Ono to chce trochu empatie. Já když lezu do obchodu a mám nějaké věci nakoupené z minula/tašky, tak je nechávám u ostrahy nebo jdu za hlavní pokladní/informace a tam nahlásím, že mám nákup z minula. A poté když jdu s novým nákupem, tak jdu k té pokladní, které jsem to hlásila/která je nejblíž ostraze. NIKDY nebyl problém. Kdyby mi hodná vyklepaná brigádnice řekla „co to tam máte?“ tak jí ukážu účtenku z minulého nákupu, a řeknu, že je to prostě nákup z minula. Toto se mi stalo jednou, taky nebyl problém. Nahlédnout do tašky nedávám. Do kabelky už vůbec.
Když pípám v rámu, tak to ignoruji, ty rámy o ničem nevypovídají, často hlásí planné poplachy. Proto se kolikrát za vámi ostraha ani nežene - vědí, že je pípání rámu neopravňuje vás zastavit a prohledávat.
Ale je mi líto prodavaček, které musí kontrolovat plato vajíček kvůli kindervajíčkám. Je to fakt smutný, že lidi toto dělají. Víc než nouze mi kolikrát přijde, že je to hamoun. A ještě pak machrovat, jak jsem okrad sámošku :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
2.12.17 09:46
@Reflex píše:
Už vidím ty své dvě igelitky nacpané k prasknutí, jak si nechávám označovat. Nebo jak si je pokladní vítězka-paměťové-olympiády předem prohlíží a kontroluje posléze, jestli tenhle čárový kód už neviděla.

Neukazuješ to zboží, proboha. Ukazuješ jenom naditou tašku. Nestalo se mi, že by tam něco označovali. Jednou jsem šla do Tesca s časopisem v ruce (měla jsem malou kabelku), na ten jsem si nechala dát u informací razítko. Ale jinak stačí nadzvednout tašku a říct „Mám tam nákup z minula“. Někde se dělá, že jakoby tu tašku přelepí nějakým páskem, aby sis do ní už nemohla nic dát, ale ještě se mi to nestalo. Zatím vždycky jenom pokývli hlavou, že berou na vědomí a v jednom případě (Kauf?) mi řekli, že tam mají skříňky, kde si tašku můžu zamknout. To jsem ocenila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
2.12.17 09:51

Jednou jsem šla do Lidlu na nákup ráno, normálně nakoupila, i ty jejich věci. Odpoledne jsem potřebovala ještě pečivo, takže jsem tam šla a řekla hlavní pokladní (resp. pokladní na „jedničce“) a ostraze vedle ní, že mám nákup z rána (ukázala jsem účtenku - ne zboží), a že si jdu pro pečivo. Jen pokývli. Při placení jsem šla k této pokladně, i když měla delší frontu. Nic nekontrolovali.
Podle mě je slušnost hlásit předem nákup z minula, ale neukazovat ho. Nechovat se arogantně, ale pamatovat si svoje práva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
2.12.17 09:53
@Liz píše:
S tím souhlasim, dokud není zboží zaplacený, tak patří stále obchodu a ne zákazníkovi. Ty lidi, co se běžně cpou jídlem a pitím co ještě nezaplatili mi přijdou trochu omezený.

přesně. Tu chvilku nejezení a nepití do zaplacení snad dítě i dospělý vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová