Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@araw píše:
Ale jinak nechápu, že si někdo prohuluje byt, to je hnus. Fuj, vím jak vypadá nikotinový prach a doma bych to nesnesla
Mám stejný názor… sedá to všude, cokoliv textilního to okamžitě chytne.
@Krasavicaa píše:
Wow![]()
![]()
Asi jdu do sebe
Čekala jsem sprchu kritiky
Neboj, sprchu možná dostaneš. Ale ne teda ode mě, protože tohle teda fakt nechápu.
Kde mám jako kouřit, aby mě dítě nevidělo? A když neuvidí dítě mě, neuvidím ani já dítě, že? To mi přijde lepší si před ním zapálit, než ho nechat bez dozoru. A s pivem, nebo se skleničkou vína bych se mohla zavírat na záchod, aby z dětí nebyli alkáči ![]()
@romype Já jsem kuřák a když okolo mě projde další kuřák, tak je mi z toho
… já vím, že tak smrdím taky (byť mám po ruce parfém, žvejky a krém na ruce) ale jak píšeš ty- pro mě horší někdo kdo páchne potem a nebo chlastem
@araw Ač kouřím, tak v bytě zásadně ne. I kdybych tam neměla dítě… vadí mi to. ![]()
A tyhle témata už bych zakázala. Je jich tu plno… proč přidávat další? Kuřáci nebudou rozumět nekuřákům a naopak… najde se pár vyjímek ale proč furt otevírat tohle téma? Kdo chce, tak si v bytě s dětmi nebo v těhotenství stejně zakouří…
@Antonie Bolavá píše:
Mě to teda naprosto v klidu nechává. Je to hrozná hovadina
Myslíš, že jsem podlehla mediální masáži a nic jako výchova příkladem neexistuje?
Fascinuje me, jak se tady kuřáci dokolecka obhajují a najdou tisíce důvodu proč vlastně vůbec nevadí ze kouří před dítětem ![]()
@romype píše:
No stejně tak jje zajímavé, že se neustále mluví o cigaretách, a co takhle pravidelné pití alkoholu, kdy spousta rodičů dá ochutnat dokonce dětem, pijí před dětmi, nebo stravovací návyky, které jsou také škodlivé, když rodiče cpou děti vším možným, o tom se ale tak moc nemluví, mám někdy pocit že se nemluví o ničem jiném jenom o cigaretách.
Souhlasim. Ja treba vubec nepiju. At se kazdej nalejva jak chce, ale me to prijde hnusny uplne stejne. O 3 letych deti v Mekaci ani nemluve.
@ArumLily0 píše:
A tyhle témata už bych zakázala. Je jich tu plno… proč přidávat další? Kuřáci nebudou rozumět nekuřákům a naopak… najde se pár vyjímek ale proč furt otevírat tohle téma? Kdo chce, tak si v bytě s dětmi nebo v těhotenství stejně zakouří…
Já tu žádný nenašla…teda spousty o kouření v těhotenství atd.
@AndreaS92 píše:
Fascinuje me, jak se tady kuřáci dokolecka obhajují a najdou tisíce důvodu proč vlastně vůbec nevadí ze kouří před dítětem
Proc? Protoze to co neprijde v poradku tobe jeste neznamena, ze to neni v poradku i pro nekoho jineho.
@Almatka píše:
Myslíš, že jsem podlehla mediální masáži a nic jako výchova příkladem neexistuje?
Tímhle konkrétním příkladem ale vychováváš k pokrytectví.
Příklad, který dětem dáváš, je „kouřit se může, je to normální - ale nikdo o tom nemá vědět, dělá se to v bezpečném soukromí“.
Příspěvek upraven 17.04.15 v 22:37
@AndreaS92 píše:
Fascinuje me, jak se tady kuřáci dokolecka obhajují a najdou tisíce důvodu proč vlastně vůbec nevadí ze kouří před dítětem
Já jsem nekuřák a kouření mi vadí extrémě. Ale fakt si nemyslím, že když dítě uvidí rodiče kouřit, že je to poznamená a bude z něj na 99% kuřák.
Ano kouření tak, že to dítě dýchá, to jsou prasata. Ale když sedí venku, pozoruje děti a práskne si ![]()
@Šarlota4 píše:
Souhlasim. Ja treba vubec nepiju. At se kazdej nalejva jak chce, ale me to prijde hnusny uplne stejne. O 3 letych deti v Mekaci ani nemluve.
no mně stačilo, když na mě koukali jak na exota, protože moje dcera ve 13 letech poprvé ochutnala hamburger v Mekáči.
@AndreaS92 Přijde mi úplně normální, že si na vzduchu dám cigáro. Nehulím to dítěti pod nos. Jsem třeba o kus dál. Pro mě by bylo horší kdybych se s tím cigárem někde schovávala.
Předpokládám, že ty si před dítětem nedáš sklenku vína nebo kávu (ta taky není zdravá) ![]()