Kriminálka chtěla číslo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17014
29.6.13 19:47
@Lily007 píše:
Chtěly moje číslo. Ale že věděly jak se jemnuji i příjmení? A jméno kolegy neřekly

A jak ti mohli včera volat? Když číslo chtěli dneska? Nehoupeš nás trochu? :mrgreen: :mrgreen: Odznak na krku nosej v émerických kriminálkách :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.6.13 19:48

@Lily007 bych řekla, že na Tebe někdo zahrál habaďuru.. pro příště - požádej o průkaz, opiš si číslo (normální policajt Ti to bez řečí dovolí), když si nejsi jistá, tak 158 a hotovo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
29.6.13 19:52

Nepročítala jsem všechno. Chování bylo celkem nestandartní, ale řekla bych, že to policajti byli. Obzvlášť pokud jsi včera měla hafo nepřijatých hovorů z nenámého čísla - takže bych počkala do pondělí a kolega se určitě ozve. Jinak odznak na krku není nic speciálního - je to prostě klasickej odznak, ale aby ho někde neztratili, tak mají pouzdro, které se dá zavěsit na krk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li

@Lily007 U nas byla kriminalka kvuli segrinymu byvalymu - hledali ho.meli zjistenou jeho adresu, telefon a i to ze segra byla jeho pritelkyne - prijeli dva chlapy v civilu - prokazovali se prukazem s jejich fotem a odznakem.

Tohle.mi prijde divny - cislo bych nedavala - to si kriminalka umi sehnat sama

• Citovat
  • Upravit
539

Ne přijely ve čtvrtek okolo 2. A včera mi volaly 7 krát. ale neměla jsem u sebe mobil. přesně se trefily když mi obřat pak už nevolal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9315
29.6.13 19:54

@araw hele to mě nenapadlo :mrgreen: když jí volali den předem a pak po ní chtěli číslo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.6.13 19:56
@Žirafátko píše:
Jak odznak na krku? Měl na bundě služební číslo? ;)

kriminalka chodi v civilu :-) a cislo nosi na snurce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
29.6.13 19:56

Hm, tak to je na tebe nejaky podvod, kriminálka by urcite nechtěla po tobe číslo, sezenou si vse, co potrebujou, hl. takovou pro ne banalitu jako je tel. číslo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
29.6.13 19:57

A co když se chtěli ujistit, jestli je to číslo opravdu její a je platné, když ho nebrala? Já v tom nevidím nic zvláštního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
@martina0310 píše:
To se dela v americkejch filmech, ze vytahnou placku.tady ti ukazou sluzebni prukaz.

a v tom sluzebnim prukaze je placka, ty americkej filme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

@Starrky asi jak kde, chlapi u nás mají zakázáno nosit odznaky na krku.. maj klasickou koženou brašničku, na krku to nosit nesmí a to ani zásahovka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
29.6.13 19:58

A ty hovor byly jako ze skrytého cisla a nebo, tam bylo nejake číslo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.6.13 20:00
@jajul píše:
Měl by ti hlavně ukázat průkaz, rozhodně pro příště na požádání. Divné to je, policajti nosí odznak v kožené jakoby peněžence. Mmch pokud odcházející policista nechce, nemusí odznak vracet. Takže takovou tu klasiku (nevím jak na kriminálce) může mít kde kdo :nevim:.Příspěvek upraven 29.06.13 v 19:47

sluzebni prukaz se vzdycky vraci, i ta placka, je na tom identifikacni cislo, Pri jeho ztrate se plati hezky sporeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
29.6.13 20:00
@Starrky píše:
A co když se chtěli ujistit, jestli je to číslo opravdu její a je platné, když ho nebrala? Já v tom nevidím nic zvláštního.

Ja mam pocit, ze zakl. psala; ze ji navstivili ve ctvrtek a teprve v patek mela neprijate hovory. Tedy az po jejich navsteve.
Ale he to slusny rebus :think:
Co z totohle vyleze :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.6.13 20:01
@martina.se píše:
@Starrky asi jak kde, chlapi u nás mají zakázáno nosit odznaky na krku.. maj klasickou koženou brašničku, na krku to nosit nesmí a to ani zásahovka :think:

ja uz videla, ze to nosili pod trikem na snurce kolem krku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová