Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lily007 píše:
Chtěly moje číslo. Ale že věděly jak se jemnuji i příjmení? A jméno kolegy neřekly
A jak ti mohli včera volat? Když číslo chtěli dneska? Nehoupeš nás trochu?
Odznak na krku nosej v émerických kriminálkách
![]()
@Lily007 bych řekla, že na Tebe někdo zahrál habaďuru.. pro příště - požádej o průkaz, opiš si číslo (normální policajt Ti to bez řečí dovolí), když si nejsi jistá, tak 158 a hotovo ![]()
Nepročítala jsem všechno. Chování bylo celkem nestandartní, ale řekla bych, že to policajti byli. Obzvlášť pokud jsi včera měla hafo nepřijatých hovorů z nenámého čísla - takže bych počkala do pondělí a kolega se určitě ozve. Jinak odznak na krku není nic speciálního - je to prostě klasickej odznak, ale aby ho někde neztratili, tak mají pouzdro, které se dá zavěsit na krk ![]()
@Lily007 U nas byla kriminalka kvuli segrinymu byvalymu - hledali ho.meli zjistenou jeho adresu, telefon a i to ze segra byla jeho pritelkyne - prijeli dva chlapy v civilu - prokazovali se prukazem s jejich fotem a odznakem.
Tohle.mi prijde divny - cislo bych nedavala - to si kriminalka umi sehnat sama
Ne přijely ve čtvrtek okolo 2. A včera mi volaly 7 krát. ale neměla jsem u sebe mobil. přesně se trefily když mi obřat pak už nevolal.
@araw hele to mě nenapadlo
když jí volali den předem a pak po ní chtěli číslo ![]()
@Žirafátko píše:
Jak odznak na krku? Měl na bundě služební číslo?
kriminalka chodi v civilu
a cislo nosi na snurce
Hm, tak to je na tebe nejaky podvod, kriminálka by urcite nechtěla po tobe číslo, sezenou si vse, co potrebujou, hl. takovou pro ne banalitu jako je tel. číslo…
A co když se chtěli ujistit, jestli je to číslo opravdu její a je platné, když ho nebrala? Já v tom nevidím nic zvláštního.
@martina0310 píše:
To se dela v americkejch filmech, ze vytahnou placku.tady ti ukazou sluzebni prukaz.
a v tom sluzebnim prukaze je placka, ty americkej filme ![]()
@Starrky asi jak kde, chlapi u nás mají zakázáno nosit odznaky na krku.. maj klasickou koženou brašničku, na krku to nosit nesmí a to ani zásahovka ![]()
A ty hovor byly jako ze skrytého cisla a nebo, tam bylo nejake číslo???
@jajul píše:
Měl by ti hlavně ukázat průkaz, rozhodně pro příště na požádání. Divné to je, policajti nosí odznak v kožené jakoby peněžence. Mmch pokud odcházející policista nechce, nemusí odznak vracet. Takže takovou tu klasiku (nevím jak na kriminálce) může mít kde kdo.Příspěvek upraven 29.06.13 v 19:47
sluzebni prukaz se vzdycky vraci, i ta placka, je na tom identifikacni cislo, Pri jeho ztrate se plati hezky sporeni
@Starrky píše:
A co když se chtěli ujistit, jestli je to číslo opravdu její a je platné, když ho nebrala? Já v tom nevidím nic zvláštního.
Ja mam pocit, ze zakl. psala; ze ji navstivili ve ctvrtek a teprve v patek mela neprijate hovory. Tedy az po jejich navsteve.
Ale he to slusny rebus ![]()
Co z totohle vyleze ![]()
@martina.se píše:
@Starrky asi jak kde, chlapi u nás mají zakázáno nosit odznaky na krku.. maj klasickou koženou brašničku, na krku to nosit nesmí a to ani zásahovka
ja uz videla, ze to nosili pod trikem na snurce kolem krku