Krist/modrak/kovář ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8288
20.8.19 10:03

@Caboverde neznám zakladatelku.spis píšu o sobě, že kdybych našla tyto houby, byla bych přesvědčena, že jsou to kováři a snědla je. Uprostřed města dle toho kterého. Běžně jsme sbírali v parku a jedli je. Nebo jako děti já sídlišti kouzky. Ale bylo to menší město.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caboverde
20.8.19 10:08

@belladonna Ona píše na sídlišti u parkoviště. V parku dejme tomu. Na sídlišti bych je nesbírala ani před 40 lety, když byl podstatně řidší provoz.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.19 10:22

Tak se zase uklidnime :nevim: chtěla jsem jenom vědět, jestli si někdo myslí co já. Kamaradka nasbírala ty same.Take u nás a měla je už o den dřív a žádný jedovatý hřiby či muchomůrky to nebyly…a že sem je natrhala na sídlišti kde denně projede 6 aut? No bože :)

• Citovat
  • Upravit
11157
20.8.19 12:22
@Anonymní píše:
Tak se zase uklidnime :nevim: chtěla jsem jenom vědět, jestli si někdo myslí co já. Kamaradka nasbírala ty same.Take u nás a měla je už o den dřív a žádný jedovatý hřiby či muchomůrky to nebyly…a že sem je natrhala na sídlišti kde denně projede 6 aut? No bože :)

Nic si z toho nedělej, podle mě to jsou normální jedlé hříbky, neměla bych s tím problém. Je zvláštní, že rostly na sídlišti, ale jinak normální jedlé houby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
20.8.19 17:46
@Anonymní píše:
Tak se zase uklidnime :nevim: chtěla jsem jenom vědět, jestli si někdo myslí co já. Kamaradka nasbírala ty same.Take u nás a měla je už o den dřív a žádný jedovatý hřiby či muchomůrky to nebyly…a že sem je natrhala na sídlišti kde denně projede 6 aut? No bože :)

Asi tak. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115847
20.8.19 17:50

Zakladatelko, přežilas noc? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.19 20:35
@aiwwa píše:
Zakladatelko, přežilas noc? :mrgreen:

Jojo a to jsem tu omáčku měla asi 3× a bramboracku jakby smet :) žádný průjmy, zvracení… :mavam:
Ale můžu vám říct, že jsem měla otravu houbami-psychickou, ale z tady těch komentářů :lol:

• Citovat
  • Upravit
115847
20.8.19 20:40
@Anonymní píše:
Jojo a to jsem tu omáčku měla asi 3× a bramboracku jakby smet :) žádný průjmy, zvracení… :mavam:
Ale můžu vám říct, že jsem měla otravu houbami-psychickou, ale z tady těch komentářů :lol:

Nojo, emimino dokáže být pěkně toxické. :jazyk: :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
20.8.19 20:54

I tyhle houby jsme dneska sbírali v lese :palec: Jo, a přežili jsme černobyl, takže jsme odolní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová