Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Oba jste mladí, a jste svobodní, myslím by bylo líp se na sebe tolik neupínat. Raději zkusit víc těch vztahů. Znám strašně málo párů, vlastně jenom jeden, kde se brali dva hned z prvního vztahu. Jinak ne, je potřeba hledat. A navíc se člověk strašně mění - ten rozdíl ve 14 a 18 letech je strašně veliký. A představ si, jaký bude, až ti bude 28! To budete oba naprosto jiní lidé. Myslíš, že budete spokojení?
@Zuuuzaaa122 píše:
@nostress nejhorsi je, ze on komunikovat nechce, porad si stoji tvrdohlave za svym. Nenecha si nic vysvetlit. Takova vec asi abi casem naucit nejde, ze?
Nejde.
@Zuuuzaaa122 píše:
@peta00 Toho se prave bojim, ze by byl schopny mi i neco udelat. Pokud se rozejdeme, chci z oci do oci, ne po telefonu, nejsem zbabela, ale trochu se toho bojim no…
Fakt? V tom případě zdrhej, partnera by se člověk bát rozhodně neměl.
Nebudu se opakovat, vše co psaly holky je určitě pravda. Osobně můžu říct, že jsem měla čtyři vztahy (tím myslím, že jsme spolu nějaký rok byli) a mám pocit, že mi ty zkušenosti hrozně moc daly. Manžela jsem poznala ve 23 a už jsem věděla co od partnera očekávám.
Ještě k té armádě, moc tomu nerozumím, ale co jsem viděla jsou v tom veliké rozdíly. Známý je voják, už u nich udělal VŠ (vlastně už dvě) a má nějakou vysokou pozici v tom jejich povyšování (říkám že je generál, ale ve skutečnosti nevím jakou má hodnost) a v životě se z Prahy nehnul
No a pak jsou vojáci, kteří jezdí x měsíců po misích v cizině, toho bych se taky bála zůstat třeba s miminkem sama s nejistotou či se manžel-partner vrátí.
@Bohulinka on se prihlasil jako strelec nebo pruzkumnik, takze to asi moc doma doma a pry je to nejnebezpecnejsi. K tomu miminku, jako mela jsem to dostat a furt nic, doufam ze to je ze stresu, jinak me fakt trefi ![]()
@Zuuuzaaa122 Tak si udělej test, mají je i v dm a stojí kolem 40Kč, ať máš klid. Spíš bych typovala stres ![]()
@Bohulinka jojo,jednou jsem to uz absolbovala a nastesti dobry, tehdy jsem mela 3 tydny zpozdeni a bylo mi cerstvych 16, tehdy to byl sileny stres. Zkusim jeste pockat, taky to tipuju na ten stres
. Nevim kdy jsem se naposledy poradne treba najedla. Chlapi jsoi hrozni ![]()
Ted dela jakoby ze nase problemy vlastne problemy nejsou a kdyz rikam, ze to uz asi nezvladam, tak o tom nechce slyset… jakoze to zvladneme a tak spolu. Prijde mi, jakoby mi neveril ze to myslim vazne.