Krize v partnerství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80184
3.8.16 09:46

Oba jste mladí, a jste svobodní, myslím by bylo líp se na sebe tolik neupínat. Raději zkusit víc těch vztahů. Znám strašně málo párů, vlastně jenom jeden, kde se brali dva hned z prvního vztahu. Jinak ne, je potřeba hledat. A navíc se člověk strašně mění - ten rozdíl ve 14 a 18 letech je strašně veliký. A představ si, jaký bude, až ti bude 28! To budete oba naprosto jiní lidé. Myslíš, že budete spokojení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
3.8.16 10:49
@Zuuuzaaa122 píše:
@nostress nejhorsi je, ze on komunikovat nechce, porad si stoji tvrdohlave za svym. Nenecha si nic vysvetlit :(. Takova vec asi abi casem naucit nejde, ze? :(

Nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
3.8.16 10:53
@Zuuuzaaa122 píše:
@peta00 Toho se prave bojim, ze by byl schopny mi i neco udelat. Pokud se rozejdeme, chci z oci do oci, ne po telefonu, nejsem zbabela, ale trochu se toho bojim no…

Fakt? V tom případě zdrhej, partnera by se člověk bát rozhodně neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1131
3.8.16 12:24

Nebudu se opakovat, vše co psaly holky je určitě pravda. Osobně můžu říct, že jsem měla čtyři vztahy (tím myslím, že jsme spolu nějaký rok byli) a mám pocit, že mi ty zkušenosti hrozně moc daly. Manžela jsem poznala ve 23 a už jsem věděla co od partnera očekávám.

Ještě k té armádě, moc tomu nerozumím, ale co jsem viděla jsou v tom veliké rozdíly. Známý je voják, už u nich udělal VŠ (vlastně už dvě) a má nějakou vysokou pozici v tom jejich povyšování (říkám že je generál, ale ve skutečnosti nevím jakou má hodnost) a v životě se z Prahy nehnul :) No a pak jsou vojáci, kteří jezdí x měsíců po misích v cizině, toho bych se taky bála zůstat třeba s miminkem sama s nejistotou či se manžel-partner vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
3.8.16 13:04

@Bohulinka on se prihlasil jako strelec nebo pruzkumnik, takze to asi moc doma doma a pry je to nejnebezpecnejsi. K tomu miminku, jako mela jsem to dostat a furt nic, doufam ze to je ze stresu, jinak me fakt trefi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1131
3.8.16 13:09

@Zuuuzaaa122 Tak si udělej test, mají je i v dm a stojí kolem 40Kč, ať máš klid. Spíš bych typovala stres ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
3.8.16 13:19

@Bohulinka jojo,jednou jsem to uz absolbovala a nastesti dobry, tehdy jsem mela 3 tydny zpozdeni a bylo mi cerstvych 16, tehdy to byl sileny stres. Zkusim jeste pockat, taky to tipuju na ten stres :(. Nevim kdy jsem se naposledy poradne treba najedla. Chlapi jsoi hrozni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
4.8.16 12:53

Ted dela jakoby ze nase problemy vlastne problemy nejsou a kdyz rikam, ze to uz asi nezvladam, tak o tom nechce slyset… jakoze to zvladneme a tak spolu. Prijde mi, jakoby mi neveril ze to myslim vazne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
4.8.16 13:39

@Zuuuzaaa122 A myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
4.8.16 19:33

@Pedro 00 Myslim. :)