Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kalamitaa píše: Více
Jo a musí se na ně usmívat, rozdávát květy, byt pozitivní. ![]()
U nás byla jedna, která byla v podobné situaci, ale ta tvrdila, že žádného chlapa nechce. Pak si s někým, nevím kým, také v dost již vysokém věku udělala dítě a byla svobodná matka. Ona si tedy vydělala dost, takže nestrádali. Nakonec, když jí bylo kolem padesáti se někde v lázních seznámila s rozvedeným s dětmi, též dobře situovaným, vzala si ho a jsou spolu pořád. Někdo holt nenajde odpovídající protějšek v patřičném věku na dítě, ale může ho najít později.
@Alušáček píše: Více
Souhlas, já také, zvlášť pokud máš peníze a nějaké zázemí. Chlap se třeba časem najde nebo i nenajde, ale dítě mít budeš.
Ja jsem na tom stejne. Udelam si dite sama, nebo jeste zvazuju adopci. Ale to je dost na dlouho i nekolik let ![]()
Já jsem svobodná, nezadaná a bezdětná ženská ve stejném věku. Ale já děti mít nepotřebuji, takže mě to žíly netrhá. Chápu ale, že pro ženu, která po dětech touží, to musí být hrozně zoufalé… Upřímně, vykašlete se na seznamky. Na seznamkách jsou obvykle ty nejhorší případy. A mezi nimi je pár těch, co by za něco stáli. Jenomže je úplně reálné, že půjdete třeba na 50 schůzek, než najdete jednoho, který bude vypadat slibně… Vyjděte ven. Začněte dělat aktivity. Setkávejte se s lidmi bez úmyslu potkat někoho, s kým to půjde. Když se budete honit za vhodným mužem, tak vám prostě bude muset utíkat. Protože co naháníme, to utíká. A platí to i o energické stránce věcí… To nejlepší, co můžete udělat pro to, abyste našla vhodného muže a měla s ním rodinu je to, že si budete užívat život a budete se cítit naplněná a spokojená i když to zatím nemáte… A jinak znám dost lidí, co někoho potkali až ve 35 a ve 36 už byli vdaní/ženatí a s dítětem na cestě. Ale všichni se věnovali v životě i jiným věcem, než je snaha o založení rodiny…
Byla jsem ve Vaší situaci. Po devítiletém vztahu mi oznámil, že si našel milenku. Hrozně jsem toužila po dětech, takže jsem se rozhodla to vzít prakticky…vše promyslet, propočítat a požádat kamaráda v podobné situaci o pomoc (rozvedený, toužící po dětech). No a jak to dopadlo? Než jsem stihla kamaráda seznámit s mým plánem, stala jsem se účastníkem nehody, při které jsem poznala fajn chlapa…Z toho se vyklubal skvělý manžel a poté i otec našeho syna.
Joooo člověk míní, Pán Bůh mění.
P. S. V rámci své zoufalosti jsem poslouchala na YT afirmace na přitažení spřízněné duše..Tak třeba to zabralo. ![]()