Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky…
copak dnes podnikáte?
My se pomalu budeme chystat do poradny..
Ke kterému pediatrovi chodíte s dětmi?
Cindy,pracovali jsme ![]()
Mám za sebou užasny zažitek.Tchyně mi přivezla Vojtika a jak jsme stali tak venku tak mi prcek zavřel dveře od baraku.A hadajte kde jsme měla kliče.Ano,zevnitř v zamku.Ještě,že to mam do Palu za chlopkem 5min.Naštěsti byly kliče povytažene,byt otočene tak nevim.
Byla jsem zrala na infarkt.
Tak něco podobného se nám také kdysi stalo.
Nat měla tak 2 měsíce a my se vraceli domů, ale zjistili jsme, že máme klíče z druhé strany dveří a domů se nedostaneme a tak jsme volali zámečníka..
Jinak jsme dnes byli v poradně, ale moc veselí tam ze synka nebyli… ![]()
Také jsem byla zjištovat, jestli nemají ve školce volné místečko pro dceru..
Cindy, tak jak dopadla školka? Dáte malou na Gorkého nebo Páleníčkovu?
Ahojky…
tak se školkou to dopadlo dobře
, čekali jinou paní, ale ta nepřišla, tak řekli , že má smůlu…měli tam poslední místečko , dali nám přihlášku, ještě si musím pro potvrzení od dr. a může nastoupit ![]()
Zkusím tu zprávu vyzvednout v jiné školce, kde jsem ji původně přihlašovala, tak mi to snad dají, nerada bych kvůli tomu zase letěla k dr a platila další 200 Kč.
Bude chodit do školky Gorkého, máme ji i blíž
a docela mně zaujalo, že tam mají i kopec na sánkování ![]()
Fyzikárko..a copak je nového u vás? ![]()
Jak jste strávili víkend?
Cindy a do jakého oddělení jde? Chodívám tam pro souseda a malou od kámošky.
Víkend se nesl ve znamení návštěv, byl tu strýc a pak se stavili tcháni.
A co vy?
Ahojky,
oddělení jsme ještě neřešili, to zjistím až dnes- určitě dám vědět
, zminovala se, že půjde do smíšené třídy.
Stále nevím, který den pro Nat vybrat na začátek chození…jestli už zítra, v pátek a nebo to nechat až od pondělka…
Také pořád řeším, co jí tam dám pod zástěrku…tričko + tepláky nebo jestli tam holky pod zástěrkou nosí jen punčochy s tričkem…tak aby jí v těch teplákách nebylo moc teplo… ![]()
fyzikárko…ptala jsem se manži jestli tě podle fotečky nezná od vidění - říká, že už tě párkrát viděl ![]()
Dano…také jsem zvědavá na její zážitky ze školky, no zatím se tam těší, hlavně na to, že si tam bude hrát s dětmi
, malovat a tak…
Tak už je vše vyřízeno…
Nastupuje v pondělí a bude chodit do švestek ![]()
fyzikárko…do jakých oddělení chodíváš pro děti ty?
Do Jablíček a Hruštiček. Ale už jen sem tam, dokud jsme neměli maloška,tak pro souseda každý týden aspoň jednou.
To pondělí je rozumné, k oblečení, dala bych punčocháče a tričko, na to zástěrku a do skříňky tepláky, kdyby bylo Natálce zima.
Kroměříž je malá,tady se zná fakt každý s každým. ![]()
Chodíš s malým do Klubíčka a tak?
Já byla s Vojtou v Klubíčku dvakrát…chci ho přihlásit do kursu plavání…jiné aktivity mně s ním nenapadají, kam by se dalo jít s dětmi…
Chodím s malým plavat, nejdřív do Kotěte a teď už na . A cvičit, zatím taky Kotě, ale přemýšlíme s kámoškama o Kenny nebo Klubíčku.
Ahojky…
tak v Kenny jsme byli na Den otevřených dveří, to teprve začínali, a v Klubíčku je to pro mimina v pondělí a cvičí se tam na balonech
, tehdy jsme tam byli nejmladší a také tím pádem středem pozornosti
ostatní dětičky už tam tapkaly
a Nat si s nimi hrála ![]()
Ahojky…
fyzikárko…Nat se ve školce líbí
, chodíme tam kolem 7:15 hod, dokud tam ještě není moc dětí, Vojtu hlídá doma manžel - je na neschopence, pak si ho budu muset brát s sebou - no, to pak bude zajímavé
, asi ho vždy vypustím do třídy, at si leze, mezi tím převleču Nat a Vojtu se zase vezmu..
Nevíš, jak to dělají ostatní maminy, když mají ještě nechodící aktivní dítko?
Jsem domluvená, že budu pro Nat chodit po obědě…Ptala jsem se učitelky, jak to tam Nat zvládá…prý se zatím rozkoukává, ale je v pohodě. Nat mi řekla, že ji na zahradě nějaká holčička zlobila, když se učitelka nedívala…
Ještě si musíme zvyknout na to vstávání - i já ![]()
To už není v 8 hod pro mně a Vojtu a Nat kolem 9. hod!
![]()
A copak je nového u vás?
Kam tak chodíváte na vycházky?