Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hospodki píše:
@Lucy75 hele me třeba @karkarka nesedi svými rychlými soudy. Někdo se zeptá na test a hned dostane poj.eb a jak je to bile a přitom dalších 5 napise, ze carku vidí. Nebo vše je potrat ikdyz tomu popis kolikrát neodpovídá… jinak me podle lajku stalkuje @Liberalissimaale je fakt, ze její příspěvky taky muzu, tak asi jen stejná vlna
Já za to nemůžu, že píšeš rozumné věci, co si zaslouží srdíčka ![]()
@Janli píše:
Já to tu mám ráda tak nějak všechno. Tady jdeme všichni až na dřeň svých černých duší a to se mi moc líbí. Nemám ráda přetvářku a povinnou distingovanost reálnýho světa. Je to tu někdy drsný, ale opravdový. Mám pocit, že jen tady dostanu opravdovou zpětnou vazbu na můj projev a moje názory. A i když to často není hezký, aspoň mě to donutí přemýšlet o mě samotné, že jsem někdy na zabití, to vím sama. Takže holky a kluci - dík.
A k tématu…..
Obdivuju a mám ráda vyrovnanost a zenovej klid Martanky, Liberallisimi, Lucy75, Bohunky, DanielyD a TRG v diskuzích, kde i mě jde pára z uší….
Miluju sarkazmus Sirikit a Ontarky, vtip Bettyny MacDonaldové, MartinyIreny a Michell_M, takovou normální maminovatost Anny766, Fidincie a
Kelsey. Mrzí mě, že tu nemůžu vyjmenovat všechny, ale věřte mi, že každý, kdo ode mě dostane srdíčko, má můj zasloužený obdiv. Takže až mě uvidíte mezi těmi, komu se váš příspěvek líbí, tak vás mám fakt ráda.
Edit - jo a Waritu mám taky ráda…
Tak vyrovnanost a zenový klid bych si fakt nepřisoudila, vždyť se tu furt rozčiluju, až si sem někdy zakazuji chodit ![]()
@warita píše:
myslim, ze mozna byla rec o tohle fotce. Zakynthos, rok 2016, jsem tehotna s dcerou.
Jé, já když byla těhotná s dcerkou, tak jsme taky byli na Zakynthosu ![]()
@warita píše:
taky si na ni obcas vzpomenu.ReginaHero uz sem taky nechodi. Skoda.
Mně chybí MangoLassi
@Lucy75 píše:
to máme stejně, určo i ty, Jarekk, Betty a Sirkuš, celkově psí komunita tady
jste mne dojaly skoro stejně jak teď Občanský průkazjedna z pubošek koukala se mnou (mmch. je na Netflixu) a vůbec nechápala, hlavně ti VB jak tam ty mlaďochy mlátili hlava nehlava zbaběle v podchodu nádraží… u těchle filmů se zas člověk trochu posadí zpátky do reality…, sice žijeme momentálně v energetické krizi a brutálním zdražování, ale pořád lepší, než aby ti někdo za názor vymlátil mozek z lebky… lidi by měli celkově víc přemýšlet…
Jojo, ještě, že tam mám to mnoho dalších
. Betty a Sirikit jsou taky strašně fajn. Plus ještě Bohunka, Janli, Inkakřivák a ještě by se jich našlo ranec.
@Matt 02 píše:
Jojo, ještě, že tam mám to mnoho dalších. Betty a Sirikit jsou taky strašně fajn. Plus ještě Bohunka, Janli, Inkakřivák a ještě by se jich našlo ranec.
Díky!
Žiš, já teď vyjmenuju půl eMimina. ![]()
Hrozně ráda čtu Tebe a @Betty_MacDonald a @Lucy75 a @MartinaIrena a @Janli a @ontarovastara a @AvajBr a @Ba-stet (už dlouho jsem ji neviděla na skle
) a @inkakřivák a @KalamityJohn a @Kutil Tom a @ FlorenceF Jenkins a @Vokiska a @matkabagristy a @mroe a @sagina
a @Mora Čamuška a @Chauvinist a @Hecate a @bigl a @větvička1 a @Lucie_Sx spešl v diskusích o psech, jinde se s ní s oblibou hádám
a @Michelle_M
a @Paní Harringtonová a @Lama Lama a vostrá @LaPaloma a @Alladina a @stinga a střelenej @bse.pedro a @Sonmi a @Venetia a @Arturie a @Tinuvien a @pazitka
Uf.
Doufám, že jsem na nikoho nezapomněla.
![]()
@sirikit píše:
Díky!Žiš, já teď vyjmenuju půl eMimina.
Hrozně ráda čtu Tebe a @Betty_MacDonald a @Lucy75 a @MartinaIrena a @Janli a @ontarovastara a @AvajBr a @Ba-stet (už dlouho jsem ji neviděla na skle) a @inkakřivák a @KalamityJohn a @Kutil Tom a @ FlorenceF Jenkins a @Vokiska a @matkabagristy a @mroe a @sagina
a @Mora Čamuška a @Chauvinist a @Hecate a @bigl a @větvička1 a @Lucie_Sx spešl v diskusích o psech, jinde se s ní s oblibou hádám
a @Michelle_M
a @Paní Harringtonová a @Lama Lama a vostrá @LaPaloma a @Alladina a @stinga a střelenej @bse.pedro a @Sonmi a @Venetia a @Arturie a @Tinuvien a @pazitka
Uf.
Doufám, že jsem na nikoho nezapomněla.![]()
Až na deváté, potažmo jedenácté stránce??? Styďte se!!!
No, však vy víte
![]()
@Betty MacDonald píše:no, to je ten důvod, proč jsem to nevypisovala jmenovitě, můj seznam by byl možná delší
Tak nějak.
Navíc s mou pamětí…
Zdravím úplně všechny. ![]()

@Michelle_M píše:
Až na deváté, potažmo jedenácté stránce??? Styďte se!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No, však vy víte
![]()
Nejlepší na konec…. ![]()
@Janli píše:
@sirikit No jo, taky smutním po Bastetce. Ta už tu nebyla dlouho…..
Mně chybí třeba nostress, ale už sem nechodí, jen jsem ji zahlídla před časem, že to někde psala, že už sem asi chodit nebude nebo nemá čas, už nevím.
@sirikit píše:
Díky!Žiš, já teď vyjmenuju půl eMimina.
Hrozně ráda čtu Tebe a @Betty_MacDonald a @Lucy75 a @MartinaIrena a @Janli a @ontarovastara a @AvajBr a @Ba-stet (už dlouho jsem ji neviděla na skle) a @inkakřivák a @KalamityJohn a @Kutil Tom a @ FlorenceF Jenkins a @Vokiska a @matkabagristy a @mroe a @sagina
a @Michelle_M
Uf.
Doufám, že jsem na nikoho nezapomněla.![]()
No jo, samé známé firmy. ![]()
@bigl píše:
No jo, samé známé firmy.
Já ve svým věku a stavu neuronů nikoho náhodně prolétajícího zpravidla a) vůbec nezaznamenám, b) neutkví mi nick c) nestihnu si ho oblíbít. ![]()