Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kelliee
já vím.. tam nechodím, netýká se mne to… samozřejmě je mi to líto a tyhle věci se holt běžně stávají.. proto není dobré testovat příliš brzo
pak se člověk jen trápí.. ale ano, dělala jsem to samozřejmě taky…ta zvědavost a těšení je prostě silná, velmi silná…
@DanielaD píše:
Nemohu napsat žádné jméno, pamatuji si jen obrázkya teď vidím, že Anna… má změněný obrázek, tak ani nevím, jestli je to ona.
Neměňte si obrázky
Jsem to já. A od začátku co jsem tu dávám standardně fotku vnučky postupně jak roste. Začínala jsem s fotkou miminka a už tam mám slečnu před pubertou.
@Lucy75 @Kelliee tak o tehle nemluvím, kolikrát je to fakt normalni a nadějné a stejne je to jak ve vriskotu ![]()
@Betty MacDonald píše:
Ale hovnajz konflikt, to bylo jen ujasnění faktů.
A nikoho jsem na rozdíl od tebe neosočila, že chce vyvolat konflikt.Příspěvek upraven 28.09.22 v 20:10
Zmínila jsi, i když nepřímo, kauzu zelí a naprosto zbytečně, musí Ti být jasné, že ne každý ví o čem je řeč a že se někdo bude doptávat a to chceš, o to Ti jde.
Ja rada ctu -nevim jestli pisu spravne…azalelie, Betty Mcdonald, Lucy75, HloupyFlop, Kalamity, Stinga, Fiducia… a je jich mnohem vic.. ![]()
@Kelliee píše:
Jojo rychlý soudy v potisící založenych stejných diskusich. Ale když ty diskuse dočteš, tak zjistíš, že test opravdu nezesílil a ke krvácení či ZT též zpravidla došlo.
no tak doslo, takova je realita. Ale hazet to rozcitlivele zene do obliceje snad neni zapotrebi.
@Konys děkuji
tak tu asi ještě nepřestanu relaxovat ![]()
i když jsem tu loni v jedné diskusi strašně moc nalítla a věnovala tomu spoustu hodin mého života a své energie (asi s ještě 10/15 uživatelkami) a pak se to celé ukázalo jako fake ![]()
to tě pak hodně zamrzí, když dlouhé měsíce poskytuješ support a je to celé lež a naopak ještě i hnus a přetvářka…
pak začneš být opatrná na dotazy a vlákna…
Moc to mrzí a člověk tím dojde o dost iluzí…
@warita
Teď nevím, zda se nepletu, ale nemáš krásný dlouhý blond vlasy do pasu? Jednou - pár let zpět - jsme spolu někde v diskusi řešily vlasy a péči o ně a tys mi posílala fotku svých vlasů, jak stojíš zezadu a já jen zavistive sípala.
Možná se pletu, přesto mám tvůj nick spojeny s představou dlouhovlase blondýny.
@Lucy75 Chapu.. Ja treba si i v soukromi k sobe uplne nepustim nikoho jen tak.. A casto mi muj prvni dojem z cloveka nelze.. Coz takhle na anonymnim webu je tezko rozeznatelne. Ale mam Vas tu takhle par vetsinou zenskych v merku, ktery si rada prectu, at uz pro pobaveni… nebo jako radu, oddech… A pak je tu taky par, co preskakuju a ani nectu. ![]()
@Lucy75
Je to už dlouho. Byla to fotka někde z dovolené. Vím jen, že krásný, dlouhý, blond vlasy.
I když je teď dle profilovky zrzečka ![]()
@Lucy75 píše:
@Kellieeaha, a já mám Waritku jako zrzku veverku
Taky si ji predstavuju jako zrzku
![]()
A jinak tu taky rada ctu ![]()
@Lucy75 píše:
@Konys děkujitak tu asi ještě nepřestanu relaxovat
i když jsem tu loni v jedné diskusi strašně moc nalítla a věnovala tomu spoustu hodin mého života a své energie (asi s ještě 10/15 uživatelkami) a pak se to celé ukázalo jako fake
to tě pak hodně zamrzí, když dlouhé měsíce poskytuješ support a je to celé lež a naopak ještě i hnus a přetvářka…
pak začneš být opatrná na dotazy a vlákna…
Moc to mrzí a člověk tím dojde o dost iluzí…
Já si vždycky říkám že i když může být diskuze vymyšlená, je vždy možnost že si z toho někdo může něco vzít, někomu můžou rady z diskuze pomoci i kdyby to měl být jeden dva lidi.
Jeste tu nepadla @Matkabagristy Tu ctu strasne rada. @utopia uz byla, ale at vi, ze se tu chvali.
@Villanelle Utopka je naprosto úžasně přemýšlející empatická osoba
doufám, že se spolu osobně setkáme
@utopia, myslím, že máme nakročeno..
je skvělá v tom, že podobně jako já věnuje „případu“ fakt hodně času, energie a radí Profesionálně..
tu si tu hýčkejte
![]()
(já holt časem odejdu na důchod a budu mít moc práce s přikládáním dřeva…
)