Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sagina @sirikit @Liberalissima
S těma se shodnou skoro vždycky. ![]()
@warita píše:
Ja prave nechci psat zenske uzivatelky, protoze jich mam docela dost a nechci zadnou zapomenout. Nerada bych, aby se nekdo citil odstrcene.Jinak, me nenominuje nikdy nikdo, ale na tohle ja jsem zvykla. Jsem tak trochu samorost.
Nemáš pravdu, já tě rád čtu ![]()
Přesně o tom přemýšlím od začátku tohoto vlákna, že když vypíšu seznam, tak určitě na někoho zapomenu a to bych nerad, přesto to zkusím
Obecně tu rád čtu většinu uživatelek až na některé výjimky, které se projevují vyloženě hloupě (třeba označováním za dezinformátora kohokoliv, kdo s nimi nesdílí ten jediný a správný názor), nebo když někdo cíleně napadá a vysmívá se s úmyslem pošpinit a ublížit. U mě nerozhoduje o oblíbenosti, zda má ten člověk stejné názory jako já, ale jak je prezentuje. Proto tu jsou i uživatelky, se kterými se málokdy shodnu, ale přesto je považuji za inteligentní a baví mě se s nimi přít, protože jejich komunikace má úroveň. A protože se říká, že jen blbec nikdy nepochybuje o sobě a svých názorech, tak některé mě občas přiměly se nad něčím zamyslet a poupravit si své názory. Vypíšu alespoň pár oblíbenkyň a omlouvám se všem, na koho jsem zapomněl. Možná něco zkomolím, tak se dopředu omlouvám
:
@Kockazvysocan @unudena @LucieSX @warita @Lucy75 @Sonarka @stinga @Královna Kosmíru @Anna776 @J.a.n.i.1 @Hecate - no určitě se najde dost dalších, kde se časem plácnu do čela, jak jsem na ně mohl zapomenout ![]()
Z chlapů je mi přístupem asi nejblíž Kalamity s Kutilem a Panem Danem.
Všichni zde dlouhodobě diskutující muži jsou mi sympatičtí, Doctus, Přemysl, John. Ženských asi 8
přezdívky nevím, všechny mám zafixovane podle obrázku.
Když to tady čtu, tak se s hodně z vás ve jménech shoduji, takže k Anna776 ještě určitě doplním Lenka_Hal - skvělá na životní styl a LC, LucieSx - vyzná se ve psech a jejich výchově, pak je mi sympaticka DebraMorgan, Ludmila Adámková a z mužů nejvíc Matt 02 a Jarek. Zajímave jsou také názory Pohledzdruhe strany, to mě někdo donutí podívat se na to z jiného úhlu…
A ještě z žen doplním Adus08 a Bubla.
Mě sedí @Lucy75, @stinga, holky z uzavřenek. S mnohými se znám osobně a jsme v kontaktu i jinak.
Z chlapů mě baví kontroverzní @kutiltom, @rmot a pár dalších, o kterých vím, že jsou i v reálu fajn, i když tady působí ne úplně sympatickým dojmem.
@warita píše:
Ja prave nechci psat zenske uzivatelky, protoze jich mam docela dost a nechci zadnou zapomenout. Nerada bych, aby se nekdo citil odstrcene.Jinak, me nenominuje nikdy nikdo, ale na tohle ja jsem zvykla. Jsem tak trochu samorost.
Zřejmě jsi nesympatická.
@Bytsamsebou píše:
Zřejmě jsi nesympatická.
ano, to z toho tak nejak vyplyva.
@warita píše:
ano, to z toho tak nejak vyplyva.
Některé uživatelky jsou na emiminu super a v reálném životě trosky, či se s nimi nechce nikdo přátelit. Nebo naopak.
@Bytsamsebou píše:
Zřejmě jsi nesympatická.
Tohle je strašně relativní. Každý tu má své favority ať v pozitivním nebo negativním směru. Mě buď lidi milujou nebo nesnáší
.
Osobně se nemůžu přiklonit k názoru většiny, ale to neznamená, že je dotyčná nesympatická. Jen mě nesedí.
A zrovna @warita mě nevadí, jen jsem ji nejmenovala, protože takových jsou mraky a nechci na nikoho zapomenout
@Kockazvysocan píše:
Tohle je strašně relativní. Každý tu má své favority ať v pozitivním nebo negativním směru. Mě buď lidi milujou nebo nesnáší.
Osobně se nemůžu přiklonit k názoru většiny, ale to neznamená, že je dotyčná nesympatická. Jen mě nesedí.
A zrovna @warita mě nevadí, jen jsem ji nejmenovala, protože takových jsou mraky a nechci na nikoho zapomenout
Souhlasím. Samozřejmě je tu spousta nicků, které si člověk zapamatuje jen proto, že lezou do každé diskuze.
Lucy75, Kalamity John, Sonarka, Tichoslapek, Paní Bovaryova, Borrealis, Laducha
@warita Mám-li mluvit za sebe, vůči Tobě žádné nesympatie nechovám, pro mě jsi v pohodě stejně jako jiní „e-miminí samorosti“ (pardon, že používám Tvoje slovo) = osoby, které místní auditorium považuje za min. kontroverzní (@Klopotkova nebo @Josefuna ).
Kdyby mě neoznačil @rmot (děkuji, potěšilo), asi bych podobnou diskuzi ani neotevřela, natož, abych do ní přispívala. Mně totiž, když se nad tím zamyslím, vadí úplné minimum uživatelů (spočítala bych je na prstech jedné ruky) a většina je pro mě v pohodě, tím pádem bych musela vypisovat strašně dlouhý seznam a určitě bych na někoho zapomněla. Z přispívajících chlapů čtu ráda všechny, kromě vyložených stých a prvních reinkarnací trollů z povolání.
Pokud někoho vyloženě vyhledávám, nemusí to být ani o tom, že bych ho nezbytně považovala za svou pomyslnou mentální druhou půlku pomrĐanče
, ale proto, že dotyčného příspěvky bývají prakticky vždy něčím zajímavé, inspirativní a ukazují mi situaci z jiného (třetího a dalšího) úhlu pohledu, jakkoli nepříjemný mi může i být. Do této skupiny patří například @Andante, @sirikit, @Dája999, @Lucy75 nebo @Dirndljager .
EDIT: oprava zkomolených user names.
Příspěvek upraven 28.09.22 v 16:16
@Bytsamsebou píše:
Zřejmě jsi nesympatická.
Warita je skvělá ženská, umí vyslechnout, zajímá se o problémy druhých lidí, umí poradit a je hodná. Úplně ve všem se s ní neshodnu, ale nesympatická není ani omylem.