Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kelliee píše:
@warita
Teď nevím, zda se nepletu, ale nemáš krásný dlouhý blond vlasy do pasu? Jednou - pár let zpět - jsme spolu někde v diskusi řešily vlasy a péči o ně a tys mi posílala fotku svých vlasů, jak stojíš zezadu a já jen zavistive sípala.
Možná se pletu, přesto mám tvůj nick spojeny s představou dlouhovlase blondýny.
ano, to jsem ja.
@warita píše:
ano, to jsem ja.
Tak to jsem ráda, že se nepletu.
Já to tu mám ráda tak nějak všechno. Tady jdeme všichni až na dřeň svých černých duší a to se mi moc líbí. Nemám ráda přetvářku a povinnou distingovanost reálnýho světa. Je to tu někdy drsný, ale opravdový. Mám pocit, že jen tady dostanu opravdovou zpětnou vazbu na můj projev a moje názory. A i když to často není hezký, aspoň mě to donutí přemýšlet o mě samotné, že jsem někdy na zabití, to vím sama
. Takže holky a kluci - dík.
A k tématu…..
Obdivuju a mám ráda vyrovnanost a zenovej klid Martanky, Liberallisimi, Lucy75, Bohunky, DanielyD a TRG v diskuzích, kde i mě jde pára z uší….
Miluju sarkazmus Sirikit a Ontarky, vtip Bettyny MacDonaldové, MartinyIreny a Michell_M, takovou normální maminovatost Anny766, Fidincie a
Kelsey. Mrzí mě, že tu nemůžu vyjmenovat všechny, ale věřte mi, že každý, kdo ode mě dostane srdíčko, má můj zasloužený obdiv. Takže až mě uvidíte mezi těmi, komu se váš příspěvek líbí, tak vás mám fakt ráda.
Edit - jo a Waritu mám taky ráda… ![]()
@Villanelle píše:
Jeste tu nepadla @matkabagristy Tu ctu strasne rada. @utopia uz byla, ale at vi, ze se tu chvali.
No vidíš, na tebe a tebou jmenované jsem zapomněla…,, ![]()
@Janli
nekecej
prej zenovej klid
![]()
děkujíííííííííííííí za srdíčko, ale já teda klidná nejsem ani náhodou
JEN se o to snažím.. celý život ![]()
evidentně úspěšně ![]()
já jsem jinak fakt mega živelná osoba
… ale tak, život naučí, vyučí…
děkujiii ![]()
(a to myslím, že jsme se v pár právních věcech občas i chytly? ale tu je ještě J. A.N. L.I nějak s těmi tečkami, tak nevím přesně
)
každopádně Děkujiii
a velmi jsi mne pobavila, že mohu působit i Klidně ![]()
@Lucy75 píše:
@Kellieeaha, a já mám Waritku jako zrzku veverku
myslim, ze mozna byla rec o tohle fotce. Zakynthos, rok 2016, jsem tehotna s dcerou.
@warita
Bingo, to je přesně ona. A já byla tak unesená z těch vlasů, že jsem ani nezaregistrovala ten pupek ![]()
@warita píše:
dekuju, jses moc hodna!
říkám jen pravdu..
ale je fakt, že mi to, že „jsem hodná“ říkají dokonce i lidi, které dávám do cel ![]()
mám holt vrozenou empatii…
jen jednou jsem jednomu rom. herci nevěřila, ležel na zemi, že je mu zle (jako x před ním) ale zrovna měl fakt infarkt
jasný, rychlou jsem zavolala, jen jsem mu to nevěřila
když ti 20 lidí lže, tak 21.?? přežil..
@warita píše:
myslim, ze mozna byla rec o tohle fotce. Zakynthos, rok 2016, jsem tehotna s dcerou.
Tyjo, kocka!
@Janli píše:
Já to tu mám ráda tak nějak všechno. Tady jdeme všichni až na dřeň svých černých duší a to se mi moc líbí. Nemám ráda přetvářku a povinnou distingovanost reálnýho světa. Je to tu někdy drsný, ale opravdový. Mám pocit, že jen tady dostanu opravdovou zpětnou vazbu na můj projev a moje názory. A i když to často není hezký, aspoň mě to donutí přemýšlet o mě samotné, že jsem někdy na zabití, to vím sama. Takže holky a kluci - dík.
A k tématu…..
Obdivuju a mám ráda vyrovnanost a zenovej klid Martanky, Liberallisimi, Lucy75, Bohunky, DanielyD a TRG v diskuzích, kde i mě jde pára z uší….
Miluju sarkazmus Sirikit a Ontarky, vtip Bettyny MacDonaldové, MartinyIreny a Michell_M, takovou normální maminovatost Anny766, Fidincie a
Kelsey. Mrzí mě, že tu nemůžu vyjmenovat všechny, ale věřte mi, že každý, kdo ode mě dostane srdíčko, má můj zasloužený obdiv. Takže až mě uvidíte mezi těmi, komu se váš příspěvek líbí, tak vás mám fakt ráda.
Edit - jo a Waritu mám taky ráda…
Hezke shrnuti ![]()
@warita píše:
No ty jo..to je fotka jak z reklamy na dovolenou. Vlasy pěkný.
@Lucy75 píše:
@waritaříkám jen pravdu..
co? vůůůůůůůůůbec
nádherná fotka, nádherná baba
ale je fakt, že mi to, že „jsem hodná“ říkají dokonce i lidi, které dávám do cel
mám holt vrozenou empatii…
jen jednou jsem jednomu rom. herci nevěřila, ležel na zemi, že je mu zle (jako x před ním) ale zrovna měl fakt infarktjasný, rychlou jsem zavolala, jen jsem mu to nevěřila
když ti 20 lidí lže, tak 21.?? přežil..
co je dávám do cel ![]()
@Anna766 no když někoho zavřeš, vyřešíš si souhlas na st. zastupitelství a pak se - snad- zavře.. a někdy taky ne.. Cela je díra s mřížemi, kde máš postel a záchod a čekáš ![]()
to nechceš…