Která je vaše oblíbená uživatelka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3745
28.9.22 16:15

Co jsou to ty uzavrenky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149420
28.9.22 16:17
@Beckyttine5 píše:
Co jsou to ty uzavrenky?

Uzavřené diskuze, které nejsou veřejné, vždy to vede nějaká uživatelka a musíš se do ní přihlásit. Já jednu vedu a mám tam skvělé holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
28.9.22 16:21

Takže je to skupina vybraných lidí, kteří diskutují jen spolu na různá témata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24990
28.9.22 16:38

:srdce: dík všem za zmínku :hug: :kytka: tu je tolik (fakt moc) milých a přemýšlivých lidí… a klidně i se nemusíme ve všem shodnout, ale respekt.. takže nechci nikoho zapomenout a oni většinou ze SZ a uzavřeněk vědí :kytka:
je tu bohužel i dost trollů a taky náhodných návštěvníků, prostě open-space, je to potřeba tak brát, ale každopádně jsem tu potkala moc bezva ženských a pár chlapů se taky najde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
28.9.22 17:30
@Bytsamsebou píše:
Zřejmě jsi nesympatická.

Pro mě je sympatická, tím neříkám, že se ve všem shodneme, ale tato uživatelka mi jako mnoho jiných(Anna776, Liberlissima, LuckaXS, Lucy 75, Stinga, Utopia a mnoho dalších, přijde sympatická. Přijdou mi takové lidské, normální a sympatické. A z chlapů Jarek, taky ze stejného důvodu.

Příspěvek upraven 28.09.22 v 18:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65428
28.9.22 17:34
@Beckyttine5 píše:
Takže je to skupina vybraných lidí, kteří diskutují jen spolu na různá témata?

ano, ty diskuse vznikly na nějakém společném základě, třeba termín narození dítěte, nemoc, atd. A běží dlouho, takže se tam víc znají a svěřují si věci, které normálně nenapíšeš do otevřené diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42670
28.9.22 18:01
@Bytsamsebou píše:
Zřejmě jsi nesympatická.

Co to meleš? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11073
28.9.22 18:07
@Betty MacDonald píše:
Co to meleš? 8o
Člověk tady nemůže říct svůj názor?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
28.9.22 18:09
@Janča6 píše:
Tyto uzivatelky mam taky moc rada. I waritu rada ctu.

Já ráda čtu i tebe, spoustu jsem jich vynechala i tu @Lucy75. Má hodně lidí zajímavé názory, některé mi vyloženě lezou krkem, ale najdu si zde milé osoby. Ve směs ty, co jsem vyjmenovala jsou fakt hodný a vždy poradí. :palec:

• Citovat
  • Upravit
7296
28.9.22 18:15
@Bytsamsebou píše: Člověk tady nemůže říct svůj názor?

To není o názoru, spíše je škoda kazit pohodovou diskuzi nemyslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42670
28.9.22 18:22
@Bytsamsebou píše: Člověk tady nemůže říct svůj názor?

To samozřejmě může… Ale očividně ji nemáš načtenou. Nedokážu vstřebat, čím by Wari mohla být nesympatická. Nesouhlasím s ní se vším, co napíše, (hlavně asi s výchovou děvčat v pubertě), ale to přece neznamená, že ji okamžitě vrazím do škatulky nesympoš. Naopak, je pilná, má spousty zájmů a je upřímná.

Příspěvek upraven 28.09.22 v 18:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11073
28.9.22 18:23
@Matt 02 píše:
To není o názoru, spíše je škoda kazit pohodovou diskuzi nemyslíš?

Nekazím nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11073
28.9.22 18:27
@Betty MacDonald píše:
To samozřejmě může… Ale očividně ji nemáš načtenou. Nedokážu vstřebat, čím by Wari mohla být nesympatická. Nesouhlasím s ní se vším, co napíše, (hlavně asi s výchovou děvčat v pubertě), ale to přece neznamená, že ji okamžitě vyrazím do škatulky nesympoš. Naopak, je pilná, má spousty zájmů a je upřímná.

Každému je sympatický/nesympatický někdo jiný. Mě je ve spoustě věcí nesympatická a tudíž jsem vyjádřila svůj názor. Pokud je pro tebe slovo,, nesympatická " pobuřující, či sprosté, je mi líto, seňorito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
28.9.22 18:33

Když jsem sem vlezla, hned jsem si všimla jedné dobré duše, a to FlorenceJenkins. Jestli jste ji ještě nikdo nezmiňoval, tak ta si to určitě zaslouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12745
28.9.22 18:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat