Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Beckyttine5 píše:
Co jsou to ty uzavrenky?
Uzavřené diskuze, které nejsou veřejné, vždy to vede nějaká uživatelka a musíš se do ní přihlásit. Já jednu vedu a mám tam skvělé holky.
Takže je to skupina vybraných lidí, kteří diskutují jen spolu na různá témata?
dík všem za zmínku
tu je tolik (fakt moc) milých a přemýšlivých lidí… a klidně i se nemusíme ve všem shodnout, ale respekt.. takže nechci nikoho zapomenout a oni většinou ze SZ a uzavřeněk vědí ![]()
je tu bohužel i dost trollů a taky náhodných návštěvníků, prostě open-space, je to potřeba tak brát, ale každopádně jsem tu potkala moc bezva ženských a pár chlapů se taky najde ![]()
@Bytsamsebou píše:
Zřejmě jsi nesympatická.
Pro mě je sympatická, tím neříkám, že se ve všem shodneme, ale tato uživatelka mi jako mnoho jiných(Anna776, Liberlissima, LuckaXS, Lucy 75, Stinga, Utopia a mnoho dalších, přijde sympatická. Přijdou mi takové lidské, normální a sympatické. A z chlapů Jarek, taky ze stejného důvodu.
Příspěvek upraven 28.09.22 v 18:14
@Beckyttine5 píše:
Takže je to skupina vybraných lidí, kteří diskutují jen spolu na různá témata?
ano, ty diskuse vznikly na nějakém společném základě, třeba termín narození dítěte, nemoc, atd. A běží dlouho, takže se tam víc znají a svěřují si věci, které normálně nenapíšeš do otevřené diskuse.
@Betty MacDonald píše:Člověk tady nemůže říct svůj názor?
Co to meleš?
@Janča6 píše:
Tyto uzivatelky mam taky moc rada. I waritu rada ctu.
Já ráda čtu i tebe, spoustu jsem jich vynechala i tu @Lucy75. Má hodně lidí zajímavé názory, některé mi vyloženě lezou krkem, ale najdu si zde milé osoby. Ve směs ty, co jsem vyjmenovala jsou fakt hodný a vždy poradí. ![]()
@Bytsamsebou píše: Člověk tady nemůže říct svůj názor?
To není o názoru, spíše je škoda kazit pohodovou diskuzi nemyslíš?
@Bytsamsebou píše: Člověk tady nemůže říct svůj názor?
To samozřejmě může… Ale očividně ji nemáš načtenou. Nedokážu vstřebat, čím by Wari mohla být nesympatická. Nesouhlasím s ní se vším, co napíše, (hlavně asi s výchovou děvčat v pubertě), ale to přece neznamená, že ji okamžitě vrazím do škatulky nesympoš. Naopak, je pilná, má spousty zájmů a je upřímná.
Příspěvek upraven 28.09.22 v 18:23
@Matt 02 píše:
To není o názoru, spíše je škoda kazit pohodovou diskuzi nemyslíš?
Nekazím nic.
@Betty MacDonald píše:
To samozřejmě může… Ale očividně ji nemáš načtenou. Nedokážu vstřebat, čím by Wari mohla být nesympatická. Nesouhlasím s ní se vším, co napíše, (hlavně asi s výchovou děvčat v pubertě), ale to přece neznamená, že ji okamžitě vyrazím do škatulky nesympoš. Naopak, je pilná, má spousty zájmů a je upřímná.
Každému je sympatický/nesympatický někdo jiný. Mě je ve spoustě věcí nesympatická a tudíž jsem vyjádřila svůj názor. Pokud je pro tebe slovo,, nesympatická " pobuřující, či sprosté, je mi líto, seňorito.
Když jsem sem vlezla, hned jsem si všimla jedné dobré duše, a to FlorenceJenkins. Jestli jste ji ještě nikdo nezmiňoval, tak ta si to určitě zaslouží.