Kuchyň IKEA

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
704
8.9.15 00:13

@Ejmule Podle mě v tom, že u řady Maximera by mělo být takové to zpomalovací dobržďování - že si tam neskřípneš prst nebo to nebouchne, ale na konci to zpomalí a zavře se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
8.9.15 00:22

Kompatibilita rohových skříněk

Dobrý den,
budeme si pořizovat kuchyň IKEA a zajímalo by mne, zda je možné dát tyto rohové skříňky pod sebe - jestli nebude ta spodní menší než ta horní (abych dolů nemusela dokupovat třeba 20cm skříněčku):
http://www.ikea.com/…s/S29918590/#… - horní
http://www.ikea.com/…s/S19912857/ - spodní

Byli jsme se podívat o víkendu, bohužel v té době jsme však netušili, že budeme muset kuchyň dát do L a teď už se tam dlouho nedostanu :roll:

Předem díky za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
8.9.15 09:18

@Evelynka82 jj uz jsem na to taky prisla a kuchyn mam doma :) jen cekam na truhlare co mi uchyti a nereze pracovni desky :roll:

Ty akrinky by meli na sebe pasovat. Maji psane rozmery tak by to melo byt ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
28.12.15 19:16

Ahoj, holky mám dotaz… nevíte jestli a popřípadně kolik se platí v Ikea když tam přijdu a nechám si od nich naplánovat kuchyň?
Funguje to tak že si vezmu půdorys a oni mi tam udělají vizualizaci?
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910
28.12.15 19:18

@Chaarlynecka Neplati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
28.12.15 19:38
@Chaarlynecka píše:
Ahoj, holky mám dotaz… nevíte jestli a popřípadně kolik se platí v Ikea když tam přijdu a nechám si od nich naplánovat kuchyň?
Funguje to tak že si vezmu půdorys a oni mi tam udělají vizualizaci?
Děkuji :)

dalo by se to tak říct, jestli je půdorys to co myslím, tak ten plus ještě stěny do výšky (či jak to nazvat). vizualizaci dělají za tvé asistence. Jo a jestli mohu poradit, neber si dřevěnou pracovní desku. jo a bacha na firmu, která tu zakázku realizuje, je to firma přes ně a byla tam dva hooodně mladý kluci a byla to síla. Jeden přišel pozdě, tahnul z nich alkohol…, snažili se to odflinknout, takovou firmu už nikdy více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
28.12.15 23:57

@Chaarlynecka je dobře si taky promyslet nebo zaznacit kde vede voda, elektřina, kde jsou zásuvky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60999
10.2.16 18:10

Ahoj, ti co jste si delali kuchyne pres planovac a sli tam s tim, meli jste kuchyni hned ten den k vyzvednuti? Davali jste mezi nejake skrinky vypln? tim jak maji ty svy rozmery tak nam to u okna nesedi a je potreba dat vypln, tak vubec netusim jak to tam chodi.. jestli ji maj hned ve spravnem rozmeru nebo budeme muset cekat, nebo prijet jindy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60999
10.2.16 18:10

Ahoj, ti co jste si delali kuchyne pres planovac a sli tam s tim, meli jste kuchyni hned ten den k vyzvednuti? Davali jste mezi nejake skrinky vypln? tim jak maji ty svy rozmery tak nam to u okna nesedi a je potreba dat vypln, tak vubec netusim jak to tam chodi.. jestli ji maj hned ve spravnem rozmeru nebo budeme muset cekat, nebo prijet jindy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
10.2.16 18:18

Ano, ale čekali jsme asi hodinu, než to nachystali. A o jaké výplní mluvíš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
10.2.16 18:32

@a12 nez jsme prejeli do toho vydejmiho skladu, meli vetsinu nachystanou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
10.2.16 18:41

Hned ten den jsme si to vyzvedli, ale trvalo, než to připravili. Druhou kuchyň jsme si nechali raději rovnou přivést. Se sestavováním nám pomáhal manželův strýc truhlář a mezírky nám rovnou zadělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60999
10.2.16 19:31

Jj s tim ze se bude cekat pocitame, jde nam spis o to, ze si budeme pujcovat velky auto tak abysme tam s ni nejeli zbytecne.. @mlsalkaM no nam se jedna skrinka nevesla 40cm a 20 cm uz by bylo malo a vypadalo to blbe, tak jsme v planovaci nasli vypln asi 17cm tam budeme mit, je to neco jako ten kryci panel.. jako mas treba u rohove skrinky..tak prave nevim jak to bude s tou vyplni.. jestli oni nam daj rovnou to miru nebo to prodavaj po kusech ktery si budeme muset sami upravit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
10.2.16 19:39
@a12 píše:
Jj s tim ze se bude cekat pocitame, jde nam spis o to, ze si budeme pujcovat velky auto tak abysme tam s ni nejeli zbytecne.. @mlsalkaM no nam se jedna skrinka nevesla 40cm a 20 cm uz by bylo malo a vypadalo to blbe, tak jsme v planovaci nasli vypln asi 17cm tam budeme mit, je to neco jako ten kryci panel.. jako mas treba u rohove skrinky..tak prave nevim jak to bude s tou vyplni.. jestli oni nam daj rovnou to miru nebo to prodavaj po kusech ktery si budeme muset sami upravit :nevim:

Tak si to na prodejně ještě necháš zkontrolovat. Stejně musíš nejdřív k tomu jejich prodavači, aby ti vystavil fakturu… Nám paní prodavačka rovnou volala do skladu, jestli mají jeden dílek, který byl méně obvyklý, tak ti rovnou řeknou, jestli je vše na skladě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60999
10.2.16 20:27

@Lišťičková no my uz na tu prodejnu budeme muset velkym, pujcenym autem, nejsme z prahy.. tak prave abysme si ho nepujcovali zbytecne.. tak snad to bude hned k vyzvednuti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný