Květňátka 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5724
28.11.10 21:57

Ahoj holky,

tak se hlásím po delší odmlce, nějak není čas a nešel nám skoro týden net.

Už nezvracím, ale začalo mi často tvrdtnout břicho, jsem unavená a co mi vadí je nespavost, po většinu času čučím do stropu :pocitac:

• načítám...
2330
28.11.10 22:12

era - jestli ti tvrdne bříško, tak ber magnesko, pomůže ti… je i na případné křeče v lýtkách - na to trpím já

• načítám...
1068
28.11.10 22:12

Ahoj holky, tak mi jsme dneska byli na rozsvícení vánočního stromu na Slovanech, ještě že jsme nejeli na náměstí :evil: a když jsme přijeli domů, tak měl synek teplotu :-( a já měla jít zítra po týdnu a půl do práce, to budou mít ze mě teda radost. Nějak jsem si zvykla, že od začátku školky nebyl nemocný, jen rýma a kašel, ale v normě, že se dalo chodit do školky, teplotu už neměl dlouho, tak musím počkat, co se z toho vyvrbí.
Saji, chudák synek, to musel být dost zklamaný z toho stromečku. Jinak držím palce na zítřejší výsledky! Určitě bychom se mohli někdy sejít,když nám to nevyjde na tom kardio, taky bych tě moc ráda poznala, ale spíš až přestanu chodit do práce.

• načítám...
1139
28.11.10 22:32

Pexeso - pupík

Mně teda už neroste, mně se smrskává :cry:

Jestli Ti roste, tak Tě může bolet tím, jak se tam všechno napíná a natahuje, ale myslím, že by Tě to intenzivněji nemělo bolet delší dobu v kuse. Kdyžtak nepřepínat, víc odpočívat, nohy nahoru :-)

• načítám...
8097
28.11.10 23:06

Ahojky, jdu vás také pozdravit a popřát příjemný vstup do adventu. Hlavně teda bez nemocí a se samýma dobrýma zprávama.
Všem co mají zítra kontrolu nebo čekají na výsledky tfuj tfuj… ať všechno dopadne dobře.
Manžel od pátka nemůže chodit, hrozně ho chytla achilovka a lýtko, takže se nemohl dobelhat ani na záchod skoro, takže jsem tak nějak musela obskakovat já, si říkám že fakt ty chlapy nic nevydrží, byste museli vidět a hlavně slyčet to skuhrání. Přitom já měla před pár týdny možná ještě horší, a musela jsem normálně fungovat, za pár dní to přešlo. Dneska už se cítil líp, tak snad to bude vpohodě a nebude s tím muset k doktoru, si myslím jestli nenastydl v autě, je to pravá noha-plyn, brzda.
A my jsme dneska také pekly s malou, a byla to docela zábava, i když konec byl v nedohlednu a malá pak začala zlobit. Před chvilkou jsem skončila s (polovičním) úklidem. A zdobit se bude asi zítra, jen nějaký světýlka do okýnka kvůli malý. A pak adventní věnec.
Tak vám přeji krásnou dobrou a hlavně prospinkanou noc a ordinuji vám jen krásné sny :kytka:

• načítám...
102677
29.11.10 06:11

dobré ránko,to je kalamita venku 8-o 8-o 8-o hrůza - tady chumelí komplet celou noc - vím to, protože nespavostí trpím taky
majdo - jo jo, byl zmrzlý a otrávený - prý maminko - vůbec to nebylo super, oni ten strom vůbec nerozsvítili - babička utratila akorát spoustu peněz a k ničemu :lol: - mamina mu koupila klobásu a horký čaj a čokoládu, protože to tam prý bylo na umrznutí. udělali jste dobře, že jste jeli na slovany. jen by mě zajímalo, jestli ten strom nakonec rozsvítili či co. naši tam čekali do třičtvrtě na sedm. nechápu to zabezpečení a organizaci - byla to elektrika čistě na tom náměstí, jinak všude šla, takže elektrárny za to nemůžou - to se plzen zase tedy vyznamenala. 8-o
já už jsem z toho ležení celá rozlámaná, bolí mě záda a celou noc mě bolelo břicho, tak doufám, že je to z toho ležení a miminko je v pořádku. dnes už vstávám, protože odpoledne stejně musím pro děti do škol jet - už musím sama, tak se musím trochu rozhýbat. ted už je budu vozit denně ráno tam a odpoledne zpátky, tak snad se nic nestane miminku.
tak hezký den, jsem se nějak rozepsala po ránu…

• načítám...
5470
29.11.10 06:34

krasny den. Hlasim ze okolo HK se zatim zadna kalamita nekona. Auti cisty, bez jakeho kolik nanosu snehu. Tak treba to prijde v prubehu dne.
sajinda drzim palecky at testy dopadnou ok. ja musim na bus nebo jsem … Mej se.

• načítám...
5470
29.11.10 06:34

mawi ahojda, diky tedka uz je to lepsi. No a nohy nahoru jedina az kdyz odpolko dorazim z prace :-) ale to tam na chvilku. doma pripravit potom vecu a uz abych sla zase spat.

• načítám...
29.11.10 08:21

:wink: Dobrééé ráno všem

• načítám...
13338
29.11.10 08:42

Dobré ráno holky,

Šári - kalamitu možná nehlásili, ale je tu :-D :-D, tady připadlo tak dalších 5-6 cm. Do PLzně se dneska nedostanu :-(. Tak holt ta zavolám, jestli mi to tam schovají do zítřka. Snad to zítra bude lepší.
Držím palce na odpol, jsi určitě strašně napnutá viď? Já taky, ale věřím, že všechno bude v pořádku.

• načítám...
102677
29.11.10 08:52

ahoj míšo, jo je to mazec, my tu máme nějakých třicet čísel sněhu určitě. snad už to odpoledne až pojedu pro děti bude protažené. jo chodím tu od ničeho k ničemu, celá rozlámaná z toho víkendového ležení a nervíky pracujou. už aby zavolali. hezký den.

• načítám...
6284
29.11.10 08:58

Dobré ránko, doufám, že jste měly hezký víkend!
Já včera většinu dne pekla, matlala jsem formičky na košíčky, ořechy a pracny.. krásně to vonělo :) akorát se teda ještě těším na naplňování těch 100 košíků 4 náplněma :think: Šári - držím place
Charlot - no hurá, už jsme se bály!
punčochy - oběcně silonový nesnáším, takže nosím pěkné teplé bavlněné, příp. s lycrou, klidně barevné… doporučuju! Jsou navíc mnohem pružnější
lyže - moc velkej lyžař nejsem, ale taky mi mrzí, že se na prkýnka letos nepostavím. Manžel možná pojede na týden v lednu do Alp, jestli jo, budu závidět :evil:
výzdoba - taky to moc neřeším, mám krásnej adventní svícen a na dveřích od domu máme věnec, ale jinak zdobím až před Štědrým dnem. Nějak to dřív nemusím, mi dělá vánoční atmosféru vońavé cukroví, čajík a svíčky
Jo holky, jinak máme asi finálně vybraná jména, já myslela, že to bylo jen takové předběžné, ale manžel pak říkal, že to bere jako definitivní a jelikož já jsem spokojená, tak 8-) akorát ještě teda uvidíme, jestli bude to klučičí nebo holčičí :-D
Tak víkend byl v klidu, ale s novým pracovním týdnem už se opět začínám lehounce klepat na ty výsledky triplů.. nu do týdne je do úterý, max. do středy, tak to už snad uteče.

Jo a sněhu je tu slušně, 30ka měla problém to projet, tak jsem dorazila do práce o 1/4 hodiny dýl. Manžel musel jet do Prahy, tatí dokonce chudák kamsi na Vysočinu, budu se o ně bát..

• načítám...
160
29.11.10 09:05

Míša8808 píše:

Calea - jo jo zrovna dneska mě od rána bolí bříško jako před menzes, jsem z toho nervózní, hlavně když sedím to pobolívá, ale tak jako tlak. Možná jak jsme včera byli celej den v luftu, nevím…

Holky, tak ten tlak mám taky, není to bolest, ale je to celkem nepříjemné, snad to nic nebude a miminka se jenom roztahujou více do bříšek.

Jinak v Ostravě, celkem napadlo, ale když jsem ráno jela do práce, tak mi to přišlo docela v pohodě, akorát někteří řidiči jsou z toho takoví připosraní a docela se na té cestě motají, tak mi přijde, že způsobí víc škody než ten sníh :lol:

• načítám...
6284
29.11.10 09:06

My tam naštěstí nechodíme, nemusíme davy lidí…

http://zpravy.idnes.cz/…-/domaci.asp?…

• načítám...
102677
29.11.10 09:16

aaya -děkuji, jo byl to trapas na náměstí. už nikdy více. malej byl akorát zmrzlej jak sobolí ho.no a neviděl nic. :cry:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+