Labioplastika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.4.19 00:05

Čaute. Ja som bola na labioplastike 5.4.2019 (čiže minulý piatok).. operovali ma v celkovej anestéze.Po operácii som začala silno krvácať a museli mi to zastavovať (bola som v nemocnici na gyn.-pôrod. oddelení). Nebolelo ma to tak veľmi, ale spravil sa mi tam hematóm (krvná zrazenina) a dnes odpadla.. ostala mi po nej taká čudná polcentimetrová diera tam, kde bol zašitý vonkajší pysk s vnútorným.. robili mi, tuším, pozdĺžny rez.. myslím, že sa to hojí celkom dobre aj vďaka Wobenzymu, ktorý beriem v odporúčaných dávkach (30 tbl. za deň). Nedenzifikujem to ničím, iba oplachujem po každej toalete čistou vodou. Čo je horšie, dostala som menzes a musím nosiť vložku. Inak by bolo všetko od krvi. Chcem sa opýtať - vám nechával operatér kúsok kože nad perineom (hrádzou) ??? lebo mne sa zdá, že jej tam mám až príliš a bojím sa, že tam tá koža ostane.. A ako Vás zošívali - zošívali Vás aj vyššie, ako je klitoris?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.19 18:03

Citlivost jizev

Ahoj holky, jsem 2,5 mesice po zakroku a pri tlaku a noseni tesnych kalhot je to stale citlive a neprijemne. Setkal se nekdo s necim podobnym a mohu doufat ze to jen dlouho hoji a prestane to byt tak citlive?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.19 16:18

Ahojte dnes mám presne 8. deň po labio. Robili mi to v lokálnej anestézii a neľutujem. Prišla som na kliniku o 12:00 dali mi krém na znecitlivenie a asi o pol hodinku ma brali na sálu. Celý proces trval asi 40 minút, ani necítila injekcie ktorých som sa veľmi bála :) doktor povedal že to kvôli tomu krému. Celkovo to vôbec nebolelo iba som cítila že niečo tam “dole” robí ale úplne bez bolesti. Po zákroku som išla hneď domov. Nič ma nebolelo, zvládla by som aj odšoverovať. No po takých dvoch hodinkách to začalo. Strašná bolesť, ani lieky nepomáhali (Ibalgin). Keď som išla na wc, všade krv bola, točila sa mi hlava. No myslela som že to asi nikdy neskončí. Trvalo to asi 3-4 hodinky. Potom sa mi ako tak uľavilo a už v noci som aj spat celkom mohla. Na druhý deň to už bolo lepšie, na taký 3-4 deň už mi ani krv nešla. Opuch síce bol a stále je, no nedá sa to porovnať. Týždeň som len ležala, po každej toalete sprcha, borova voda alebo aescin som použila (na odporúčanie doktora). Pomaličky ale isto sa to hojí aj keď stále ešte mam modriny ale tak viem že musím byt trpezlivá. Dúfam že za chvíľku už budem aj normálne chodiť, nie ako káčer :D ale rozhodne neľutujem. Síce prvý deň som hovorila inak. Ale rozhodne to za tu bolesť stalo. Aj keď to je ešte opuchnuté a viem že to potrvá ešte pár týždňov dokym sa to úplne zahojí už teraz som spokojná ;) odporúčam

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.19 15:24

Perineoplastika hráze a zadní stěny poševní

Ahojda dnes je to 3den po operaci po plastice hráze a zadní poševní stěny. Zakrok jsem měla po porodu po špatném sešití kdy mě tak zasili že neodcházely ocistky.po 6nedeli mě stehy vystrihaly aby ocistky odtekaly, ale rána se rozsklebila a už nesrostla.mela jsem tam velkou díru a postupem času mi začla vylézat poševní stěna a cipek, padání delohy. hodne jsem se za to styděla před manzelem, tak jsem se vyhýbala sexu.kdyz že mě po poslední mestruaci vypadl i tampon tak jsem se naštvala a objednala ke gynekologovi.ten dál doporučeni do nemocnice kde jsem rodila a během 14dni hned po Ms sla na zákrok. prvni den operace nalačno v celkové anestezii, druhý den mi vyndali močovou cévku a zacla jsem chodit.dnes jsem 3 den už nekrvacim a funguju normálne až na špatné sezení-sedim na polštáři a na stolici která šla ztuha protože mě to tam při tlačení táhne a mám strach abych se neroztrhla. jinak léky na bolest jsem měla jen první dvě noci po zákroku, přes den ne.uz teď vím že nebudu litovat, vypadám jak za mlada :P :potlesk: :lol: tedy pokud se něco nepokazí… Šla jsem necelé tři roky po druhém porodu. zitra by mě měli pustit z nemocnice.jo a nic jsem neplatila a na sále byla cca něco málo přes hodinu. takze kdo má tyto problémy doporučuji bez váhání :palec: :potlesk: :mavam: vkládám anonym protože je to intimní

• Citovat
  • Upravit
20256
27.5.19 10:14

@Anonymní-teda,takové hrůzy, to je děs, ani nevím, zda bych šla do té stejné nemocnice, kde mi to pokazili, mě pokazili zákrok vyndavání Bartholinyho žlázy u které mi přeřízli pysk a lékař co to dělal mi řekl, že se s tím mám naučit fungovat, ani se nenamáhali to napsat do zprávy, jako by se nic nestalo, šla sem do jiné nemocnice, kde mi nejdřív vyndali žlázu a teď bych měla jít na zašití toho pysku, ale pořád se nějak nemohu hnout od dětí, v dubnu sem měla zamlklé těhotenství, tak se chci ještě posnažit a když by se do konce roku nezadařilo, asi na zákrok už půjdu, jen nevím, zda je lepší na zimu kdy se rány mohou hojit lépe, ale zas musí člověk chodit hodně obléknutý nebo v létě, kdy hojení bývá horší, ale zas může člověk chodit vzdušněji oblečený..Je fajn, že se to lepší, ale zážitek před zákrokem teda fakt síla, že si to vůbec mohou lékaři dovolit! Takhle to nechat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.19 17:00

@lucypaja ahoj jo byla jsem v té samé nemocnici protože kdybych šla jinam tak si to zaplatím a tady to bylo jako oprava. jinak by mě stálo jen sešití hráze 30000.ja mám ještě poševní stěny přední a zadní a nějaký sval vpravo sešitý a vyjmuti jizev po nastrihu +tu hráz. takze bych se asi nedoplatila :roll: dnes už jsem řídila i auto na nákup a zpátky sice ještě s polštářkem ale dalo se to.ty jsi si teda takY užila :( ale jak je vidět nase zdravotnictví je občas jak sázka do hry.se mnou byla na gynde paní které vydávali močovou cévku a pretrhli ji, bodejť by ne když jí to přišili ze vnitř k brichu :nevim: tak paní musela pod narkózu znovu. :roll: se zamlklým těhu tam byli se mnou 3 mladý holky. stary zas na vyndání dělohy vaječníků a úpravy mocaku. Nevim jak u vás -nejsem z Prahy ale tady tyto operace dělají jen na jaře a na podzim kvůli hojení. v zimě se to totiž špatně hojí a v létě se muže zapařit. ted je prý dokonce května poslední možnost. svagrova byla na labioplastice a také půjde na opravu. vYpadly ji stehy a teď má v pysku díru. ja mám ještě teď problémy s WC a když dlouho stojím tak mě píchá v čípku ale snad bude brzy líp. :lol: jediné co mě uklidňuje je že mě operoval primář tak snad bude vše ok :mavam:

• Citovat
  • Upravit
20256
29.5.19 09:51

@Anonymní-tak platit fakt ne, když za to mohli oni, to je zas jasné, že jsi šla do stejné nemocnice, ale někdy fakt děs a to těm lékařům člověk věří. Určitě bude líp. Teda přišít cévku, to je masakr, fuj to muselo bolet, když se snažili tu cévku vyndat! Tak moc přeju, aby bylo den ode dne líp, já se na to ještě neptala, možná počkám po zimě, ještě bych chtěla to miminko..Ať to i švagrové dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
29.5.19 13:02

@lucypaja děkuju je to den ode dne trošku lepší, největší problém je jak to ve vnitr furt tahá a píchá. snad bude brzy líp. ja být tebou taky bych počkala na miminko a pak teprv to řešila třeba na jaře ;) tak ať se ti brzy zadari. ;) :D :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20256
29.5.19 19:43

@Jana291-mě vždy dost vadili otřesy a vstávání, jak tam jsou ty tlaky, děkuji tobě také :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
31.5.19 11:03

@lucypaja tak už je zase o něco líp😊 taky děkuju za pokec :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20256
31.5.19 11:16

@Jana291-super,a také ti doporučili dodržet šestinedělí? Mě ano ale bohužel to bylo dýl, poněvadž u prvního vyndání žlázy se mi to hojilo strašně dlouho, tak byl z toho partner vcelku na prášky, ach ti mužští, také nic nevydrží! U druhého vyndavání to bylo skoro dva měsíce u toho pysku to bude asi podobné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
31.5.19 14:59

@lucypaja jo jo taky, dokonce říkají až 8tydnu, že prý po porodu je sliznice lépe prokrvená než po operaci a tak se lépe hojí. jinak mi jsme třeba po prvním porodu zkoušeli už po 14dnech :D a dobrý a po druhým porodu až po třech měsících a moc to nešlo. tady si myslím že to bude taky asi dýl, protože bych to měla mazat i ve vnitr cicatriditinou ale zatím to moc nejde jen tak na kraj na půl prstu. takze než to povolí to asi taky bude na delší dobu. :roll: každopádně za 7tydnu zhruba jedeme na dovču tak to tam asi vyzkoušíme :P :D bude muset pomalu tak bude mít něco do sebe :mrgreen: dokonce jsem tu někde četla, že si pak z toho upekli další :D nám tedy ale zatím dvě děti stačí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20256
31.5.19 22:19

@Jana291-no ze začátku má člověk strach, já rodila sekcí, takže to bylo asi trochu jednodušší a méně bolestivé..užijte si dovču my jedem až v srpnu..a už zkusíš se koupat? Jako v bazénu, moři apod.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
1.6.19 17:24

@lucypaja sestra rodila 1sekci a 2sponntalne říkala že zas trvá ta bolest břicha a péče o mimi je pak složitější. ono asi každé má své +a -. Jedeme na Slovensko na Senec Sluneční jezera. Koupat snad už bych prý se mohla. rikaji tak 6tydnu po mi to měli 8tydnu po zákroku. a nebo po odejditi posledního stehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20256
2.6.19 15:23

Pěkně si to užijte, také každá máme jiný práh bolestivosti a prožíváme stavy po porodu, ale i tak, to stojí za to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí