Látkování levně!

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22830
7.1.14 14:24

@Lizzi děkuji,pravé me odrazoval o hodné komentářů, tak to bylo, ze 10× jo pak zas 10× ze ne, a dikybohu me babca presvedcila :mrgreen: určité to chci zkusit a budu se modlit at to mimcu vyhovuje :mrgreen: na sebe prdim, jednou chci bejt máma, tak musím makat :lol:
Jinak s tím venkem se uvidí, samo, ze to zkusim..ale bude záležet na situaci, třeba v letě jsme cely den ve Stromovce a grilujem atak a v zimě se zas projdu na hodinu, dve, takže to bych mu papírovou necpala..říkám uvidí se, třeba to půjde tak i tak :nevim: @tery16 no neboj, určité se zrujnovat nechci, budu se krotit..jsem sporivej tvor, už jen proto, ze rada cestuju, takže si ty korunky radši necham na pěknou dovcu než MIT x barevných plenek :mrgreen: snad natrefim na takový svrchnaky, který nám budou vyhovovat.. :nevim:
Co říkáte na ty bamboolik, ty nepropustné, ty pus nebo puz..nevím ted :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
7.1.14 14:31

@lucynka25 I když jsi celý den venku, tak co? Přebalovat musíš tak jako tak, jen si ty látkovky přineseš zase domů, nic to není :D

Jinak já fakt doporučuji ty Baby Lucy, koupila jsem je na základě chvály jiných a potvrzuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
7.1.14 15:16

@lucynka25 Asi myslíš ty pul :lol: Zrovna dneska mi jedny přišly :) Taky teprve chystám výbavičku, zatím mám jedny PUL Bamboolik, jedny Petit Lulu a ještě budu mít jedny od Majab :) Tak pozkouším, co nám bude sedět a zbytek kdyžtak poputuje dál :mrgreen: Jinak si nechávám dělat jedny vlňáčky a mám i jedny fleecové Anavy na zkoušku :) To k mé počáteční zásobě svrchňáků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22830
7.1.14 16:04

@Dreezy to je asi dobrý nápad, koupit od každé značky 1 :mrgreen: kolik jich celkem budeš MIT? pry staci 2,ale já chci radši aspoň 4 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22830
7.1.14 16:08

@Fjodorka a jakéj mas ten pytel? mas odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22830
7.1.14 16:16

Jeee něco jsem našla
http://www.branakdetem.cz/kurzy.php?id=4
Tak se tam půjdu v únoru podivat :mrgreen:
50kc me nezabije :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
7.1.14 16:33

@lucynka25 Jojo a myslím, že těch 50 Kč pak můžeš využít i k nákupu ;)
Svrchňáky to chce minimálně 3 :) Proto mám troje PUL. Ty vlňáčky a fleesky budu testovat na noc, lépe dýchají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22830
7.1.14 16:47

@Dreezy super,dík za tip..a ty vlnacky by mohla uplect babi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
7.1.14 18:48

Já měla dvoje PUL kalhotky Imse Vimse a Thirsties ty vydrží déle, jsou vícevelikostní.
Pak jsem měla i vlňáky a ty jsou taky super popolini ty jsou bezkonkurenční, strašně jsem s nimi byla spokojená a pak ještě Imse Vimse ty jsou taky super. Jinak vlňáky se musí impregnovat, ale to je jednoduchý. jinak pletené vlňáčky jsou vhodnější až pro starší děti, které mají tuhou stoličku, nejsou totiž tak pevně upevněné na zadečku, jsou jen natažené jako kraťasy a vaječina z nich teče ven..

• Citovat
  • Upravit
11439
7.1.14 19:27

@lucynka25 Pop-in ;) Kupované na ekopleny.cz, ale teď jsem to tam nenašla :nevim:
Svrchňáky doporučuji 4, zrovna teď mám dvoje podělané (tekutá vaječina, no :lol: ) a jestli zdělá i ty třetí, tak čtvrté ocením :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22830
7.1.14 20:13

Tyhle by jste mi doporucily?
http://www.branakdetem.cz/…xtra-kvality

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
7.1.14 20:20

@lucynka25 S těmi určitě chybu neuděláš :) Nebo Kikko lux.. Za mě osobně si myslím, že nejlepší jsou ty z Ikey, zdají se mi ještě hrubší a jsou obšité ze všech 4 stran :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22830
7.1.14 20:25

@Dreezy a nepamatujes si na kolik vyjdou? na jejich stránkách jsem je nenasla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
7.1.14 20:27

@lucynka25 To proto, že jsou vedené jako osušky:
http://www.ikea.com/…ts/60203764/
Zatím jsem všechny jen prala a tyhle si prostě uchovaly nejlepší vlastnosti, i se mi lépe žehlily :) Jen škoda, že už jsem předtím nakoupila libštát a kikko, tohle jsem vzala teprve před týdnem dva na zkoušku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22830
7.1.14 20:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat