Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8431
15.8.11 12:42

ugluk

ugluk píše:
No, jsou tam dvě - jedno hlavní, to je s kufrem docela slušný kus cesty (tak kilák-dva, tipuju, podle toho, ke kterému hotelu) a pak zastávka, ta je přímo za Pawlikem a pak k většině hotelů jen přes park…

Ale taxíky tam mají ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
15.8.11 13:09

Ahoj Myško, tak to bychom se tam mohli potkat. Já bych měla přijet 20. září. :mavam:

myška000 píše:
Ahoj holky, tak mi se to taky trochu komplikuje. Mám odjezd 30.8. a ještě nevím vůbec nic. Ani ten potvrzující email jako jsi to měla ty Silvi, mi nedošel. Pochopila jsem to správně, že nemocenskou bude vypisovat až lékař v lázních. Je nutné ještě mu donést nějaké nové výsledky?
A jak je to s oblečením? Je nutný např. župan, a co ručníky? Raději si vzít svůj? Budu ráda, když napíšete i maličkosti… Začínám být ze všeho dost nervózní. :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68940
15.8.11 13:11

Jo, taxíky by tam mít měli, vždyť je tam fůra německých důchodců, ale na vlastní kůi jsem nikdy nezkoušela. S kufrem je to víc než rozumný nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
15.8.11 19:33

Martina

ugluk píše:
Jo, taxíky by tam mít měli, vždyť je tam fůra německých důchodců, ale na vlastní kůi jsem nikdy nezkoušela. S kufrem je to víc než rozumný nápad.

tak snad to nějak zmáknu a doufám že se tam potkám s někým odsud,bylo by to fajn..už se fakt moc těším holky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
16.8.11 13:23

Tak já podávám raport z lázní. Jsem tu právě 8 dní a připadá mi to jako měsíc, i kámoška, co tu byla stavená za mnou o víkendu říkala, že vypadám děsně odpočatě. Boží. Balzám na nervy.
A co jsem slyšela od muže, tak si to taky užívá - jakmile kamarádi zjistili, že nejsem doma, tak se o něj začali „starat“ - berou ho na pivo po práci a výlety a za sportem a vaří mu večeře a tak. On ani nebude chtít, abych se mu vrátila :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
16.8.11 15:06

Ish, tak to jsou super zprávy. Závidím :lol: Já čekám na schválení pojištovnou, ale hotel už mám zarezervovaný. Ve kterém hotelu jsi vlastně ubytovaná?

ish píše:
Tak já podávám raport z lázní. Jsem tu právě 8 dní a připadá mi to jako měsíc, i kámoška, co tu byla stavená za mnou o víkendu říkala, že vypadám děsně odpočatě. Boží. Balzám na nervy.
A co jsem slyšela od muže, tak si to taky užívá - jakmile kamarádi zjistili, že nejsem doma, tak se o něj začali „starat“ - berou ho na pivo po práci a výlety a za sportem a vaří mu večeře a tak. On ani nebude chtít, abych se mu vrátila :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
16.8.11 15:22

Ahoj Silvi, tak jak schválení lázní? Přišlo ti to už? Mi zatím ne, ale tak ještě mají cca 2 týdny čas.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
16.8.11 17:00

Ish :palec: :palec: :palec:

Moni přišlo k praktické dr. kvůli tomu doplnění…jdu tam ve čtvrtek, aby k tomu přicvakla, že už mám rezervovaný pokoj a posílá se to zpět na pojišťovnu…nevím, co je tam třeba doplnit, ale prý určitě změnu na ten II. stupeň naléhavosti a předpokládám, že i tu krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
16.8.11 18:45

moniko jsem v Pawliku. Na všechny procedury je to zatraceně daleko, každá je navíc jinde. Denně nachodím tak 5km, což je absolutně supr, protože to beru zároveň jako odtučňovací dovolenou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
16.8.11 19:43

Jéé Mončo, tak to je super. Tak jen informuji, že jsem do lázní volala a paní mi sdělila, že mi posílali celkem 2 dopisy a to již v červnu, ale já žádný nedostala. Takže mi ho poslala znovu. Dnes došel. Jedu přesně 30.8. - 27.9. 2011.
A jak se jmenuje ta zastávka, která je přímo přes park u toho hotelu? Já asi taky pojedu vlakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
17.8.11 11:19
myška000 píše:
Jéé Mončo, tak to je super. Tak jen informuji, že jsem do lázní volala a paní mi sdělila, že mi posílali celkem 2 dopisy a to již v červnu, ale já žádný nedostala. Takže mi ho poslala znovu. Dnes došel. Jedu přesně 30.8. - 27.9. 2011.
A jak se jmenuje ta zastávka, která je přímo přes park u toho hotelu? Já asi taky pojedu vlakem.

Je to zastávka „Františkovy Lázně - Aquaforum“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
17.8.11 11:33

ahoj všem, můžu k vám? :-D
mám za sebou 1× IUI, 2× IVF (po prvním MA v 6.tt), teď mě ještě čeká začátkem září laparoskopie a pak bych hnedráda zažádala o lázně.....doufám, že je dostanu a nebudou dělat problémy, jelikož jsme takový „klikař“.
nechám si napsat zprávu v nemocnici po laparo a pak doporučení v CAR…mám nervy, jestli mi to napíšou 8-o
diagnoza je primární sterilita, snažíme se cca 3 roky, a žádný problém se nezjistil u mě ani u manžela - vlastně jeden mám, mám vrozenou vývojovou vadu dělohy, tzv. uterus bicornis, dvě těla děložní, která vedou do jednoho čípku, ale dle mudrů to není příčina neplodnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
17.8.11 11:34

veko ahoj, prosim te, ja taky spadam do Prahy-vychod, zadost si muzu tedy na pojistovnu donest sama, a kde ma Praha-vychod krajskou pobocku prosim????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
17.8.11 11:39

Ahoj, to víš, že můžeš k nám:) Já právě čekám na schválení pojištovnou. :mavam:

sedmitecka2 píše:
ahoj všem, můžu k vám? :-D
mám za sebou 1× IUI, 2× IVF (po prvním MA v 6.tt), teď mě ještě čeká začátkem září laparoskopie a pak bych hnedráda zažádala o lázně.....doufám, že je dostanu a nebudou dělat problémy, jelikož jsme takový „klikař“.
nechám si napsat zprávu v nemocnici po laparo a pak doporučení v CAR…mám nervy, jestli mi to napíšou 8-o
diagnoza je primární sterilita, snažíme se cca 3 roky, a žádný problém se nezjistil u mě ani u manžela - vlastně jeden mám, mám vrozenou vývojovou vadu dělohy, tzv. uterus bicornis, dvě těla děložní, která vedou do jednoho čípku, ale dle mudrů to není příčina neplodnosti…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
17.8.11 11:50

moncaahooo, dekuji :lol:
ja se strasne tesim, bude to takova odmena za ty nervy po IVf a tak vubec…jen aby mi je napslai a schvalili, pri mem stesti.....moje gyndarka delala cavyky i s doporucenim na laparo, pry ze na IVf ji nepotrebuju…takze asi menim gyndarku…vysvetlila jsme ji, ze ale kdyz jsme oba udajne ok, tak nehodlam spolehat jen na IVF 8-o 8-o
tak spoleham, ze mi to napisou snad v CAR, kam chodime uz dva roky, s obvodakem problem nebude, ten je skvely :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí