LÁZNĚ NA MĚSÍC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
341
16.1.21 21:25

@nikuska.x
Tak to jsme na tom stejně já budu mít věcí už to vidim :D pomalinku už sepisuji, když mě něco napadne abych byla připravená na vše :D
Prý je dobrý si vzít : nějakou krabičku na jídlo, hrníček nožík a lžičku (příbor), i svoje oblibené čaje či kávu. Pak prý kolíčky na prádlo které si opláchneš na pokoji taky nějaký prací gel. igelitky, sáčky na špinavé prádlo, rozdvojku, toaletní papír kdyby zrona nebyl, aby tě to nepřekvapilo :D
a nějakou kabelku tašku vhodnou do vlhka aby jsis mohla vzít sebou k bazenu co potřebuješ ( klíče od pokoje atd) prý je dobré si vzit i nějakou malinkou lahvičku na sprchový gel po procedurach a bazenu at se zrovna osprchuješ a netahaš velké flašky z pokoje a vždy na pokoji doplníš. Pry je dobré si vzít i utěrka. Snad ti něco z toho třeba pomůže :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.1.21 21:47

@nik442
No tyjo to je seznam, děkuji za typy :mrgreen: :oops: malý nůž beru určitě, jsem zvyklá po večerech chroupat zeleninu tak ať mám čím krájet :lol: Termo hrníček, lžičku, kafe, čaje taky beru to já piju ve velkém 😀 Konvice svoje na pokoji je zakázána, můžeš si ale půjčit tam za poplatek prej.. Nějakou představu co vše si vemu mám, ale budu ji muset trochu zúžit, jinak potahnu těch kufrů tak 10🙈 😀 Od domova to mám naštěstí 2 hodiny cesty a každý víkend zamnou někdo přijede takže když by mi něco chybělo, přivezou 😁 Jinak v Darkově jsou i prádelny kde si můžeš za poplatek vyprat😊 A když se dívám na fotky pokojů, nejsou zase tak velké takže s kuframa s půl barákem sebou to asi nemůžeme přehánět 😀 🙈 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
16.1.21 21:51

@nikuska.x jj tak tak :D a z kama jsi? Já jsem ze Zlína také to mám 2 hodiny cesty..Jo ještě jsem se Tě chtěla zeptat tyto lázně jsis napsala do žádanky na pojištovnu nebo ti je samy navrhly? :) Ale návštěvy na pokoje jsou kvuli covidu také zakázané nebo ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65120
16.1.21 22:13
@nikuska.x píše:
@nik442
No pokud je prý ten státní systém PES v 5.stupni budu na pokoji sama, pokud by byl ve 4 stupni už je povoleno být po dvou, tak uvidíme :D No ale ono je rozdíl zda pojedeš do Historických lázní nebo do Rehabilitačního sanatoria kam pojedu já, ten velký panelák a tam by ty procedury měly být v jedné budově, ale jak tam budu budu vědět víc a dám ti vědět ;)vycházky budou určitě povolené, vždyť jsou to lázně a ne vězení :): No já bych byla taky víc nervózní kdybych čekala delší dobu, ale u mě se to řešilo tak narychlo že už začínám balit kufry :oops: :lol:

Muj pribuzny tam byl na jare, kdyz to zacalo, ameli vychazky zakazany. Meli dovoleno sedet na lavicce pred budovou. Ale moc se druzili, tak potom ani to. Ted je petka, tak tezko rict, jak to funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.1.21 22:18

@vokishka
Tak to jsi mě teď zaskočila :oops: Jestli budeme mít zákaz vycházení tak teda nevím co tam ten měsíc budem dělat zavření v jednom paneláku.. No ale budu doufat že nás ven pustí.. Děkuji za info 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.1.21 22:30

@nik442
Tak to je dobrá náhoda, já jsem z Uherského Hradiště :D Myslím si že návštěvy na pokoji budou určitě zakázané, a jak psala paní tak aby nebyly i ty vycházky nakonec omezené :,(.. Kam pojedu jsem si mohla vybrat, mezi Frantovkama, Klimkovice nebo Darkov.. Vybrala jsem si Františkovy jelikož po komplikovaných gyn operacích jsou prý nejlepší, jenže když mi poslali info z tama, okamžitě jsem volala na pojišťovnu a do Darkova. Ve Františkách jsem měla mít
společné sociálky s dalšímy 10 lidmi v patře, WiFi tam není, povinný doplatek za rautovou stravu 8tis., a postel? manželská.. Takže jsem okamžitě měnila na Darkov a ještě to mám blíž..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
16.1.21 22:34

@nikuska.x
Dobré vědět!! 😃 jaký mas fb? Nemuzu ti napsat tam? 😃 Budu od tebe potřebovat mnoho informaci :D :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
17.1.21 14:31

@nikuska.x
@nik442 V Darkově jsem byla v prosinci. Vycházky z budovy jsou povolené, akorát musíte na recepci nahlásit jméno a číslo pokoje. Ale neptají se, kam jdete. Na jídlo chodíte normálně do jídelny, sedíte max. dva u stolu. Každý den v lázních měří teplotu - sestra chodí na pokij v 6 hodin ráno, někdy přijde i po 20. hodině večer. Když má někdo zvýšenou teplotu, pošlou ho domů. Při příjmu vám lázně udělají zdarma antigenní test na covid, výsledek je do půl hodiny. Procedury v lázních normálně fungují - jodobromovéé koupele nebo bazén, plavání a cvučení v bazénu v rámci procedur, perličkové a vířivé koupele, individuální cvičení, masáže, elektroléčba, obklady atd. Odpolední plavání pro ubytované hosty není možné. Návštěvy nesmí do budovy. V lázních fungovala kavárna u bazénu pro ubytované hosty, měli otevřeno do 20 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
17.1.21 15:09

@Jana Martinková Mockrát děkujeme za informace :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
17.1.21 15:11

@nik442 Nemáte zač, ať jste v lázních spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.1.21 18:29

@Jana Martinková
Děkuji Vám mockrát za info 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
17.1.21 19:12

@nikuska.x Nemáte zač, ať jste v lázních spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
20.1.21 00:18

@nikuska.x tak teď jste mě celkem zaskočila, čekám na dopis od VZP. Mám schválené Frantiskovy lázně…to vše jste se dozvěděla, až když jste zavola do lázní nebo bylo vše napsané v dopise prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.1.21 10:37

@romannča
Ano, došel mi dopis s termínem a místem pobytu - hotelu od VZP.. Volala jsem na ten hotel a ptala se n vše co mě zajímalo. Takže až Vám dopis přijde radši taky volejte a ptejte se.. Já měla diagnózu XI/3 stavy po komplikovaných gyn operacích tak možná i proto mě chtěli šoupnout na takový hotel, pokud mte jinou indikaci třeba neplodnost XI/1 tak Vas možná dají na nějaký lepší hotel, co jsem teda četla příspěvky holek že jeli s diagnózou neplodnosti byly na lepších hotelích, ale uvidíte.. Já měl jet na hotel Luisa/Jesenius, asi technicky nejhorší co tam je co jsem se dívala ale u VZP mě to asi nepřekvapuje :lol: Jsem teď v Darkově a zatím jsem spokojená :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová