Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Víckrát by tam nespal. Tohle bych mu teda netrpěla. Mohl tam být zadarmo, když je prase, bude si platit bydlení jinde. Jeho problém. S tchánovci bych se o tom vůbec nebavila, nic jim do toho není. Vrátit okamžitě klíče nebo vyměnit zámky. A uklidit by to šel manžel, je to jeho bratr.
@Hanka1 píše: Více
neseká, tak nebydlí. v ubytovně to bude mít pohodlnější a v ceně má i umytí hajzlíku.
zajímalo by mě, jak to u něj doma vypadá.
A co takhle: musela jsem bohužel po Tobě najmout uklízečku, stálo to 650 kč, moje číslo účtu je…
@andrasteia píše: Více
Naprosto mimozni a neproduktivni pristup.
A Bylo zde psano, ze manzel nema kdy se zabyvat uklidem, takze misto nahlouplych prezentaci pro jeste hloupejsi lidi venovat ten cas uklidu a vzit vse razne a konecne do vl. rukou a asertivne se vymezit vuci tem dobytkum.
To ma holt zakl. vystaven ucet za svou „dobrotu“ ![]()
Diskuzi jsem otevřela ze zvědavosti, že už jsem dlouho neviděla slovo „ledabylý“. No, je to eufemismus, švagr je prostě nevděčné prase.
Dala bych klíče manželovi a ať si to řeší on. Až si tam pak přivede prohlídku a v záchodě bude hnit dva tejdny starý 💩, tak si to možná s bratrem osefuje pro příště sam ![]()
Hele když chce mít někdo prožitek tak ať ho má! Normálně bych manželovi řekla, že samozřejmě nebudu bránit jeho bratrovi přespávání. Ale v tomto případě přenechávám veškeré záležitosti okolo jeho přespávání a zároveň prohlídek domu na něm. Vůbec bych s ním nediskutovala a prostě mu předala své klíče s tím, že od teďka je to jeho starost a hotovo. Plus tchánům bych napsala, že od tohoto momentu ať si to oni i švagr řeší s manželem abych já teda nebyla za hysterku.
No a opravdu bych ani o píď neustoupila!!! Dopadne to pravděpodobně tak, že načuřený manžel přivede zájemce na prohlídku do domu kde je čurbes jak v tanku. A na výraz zájemců, když navštíví koupelnu bude ještě hodně dlouho vzpomínat.
Holka nedej se!!!
S fotkamu souhlasím, výměnou zamku si proti sobe postve manzela