Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1428
26.5.09 12:01

Rozinko, co máš z toho, to ještě nebylo tak hrozný, moje mudr., je to moje teta, když jsem jí volala že mám pozit. tt, tak tomu nějak nevěřila a říkala, že každá druhá ženská má zvýšené hcg, udělala mě druhý den uzv, viděla tam velkou dělohu a tečku,ale to prý neví, jestli je ono, že to mohla být i nějaká žlázka, pak ten den z krve vyšlo hcg 51, tak trochu začla věřit, že by se mohlo jednat o těhu, ale řekla, že bud zamlklé nebo velmi ranné, to mě fakt dorazilo, přitom testy sílily, tak jsem si pak sama u obvodni vyběhala hcg z krve a za 4 dny už bylo 316, tak jsem jí zase volala a už v těhu snad uvěřila, ted jsem dělala ještě včera test a čárka už byla obří, takže aspoň že hcg roste, no do pondělka ještě daleko sakra teda, jsem zvědavá, ale budou to nervy, ona i mudr. byla dost vynervovaná, když jsme na tu kozu lezla, sama se bála, že to je falečně pozitivní ten test, prý třeba některé ženy v přechodu mívají zvýšené hcg, no jela jsem od ní jak spráskanej pes!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
26.5.09 12:19

Tý jo ZUZI takl to jsi si taky užila stresík viď? No já byla do poslední chvíle nevěřící, i když na testu byly krásné //. Myslela jsem , že mám cystu a když mi doktor řekl výsledky, tak jsem byla v šoku…

ROZI - uvidíš na další KO a když se ti to nebude zdát, tak prostě odejdi. Já to udělala taky, měla jsem doktora staršího, který byl takový bručoun a kolikrát měl i divné narážkymi , tak jsem šla jinam a jsem za to šťastná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
26.5.09 12:20

píšu jak prase :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
26.5.09 12:33

Haňu, já jsem tomu taky nevěřila, že jsem těhu, ale ta teplota, která se pořád držela nahoře mi napovídala, že snad ano, ono horší je, když chodíš ke známému než k cizímu, ona to se mnou vše myslí vážně a nechce abych byla zklamaná, tak mě ještě ten den u ní doma pak říkala, hlavně abych se příště nezhroutila, až bude hcg 0, ona prostě nechce mě zklamat, ale takto se mnou taky nemůže mluvit, ono to potřebuje taky trochu optimismu, zklamaná, kdyby se to nepovedlo bych byla tak nebo tak, at už bych na to byla připravená nebo ne, zklamání by to bylo v obou případech přece. Tak doufám, že tentokrát už bude vstřícnější, nebo jí prostě řeknu, že mám z toho pak akorát nervy ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
26.5.09 12:52

Teda holky vás tu ale přibylo!!!To je super.Všem gratuluju k těhotenství.
Notko tobe velká gratulace k srdíčku.
Zuzuza - mě při prvním těhu nebylo absolutně nic, vůbec žádné příznaky jsem neměla vlastně celých 9 měsíců.Co bych za to teď dala :lol:
I když už se to lepší.
Teda holky přístup některých doktorů je fakt děsný.Asi bych vyměnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
26.5.09 13:09

Kosatko, ahooojky, pěkně se to tu rozrůstá, zase jsem ted mluvila s mudr a říkala, že si azse prohlížela můj uzv a že v pravém horním rohu dělohy to asi bylo ono, ta tečka hihi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
26.5.09 15:28

Ahoj holky,
docela vám závidim ty uzv a srdíčka a všechno…já vim, že jsem těhotná, budu teď začínat 5. tejden, ale na odběry krve jdu až 23.6. a na KO až 30.6. Už mi ale jdou ty zkratky, to se musim pochválit…uzv, KO, tt,… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
26.5.09 15:43

Petty, ahojky, mě nemusíš závidět, já viděla na uzv jen tečku hihi a na kontrolu jdu v pondělí a zdá se mi to strašně dalekooooooooo. Já měla poslední ms 16. března po vysazení léku po ivf a pak už ne, takže jeden cyklus mi jakoby prý vynechal a poslední ms jako bych bývala měla 14. dubna, takže dle výpočtů bych měla být teď asi 6. tt, v pondělí už to bude dva týdny od prvního uzv ten byl 19. tak snad tam už něco bude viděěěěět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
26.5.09 18:06

Ahoj Petty :lol:

holky já jsem se teď strašně přejedla :-( a to za chvilku jedu za kamarádkou na drb no já jsem prase :? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
26.5.09 19:58

Hanuless já jsem prase celý den.Pořád do sebe něco tlačim.A to si každý večer slibuju že od rána se začnu kontrolovat :oops: :oops:
Jinak miminka teď rostou hrozně rychle, takže se všichni dočkáme hezkých obrázků z ultrazvuku :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
27.5.09 08:49

Bré ráno děvčata, tak já se s jídlem celkem držím, už asi dva měsíce držím dietu, teda teď už ne, ale jím míň a zdravě a zatím se držím, ani na nic moc nemám chuť, hlavně odpoledne…to skoro vůbec…

Tak už se mi to k pondělku krátí, už jen dva dny v práci a dva víkend a frčím na uzv, no bojím bojím, sem čekala, že se třeba dneska vzbudím a konečně budou příznaky, ale zase prd:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
27.5.09 09:29

Krásné ráno holky :lol:

KOSATKO - tak to já jsem poslední dobou jako ty :lol: mám takové stavy, že pokud bych si to na co mám zrovna chut nedala, tak asi umřu :?

ZUZI - ahoj, jak je v práci a co vlastně děláš? Jestli se můžu zeptat? Už se ti to pěkně krátí, pondělí je za chvilku. Já jdu až příští pátek :(

Ostatní těhulky moc zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
27.5.09 11:11

Ahooo Haňu, já dělám v knižním nakladatelkství, jako asistentka pro webový obchod:), dneska je mě ale pěkně šoufl holky, tak tu sedím, navíc je okurková sezona, práce žádná, nikdo nevolá, tak se to táhne jak sopel :lol: . Jojo už se to krátí když si na pondělí vzpomenu tak už se mě z toho chce trocha kakat:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
27.5.09 11:27

No vidíš ZUZI, že by první příznak :-( :) ?

Holky já mám asi problém… a vy se mi asi budete smát :oops: normálně se mi zvětšuje jen jedno prso 8O jestli to takhle půjde dál, tak za chvilku budu mít jednu 4 a jednu 2 8O co já budu dělat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
27.5.09 12:03

Haňu pardon, ale já se fakt hodně zasmála, jak to píšeš :lol: , tak si to druhý vycpeš ne???????? Mě už se taky trocha zvětšily, mám je víc žilnaté a takové jakoby plné aale nebolí a šoufl je mě teda pěkně a hlavně mám křeče v žaludku:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí