Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
13.11.09 12:59

Lucilko, tak to teda KO nic moc :-( Nic ti neporadím, nějak si to sama nedovedu představit, ale zase lepší moct ležet doma než v nemocnici :think: A babičky třeba nefungují?
Teda, sama si to nějak nedovedu představit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
13.11.09 13:41

Lucilko tak to je mi líto.Ale naprosto chápu že ležet je skoro sci-fi.On si těžko malej bude kolem tebe hrát celý den, viď? uvařit se taky musí, někdo s ním musí jít ven.Zažila jsem to , tak vim o čem píšu.Musíš věřit že to dopadne dobře.Šetři se co to jde.Jinak mimčo má ještě čas se otočit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
13.11.09 14:44

Mně nejvíc vyčerpávají ty procházky,máme to domů do kopce a to je mazec. promluvím si s přítelem a bude muset se mta mejzdit dřív nebo mi nechá sem tam auto at pořád nelítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
13.11.09 16:50

Ahoj holky :-)

tak v prosinci už je mimčo? to je teda mazec.. a za chvíli nám tu začnete rodit vy :-)

My teĎ učíme Barunku spinkat samotnou a bez dudlíku (co byla nemocná, tak si zvykla spát s náma v posteli 140cm, což pro nás znamená nula spánku a i v postýlce jsme k ní museli vstávat, páč když se vzbudila, chtěla dudlík a bečela) a je úplně zlatá.. čekala jsem prořvaný noci a ona hned druhý den plakala jen večer asi 10 minut a v noci zaplakala jen jednou a jakmile jsem k ní přišla a něco jí pověděla, zase spinkala.. takže doufám, že to tak půjde dál. vůbec to ale nechápu, protože co spala s náma v pokoji, tak vydržela bečet dokud jsem nevyměkla a nevzala ji k sobě.. asi je prostě dobře,že nás nevidí a řekne si, že teda bude spát.. bála jsem se, že to bude krutý a žře ji nechci nechat třeba hodinu plakat, i když k ní člověk chodí.. ale takhle je to super.. spí dokonce líp než s náma :-)

Lucilko: teda ležet s malým.. fakt nic moc :-( nikdo Ti nepomůže?? :-( tak se drž..

Jinak ohledně plenek..vyzkoušela jsem jich hafo a nakonec jsme se vždycky vrátili k Pamperskám. Tesco šly, ale nakonec na ně měla Barča nějakou reakci, takže prost Pampers, no…

No.. tak jsem chtěla reagovat ještě na x věcí.. budu si to muset psát, protože jsem všechno zapomněla.. :-
 (

tak třeba si vzpomenu :-) zatím ahooooj
jo a jednu fotku z věšení prádla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
14.11.09 06:45

Ahoj, jen rychlovka

to první mimčo v Prosinci mně teda na náladě nepřidalo. Doufám, že my budeme opravdu rodit až v lednu, protože podle všechno jsem první adept na takovejhle „průšvih“ :zed:

Lucilko: tak koukám, že už jsi na tom podobně s tím ležením, ale je fakt, že se to moc nedá, můžu říct, že manžel má taky krutou pracovní dobu, pak ještě prostě něco musí podělat doma a je stahanej jako pes.. a to se teda snaží dělat v hranicích možností kde co, aby toho neměl tolik na krku.. no je to boj..

Holky musím letět, tak hlavně ať nerodíme :-D zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
14.11.09 07:50

Ahoj holky,
Luci a Zziny, lehce vas uklidnim. Za prve prvni adept, co mu uz od 23tt tvrdne 20-30krat denne brisko jsem tu ja :wink: a za druhe si myslim, ze v nasem tydnu je to uz skoro normalni. Tedy muj pan doktor uz to tezce neresi, naopak uz muzu i chodit a normalne fungovat. Pry po tom 30 tydnu uz muze v ramci treningu klidne 20krat denne tvrdnout - mi to fakt dela v noci co 2 hodiny, pres den za co pul hodiny az hodinu, fakt porad, uz to beru naprosto samozrejme :lol: A jeste jsem se z toho ani nezacala otevirat ani cokoli jineho, proste mam jen hyperaktivni delohu.
Tak hlavne klidek a zadnej stres, ono to nic nebude.
A ne ze me s rozenim predbehnete :wink: :lol: :lol:
pa Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
14.11.09 15:07

Ahoj holky,
Ali, tak hlavně, že se neotevíráš no. Jsi statečná a bereš to sportovně :-) .
Lucilko, co to znamená, že má miminko polohu KP? Je mi jasné, že není hlavičkou dolů, ale tý zkratce nerozumím.
Nechci to zakřiknout, ale přestávají mě pomalu bolet ty žebra :-P :-P , tak se mi hodně ulevuje.
Hezky si užijte víkend, pá K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
14.11.09 15:17

Zdárek, proboha co se tu píše??? To už je první prosincový mimčo? Hlavně nepanikařit. Já nemám ještě vůbec nic nakoupený ani vypraný a tašku zabalenou tu už vůbec ne.

Nakoupený mám akorát newborn plínky Huggies. U Honzíka jsem měla nakoupený pampersky, ale hrozně nám protejkaly přes záda. Takže u nás zase frčej Huggies a já byla potom docela spokojená i tesco fialovejma. A Alberťácký takový ty zelenkavý jsou taky dobrý. Teda alespoň nám seděly.

Musím toho ještě nakoupit hafo, u nás v porodce vložky nefasujem. Takže musim ještě koupit. Minule jsem měla taky ty samu a vložky do podprdy jsem měla taky fixies. Taky musím nakoupit ještě nějakou kójo podprdu. A spoustu blbostiček, jako už zmiňovaný sab simplex, rychloběžku páč mi s ní Honzík klepnul a je v prd… No mám toho nějak moc, vše jsem měla naplánované, že budu blbnout až od prosince.

Lucilko to ti opravdu nezávidím. U nás by to asi dost dobře nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
14.11.09 16:09

Monano a rychloběžka se dá normálně koupit?My jí měli jen v nemocnici a bylo to super.
Teď jsme dorazili z venku a jsem zvědavá co zas celý večer budem dělat.To byla paráda když jsme přišli domu v sedm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
14.11.09 17:58

Kosatko, ja mam tento http://www.batolata.cz/detail.php?… - je to vpodstate digitalni rychlobezka s ohebnou spickou, a uz jsem ji na sobe vyzkousela, a vazne do 10 sekund zmereno :wink:
S klasickou rychlobezkou neporadim, mi v lekarne rikali, ze ji uz nemaji, ale treba jeste nekde jo…
 Aliik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.11.09 18:11

Ahoj holky,
my máme dneska zase takové tvůrčí odpoledne :wink: Celý obývák je od třpytek, a to mi v tom nekramařili ti dva nejmenší, bo spali :roll:
Manžel řádí o patro výš, tak doufám, že už brzo dorazí, jinak mě asi trefí, dneska mě děsně bolí kyčle, tak sotva lezu…
Jinak jsme dopoledne koupili i něco pro děti na Vánoce,tak mám radost, i když člověk s nima musí být jak partyzán :lol:
Obyč. rychloběžku by neměl být problém koupit, kupovala jsem i obyč. lékařský teploměr a nebyl problém (teda, lihový, ne rtuťový…)

Holky - Zziny, Lucilko a Aliiku, držte se :-) M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
14.11.09 20:41

Já bych raděj klasickou.Digitální teploměr máme, ale když jsem se jím změřila a pak normálnim, ukazoval každý jinak.
Fragolo kyčle nezávidim, mě se dneska jakoby skřípl nerv v tříslech, no pajdám tady děsně.
Dneska se taky manžel nechal slyšet, že kdyby to byl náhodou kluk, tak by dal jméno po sobě.Tak možná budem mít malého Zdendu :wink: původně chtěl Jakuba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
14.11.09 21:43

Ahoj holky, rtutové teploměry už se neprodávají. Pokud můžu radit nejlepší je obyč rychloběžka. My investovali nemalé peníze do digi teploměru a do ušního teploměru a objí leží v šuplíku-je to naprd a rozdíly v teplotě jsou fakt veliké. Sice jso urychlé ale co ám pomůže když jdete k dr s horečkou 38,5-dr ho změří a má 36,5. Fakt si to ukazovalo kolik chtělo.
Tak přejeme hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.11.09 23:04

Jo, jo rtuťové se už někdy od jara kvůli EU, někde jě měli stažené z prodeje ještě když se mohly prodávat :roll: (miláčci mi nedávno poslední exemplář rozmlátili :evil: ), ale aspoň že jsou ty lihové, bo taky nejsem fanynka těch digitálních. Myslela jsem bůh ví, jak jsou super, ale vzhledem k tomu, že člověk měří třeba 3× a pokaždé naměří jinou hodnotu (a to je ještě ta nejvyšší o dost nižší než na obyčejném) přijdou mi fakt na nic… Holt není všechno nejmodernější to nejlepší :-?

Kosatko, koukám, že jsi taky blázen do zimy, co? Já od ošklivýho podzimu přes zimu do jara trpím jak zvíře, už jen kvůli tomu, že se nedá moc trajdat po venku. Už aby bylo jaro. Hele, založíme klub paťchavých mamin :wink: Nevydržela jsem a vzala jsem si Paralen, fakt se to nedalo a nepřestalo by to ani v noci, to už mám vyzkoušený, naopak, bych se kvůli tomu ještě budila :roll: Tak volím menší zlo, radši jeden prášek a klid, než pak třeba dva a trápit se :wink: Jo a Kubíka bych chtěla taky, kdyby to nebyla Simča, byl by to Jakub :pankac:

Mějte se krásně a dobrou, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
14.11.09 23:24

Ahoj holky,

tak dnes jsem si pěkně mákla… Vrtala, malovala, lakovala a půlka věcí se mi nepovedla, měla jsem chuť to zabalit a stejně jsem to nakonec musela udělat, protože mi tak ztvrdla děloha, že jsem se nemohla skoro hýbat. Ležela jsem docela dlouho, než „to“ povolilo :-(. Holt už se budu muset začít spoléhat víc na své blízké (resp. svého nejbližšího):lol:. Jinak tvrdnu čím dál častěji a delší a delší dobu, doktorovi se to moc nelíbí, a když mě zrovna netrápí tato věc, tak malý kope… a to dost… Připadá mi, že má v břiše centrifugu, protože je to docela peklo, hlavně když ležím :-D … No, pořád lepší, když je takto aktivní, než když se nic neděje, alespoň vím, že tam je a že je OK. :-)

Lucilko, tak hlavně pevné nervy a šetři se !!!! Doufám, že ostatní si nechají porod až na později, tj. na leden, a nestrašte !!! :lol:

Co se týše teploměru, doktor mi doporučil digitální rychloběžku s ohebnou špičkou: http://www.detskyraj.cz/…hly-teplomer
Ale efekt uvidíme až z praxe !!!!

Všem pěknou neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí