Poradna duly
Jana Čurdová
tak opět ranní ptáče
teda ne já, ale dítko ![]()
já bych teda ráda porod stihla ještě v prosinci, nechce se mi přenášet.(takže tu budu ještě v půlce ledna 2 v 1
)
callamaiko ty toho teda stíháš
ale raděj se trochu šetři.
Fragolo myslim že paralen ti určitě nemůže ublížit, ani Simonce.Jen se obávám že by mi asi stejně nepomohl.
tak je vidět že je krásně a všichni si užíváte slunečnou neděli.Jen já si tady povídám sama pro sebe ![]()
Donutila jsem se a začla s vánočnim úklidem.Už se ale těšim až se Filípek vyspí a vyrazíme na sluníčko
Ahoj holky,
tak jsem tady, aby si Kosatka nemusela povídat sama se sebou
, ale tuším, že dopadnu podobně ![]()
Teda, dneska bylo parádně, být takhle do Vánoc, bylo by to fajn ![]()
Byli jsme venku, pořídili jsme manželovi zimní výbavu, tak jsem ráda, ani se tentokrát moc necukal ![]()
Jinak koukám, Kosatko a Callamaiko, jak jste akční ![]()
Do vánočního úklidu se zatím moc neženu, protože pořád čekám na dokončení toho druhého patra, aby ten úklid nebyl úplně na nic, ale když to tak vidím, asi se do toho co nejdřív pustím
Ale nějak se mi letos nechce ![]()
Mějte se, jdu vařit, jinak bude mnažel zítra v práci hladem
M.
Ahoj holky,
jsem si lámala hlavu, co to je ta rychloběžka
Ještě že jste tam šuply ty odkazy
Dnes jsme s manželem taky využili krásného počasí a vyrazili na procházku. Byl to jen ale takový malý okruh, protože mě od včera pobolívá v podbřišku. Do rána to sice přešlo, ale tou procházkou jsem to zase trošku „pošťouchla“ a odpoledne jsem strávila na gauči a ležela
Ve čtvrtek mám jít na kontrolu, tak jsem zvědavá, co mi dr. řekne.
Na vánoční úklid se letos asi vykašlu. V létě jsme se stěhovali, pokojíček jsme zařizovali až teď, tak mi to přijde i trošku zbytečné
Spíš se pustím do toho praní, žehlení a chystání pro malou ![]()
Lucilko, Zziny a všechny ostatní kočky, držte se a ať je první mimi nejdřív v půli prosince ![]()
Pěkný příští týden P.
Fragolo u nás se vánoční úklid nekonal loni.Měli jsme rozestavěno tak to bylo naprosto zbytečné.
tohle počasí by mohlo být do vánoc a po novém roce zas ![]()
vařit jsem dneska naštěstí nemusela, v neděli chodíme ke tchánovcům.Celé odpoledne jsme trajdali venku, Filípek byl tak znavenej že už spí.Manžel odjel na noční, tak si užívám klidnej večer
Ahoj těhulky,
tak koukám, že už řešíte vánoční úklidy
a zarazilo mě, jestli to není brzy, ale vzhledem k našim pupíkům asi čím dřív, tím líp
. Já na vánoční úklidy moc nejsem, uklízím průběžně dost a mám zažito z dětství, že mamka vždycky šílela a uklízela co mohla. Jako dítě jsem to nesnášela. Manžel mi včera umyl okna
, abych nemusela lézt po výškách, je to zlatíčko
,tak i takhle si užívám těhotenství
.
Celý týden jsem se držela a nebaštila sladké a dnes jsem do slova sežrala u našich tři dorty
, prostě to nešlo už ovládnout.
Díky za typy na teploměry, také se budu snažit sehnat rychloběžku.
Mějte se hezky a pohlaďte bříška, pá K.
Kosatko, já loni uklízela na dvou frontách. Jednak doma, kam jsme se od května vraceli z podnájmu a pak právě v tom podnájmu
Jsme na konci roku vždycky nějak moc akční
Abysme letos nebyli ještě akčnější ![]()
Kubi, mám to podobně, taky jsem nenáviděla, když mamina bláznila s úklidem těsně před Vánocema (tím nechci říct, že by se neuklízelo, to nééé
) + cukroví
, takže uklízím pravidelně a nejak se nemíním těsně před Vánocema stresovat
Prostě je to tak, jak to zvládnu a šmytec. Komu se to nelíbí, může nám jít uklidit sám ![]()
Teda, máš můj obdiv, já bych manžela na okna nepustila, protože bych to děsně těžce nesla a už vidím, jak by to vypadlo
Mě děsně štvě, když mi jen chce s úklidem pomoct a není to po mém
On má takové svérázné názory, jako proč umývat koupenu, když se vana spláchne při sprchování
apod. Tak radši všechno sama a nebrblám
Ale jinak máš doma fakt zlato ![]()
Tak se mějte, jdu spát, dobrou všem. M.
Nazdárek,
no páni, jak to tady čtu, tak tady se rozpoutovala uklízení a zahnízďovací mánie, všichni dodělávaj byty, uklízí na Vánoce… no jen já se doteď bojím i vyluxovat. Jen díky manželovi to u nás nevypadá jako na smeťáku
Vánoční úklid vůbec neřeším, nějak to prostě dopadne. Jen si říkám, co s cukrovím … asi o něco obtáhneme babičku, nedá se nic dělat, protože jsem fakt neschopná, i když začnu něco dělat po půlhodině mě to břicho donutí jít do horizontální polohy ![]()
No a o tom, že jsem jak funící lokomotiva ani nemluvím, nevím jak udýchám ten porod ![]()
ad teploměry : máme digitální a jsem spokojená, trvá to sice tak minutku, ale malá si ho už teď ovládá sama, takže se tím zabaví a nechá se v pohodě změřit.
Jinak se řadím k těm co nesnáší zimu, už aby bylo jaro, to už nám bude hej ![]()
Ach jo, valíme po třech týdnech marodění do školky, tak snad nebude scéna… zatím pa
Dobre rano tehulky,
my jsme meli vcera oslavu u tchanovcu, tak jsem taky snedla, co jsem mohla
Ale aspon bude prte poradne ziveny
![]()
Ja se musim dokopat k nakupu do drogerky, mi pred par dny tak tvrdlo brisko, ze uz jsem radeji manzelovi sepsala seznam, co ma kdyztak sbalit, ale zjistila jsem, ze toho dost je potreba dokoupit… ![]()
Tak holky, doufam, ze jeste aspon par tydnu vydrzime vsechny vcelku, ja jsem v terminu (u nas to berou od zacatku 38tt jako v terminu) od 13.prosince
No ja jsem hlavne zvedava, co zacne brisko delat, az vysadim magnesko (coz musim za 2 tydny…), uz jsem na nem skoro zavislak
![]()
Mejte se a peknej den, jo ja jdu dneska na prvni lekci pece o kojence, jsem na to zvedava
Alik
ahoj, Aliiku užij si lekci o kojení.Pak napiš jaké to bylo.
Zziny vůbec si s nějakým úklidem nedělej hlavu.
Já tomu sice říkám úklid vánoční, ale je to normální běžný úklid.Nic nepřeháním.
Cukroví nějaké péct budu, něco dostanu od mamky.
Tak to já bych byla v termínu asi od 8.prosince.No teda zas tak brzo by to být nemuselo.Nějak se začínám bát porodu ![]()
Taky jsem včera zjistila že mám krom prstů na rukou pěkně nateklé nohy.Nemám skoro žádné kotníky.to jsem při prvním těhu vůbec neměla.
Ahoj maminy,
Zziny, klííííd, já zatím uklízím jen teoreticky, to by mi šlo ![]()
Kosatko, už to otékání nohou začínám taky pozorovat
, ale zatím celkem dobrý, ještě to přes noc celkem splaskne, za měsíc bude hůř… Ale mně nohy otékaly při každém těhotenství. Ke konci těhotenství mám vždycky pocity v tomto sledu - nejdřív se bojím, abych vydržela do termínu, pak mám z porodu strach a nakonec se začnu těšit, protože valící se koule není zrovna ideální postava na zvládání čehokoli, nejméně na 4 děti a domácnost
![]()
Pěkný den, M.
Ahojky těhulky,
tak já na vánoční úklid zvysoka dlabu, snažím se průběžně uklízet pořád, takže to ani není třeba.. Samo, že přibude nějaká výzdobička a něco málo napeču, ale jinak nic extra…S pečením jsem si chtěla začít pomalinku už dneska, ale mám od přítele zakázáno vylézat z postele
Dneska jsem se mu totiž zkácela před očima a měl z toho docela šok (musím se přiznat, že já taky, protože když už jsem si myslela,, že už bude klid, tak se zase válím po zemi..
)..Takže mě vynesl do schodů(bydlíme ve 4. patře bez výtahu!!), vzal si dneska dovolenou a udělá mi dokonce i oběd:-) tak aspoň něco pozitivního.. ![]()
PajoF:nebyla jsi jediná, kdo přemýšlel, co je rychloběžka ![]()
No nic,zbytek co jsem chtěla okomentovat napíšu zítra, teď si jdu rychle lehnout, než se moje drahá polovička vrátí z obchodu, ať nemá pindy že neležím
páááááá
Ahoj holky,
tak to Bel pekne lez, at nekde spatne neupadnes. Ja jsem omdlivala casto (i netehu), teda vetsinou jen skoro, bo to poznam predem. Kdyz citim odlehcenou hlavu a mzitky, tak okoli hlasim, pozor omdlim
A stiham si lehnout ci sednout, nebo me sokovane okoli polozi
![]()
K uklidu - tady se asi standardne za hodku uklidi, nejak nemame prostory na uklizeni a v domecku budem az na jare, fakt se to nestiha… A na peceni jsem se domluvila s mamkou, u ni zacatkem prosince tyden budu (manzel jede na sluzebku), tak napecem spolu ![]()
Jinak mi taky lhce natekaji prsty u nohou, uz jsem to minule hlasila MUDrovi a nic na to nerikal, tak snad v poho…
Mejte se, Alik
teda belavue já si představila jak mě manžel nese do 4. patra
![]()
To by asi nerozchodil, a že to není žádnej chudinka a síly má dost.
Pěkně lež a užij si obskakování.
ahoj holky,
tak jsem dnes umyla okno u malé v pokojíčku
, teď jsem si dala obídek a chce se mi spáááát. Všude píšou, že máme odpočívat, tak to asi nebudu přemáhat a dám si dvacet ![]()
Bel užij si to obskakování, až bude mimi, nebude to už tak jednoduché. Hlavně se opatruj a nepadej ![]()
Taky je u vás tak krásně? Tu hezky svítí sluníčko, takhle kdyby to vydrželo co nejdýl … ![]()