Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
19.12.09 20:30

Kosatko, já jsem koukala, že jsi se na plenky ptala, ale když mě zabiješ, tak si nevzpomenu, ale každopádně mi přijde, že těch 139 Kč, jak ti v diskuzi někdo odpovídal, je nějak málo :roll: Vzhledem k tomu,že ty newborn stojí přes stovku a je jich tam 26 ks, se mi to nějak nezdá. Ale pamatuju si, že při použití slevového kupónu + 10% slevy pak mini vycházela 1 na tuším necelé 3 Kč. No, neporadila jsem, to uznávám :nevim: :wink:

Zziny, počkej, jak budeme za chvíli na těhotenství láskyplně vzpomínat, až nám budou prckové řvát :lol: Jestli bude malá jako Věrka, tak si jdu chystat provaz a jdu na na naši hrušku :lol:

Berdo, ať se manžel v pořádku a brzo vrátí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
19.12.09 20:41

KPKristy děkuji :kytka: , normálně tam letí letadlem, ale dneska by to nebylo o nic lepší, podle toho co jsem slyšela ve zprávách…
Kubino taky díky… :kytka: Jinak moje tchýně už konečně pochopila, že i já mám svůj názor a když nám začne do něčeho „kecat“, tak si to pak hned uvědomí a říká „už nic neříkám“ :-D , prostě celkem včas pochopila, i když někdy zapomíná…
fragolo taky díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.12.09 20:44

Holky, když jsme u těch plenek, tak mě napadá, kolik malinkých budeme potřebovat. Já mám Pampers Newborn 2-5kg asi 40kusů, a pak Pampers Sleep and Play 3-6kg 70ks. A v akci jsem koupila Huggies Clasic 3-6 kg 70ks. Vzhledem k tomu, že mimčo už teď má tři kila, by to mohlo stačit, ne? Ty úplně prťavý se mi už kupovat nechce, když jich mám čtyřicet. Dostala jsem je od kamarádky, která je nespotřebovala, protože holčička z nich hned vyrostla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
19.12.09 20:54

moc moc díky holky, malá už kope víc ale jinde…se uvidí v po

Berdo…ať dorazí v pořádku. Ten můj pojede na Slovač. Doufám, že se vráti v ut večer.

Ta akce v tescu na pleny je super. Akurát jsem neviděla 2ky.

Nedělala jste některá ty vosí uly? Já z 200g piškot udělala jen cca 20ks. Asi jsem dělala tlusté zdi…ale i tak jsem měla co dělat z vyndaváním z formiček. A tomám ty otvírací :(

Fragy…a Davídek má hezkou představu ježíška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
19.12.09 21:17

Iviqv oni ty dvojky v akci asi ani nebyly.
Fragolo mě těch 139 totiž taky přijde málo.Já mám zase pocit že stojej 199 , ale taky si nějak nemůžu vzpomenout.Mám doma kuponky na 20korun slevy , plus teď je těch 15% za celkový nákup tak asi vyrazim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
19.12.09 21:19

Jinak Kristy ono nemá cenu zase dělat nějaké obr zásoby, protože pak náhodou zrovna ta a ta značka miminku nebude vyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
19.12.09 21:19

KPKristy to opravdu záleží jak bude prcek velký, protože naše Rebeka měla při narození 2110g a tak nám i ty Pampers Newborn 2–5kg vydržely dlouho, ale někdo je nestihne ani spotřebovat. Pampers Sleep and Play 3–6kg jsem taky měla, teda jestli to jsou ty oranžové a ty mi moc nevyhovovaly, ale to je individuální. A jestli Ti bude stačit tolik plenek taky nevím, záleží jak často budeš přebalovat, ale myslím že minimálně 5× až 6× za den určitě budeš, což je pak těch 70 plenek +- na 14 dní… no prostě spotřeba velká. :roll:
iviqv tak to je super zpráva, hlavně je to pro Tebe úleva. :wink: Mám kamarádku, která je stejně těhotná přesně na den a naše malá mě nenechá chvilku v klidu, ale ta její malá o sobě nedává moc vědět, třeba o ní celý den vůbec neví, což bych asi byla trochu nervní, protože všechny děti vnímám v pupku hrozně intenzivně, ale jelikož to je její první těhotenství, tak si to tak nebere.
V Tescu jsem byla jeden den a 2ky tam taky nebyly, když jsem tam jela druhý den, tak už jich tam byla hromada. :-)
Já formičky na vosí hnízda hodně vymažu máslem a vysypu je moučkovým cukrem, pak mi to jde dobře vyklopit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
19.12.09 21:20

Kristy, já myslím, že za týden spotřebuješ tak 50 plínek. Takže to co máš ti bude stačit cca něco kolem tří týdnů. Ještě jsem ale mimi neměla, tak raději počkej na radu zkušených :think: .
Ivi, já vosí úly nikdy nedělala, takže neporadím :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
19.12.09 21:22

Souhlasím jinak s Kosatkou, opravdu není dobré dělat velké zásoby, ale když už je máš doma, tak určitě budou zatím stačit. Každé dítě je jiné a každému i vyhovuje něco jiného, může mít i alergii a hlavně nikdy nevíš jak rychle prcek poroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
19.12.09 21:22

Vosí hnízda jsem letos nedělala, nechtělo se mi s nima patlat, ale jinak formičku taky vysypu moučkovým cukrem, příp. v něm obalim i těsto a jde to krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.12.09 21:30

Dík za rady, šlo mi o to, abych vydržela aspoň čtrnáct dní, než se trochu zajedeme. Znáte mě, jsem trochu plašan, tak aby byla malá zásobička. Jinak ty oranžové Sleep and Play jsem taky zdědila, když z nich rychle vyrostl chlapeček od sestřenice. Takže jsem vlastně zatím kupovala jen ty Huggies a ty byly v akci 199,– za 70ks v Globusu.

Vosí hnízda tak zhruba vychází z těch 200g piškotů 20ks. My je vždycky děláme ze dvou dávek… A jsou pryč jako první :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
19.12.09 22:55

Kosatko, tak to můžeš směle vyrazit na nákupy, když jsi takhle vybavená slevama :wink:

Iviqv, super, že o sobě malá dala pořádně vědět a nebudeš mít kvůli tomu nervy :-)

Jinak mám plínky z DM, newborn i mini, každé po 5 exemplářích :-) Beru to tak, že ze začátku to bude jen lítat :wink: a v porodnici mimčo nedostane vůbec nic…

Vosí hnízda jsem dělat chtěla, ale nějak jsem se nedokopala k tomu, pořídit si formičku. Co jsem se dívala v supermarketech, tak ji neměli 8-o Zato jsem si našla recept na nepečné brambory, tak jsem si nadávala, s čím se prplám :wink: Slepené 2 piškoty krémem, „okupané“ v rumu a obalené v marcipánu a kakau. ALe je to dobrota :palec:
A letos jsem s pečením skončila. Ufff. Mám 11 druhů a jsem ve fázi, kdy se na sladký nemůžu ani podívat :lol:

Mějte se, já jdu zalehnout. Dobrou noc, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
20.12.09 00:14

fragolo, jak to děláš, 11 druhů cukroví a kdy to zvládáš? To snad ani není možné, ne? 8-o :roll: To musím říct, že Tě opravdu obdivuji, klobouk dolů. :kytka: Já budu péct hlavně zítra, vosí hnízda dělám každý rok, jen to nechávám vždy na poslední chvíli, protože to je jinak zbytečná práce. Manžel se na vě vždycky vrhne a pak už 24.12. nejsou. :-(

Tak se holky hezky a klidně vychrupkejte, já stále čekám kdy se mi vrátí drahá polovička, tak se snad taky někdy dočkám. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
20.12.09 06:53

krásnou poslední adventní neděli přeju,
já vůbec nemohla v noci spát.Filip večer kašlal až z toho zvracel, tak jsem k němu poslala spát manžela a myslela jsem si jak se krásně vyspim.Byla jsem vzhůru snad každou hodinu, až jsem si vsugerovala že mě bolí břicho a mohly by to být už bolesti.Už z toho cvokatim.
Fragolo ty jsi normálně tryskomyš :dance: :dance:
Chtěla bych mít tolik elánu co ty.Já se dneska chystám zabalit dárky.Musíme to s manželem protřídit, co Filípkovi necháme k vánocum, k narozeninám a co mu přinese Verunka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
20.12.09 07:35

Dobré jitro kulatá bříška,
tak ja dnes nějak nemohla dospat a měla jsem pocit, že nemůžu dýchat. Nějak holt mi ta naše holčička tlačí dole na močový měchýř a nahoře na plíce. Asi to bude dlouhatánka po svých rodičích.
Jinak seznámení rodičů proběhlo v klidu - na obou stranách byli milí a uctiví. Zaplaťpánbůh. To, že bychom měli mít marmoleum takový či makový se neprobíralo, takže očekávám, že to si necháme na dnešní oběd u příležitosti narozenin švagrové. No, bude boj. Červeno-růžovo-fialovou na zem nechci i kdybych tu měla s tím být jen půl roku!
Fragi, ta futra mě pobavila, protože tchýně také navrhovala k našim hnědým futrům a hnědým dveřím tmavě šedou podlahu, což jsem razantně protestovala, že se k hnědé a tmavé nehodí a že by to tu bylo jako v nevzhledném bunkru (což asi nebyla lichotivá poznámka:). Aspoň vím, po kom ten necit pro barvy švagrová má. :-D Ještě, že v tom mém milém mám zastání. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí