Poradna duly
Jana Čurdová
Kubino, no, já bych právě kvůli tomu mému gynekologovi rodit jinde nechtěla, ale ani nevíš, jaké to jsou nervy, trefit se s porodem zrovna na den jeho služby v nemocnici
Ale hračka to moc nebude, ještě teď ne zrovna vesele vzpomínám na poslední porod… Ale tu kulihrášci za to stojí
Dobrou noc všem. M.
AHoj holky, zdravím z práce:-)
Hlásím že zázvorový čaj pomáhá super i na nevolnosti, u mě se to podstatně zlepšilo, jen nesmím otevírat lednici a tak:-)
V pondělí jdu oznámit novinu řediteli, včera jsem musela na oslavu jeho svátku, a musím říst že jsem si nevědomky pěkně vyslechla.Hlásil, že v jeho oddělení se budou choditženksý dívat na děti maximálně do zoologický zahrady, aby mu to nekazilo jeho rpacovní plány… tak sjem tam seděla v koutě a přesdtírala, že piju bílý víno… No ten bude koukat
… a trochu se bojím že já taky, až na mě začně hulákat… no co mám taky čekat od svobodnýho mládence bez dětí s šedesátkou na krku:-(
Raianne ať si šéf trhne ploutví.. a jestli na Tebe bude hulákat, tak se normáálně otoč a jdi pryč.. co je mu kurnik do toho.. ženský prostě mívaj děti, no.. až se naučej rodit chlapy, tak se třeba budem střídat ![]()
Holky, jsem dneska mrtvá, do dvou do rána jsem dodělávala práci, ale samozeřjmě jsem nestihla dohnat všechno.. bude to dneska pěknej průšvih.. tak držte palce ![]()
Asi dělám práci, o které se mi ani nesnilo a pořád nevím, jak se srovnám s tím, že jí tímhle možná ztratím, i když se samozřejmě mooooc těším:-) Mám ambociozni kolegyni, která se pořád tváří, jak je všechno na jejích berdecha jak to tady bez ní nejde… bohužel to dělá dost přesvědčivě a šéf si to mysllí taky… když mi už začala kecat do mojí práce, tak pěním… ale odchod na mateřskou bude asi znamenat moje místo pro ní, i když moc nevím, jak by to před tou kamerou zvládla .. ![]()
Asi v naší zkostnatělé společnosti zavedu postýlku pro mimi v kanceláři ![]()
Raiane - to máš tedy také pěkně trhlého šéfa
, to čumím, jak někdo může vůbec něco podobného vypouštět z pusy. Vždyť je to přirozená součást života. Se na něj vykašly a povznes se nad to.
Kosatko ten můj šéf je taky trochu jinej. Chtěl to potvrzení proto, aby měl jistotu, že se už nevrátím a že může v klidu hledat za mě náhradu.
Řeším ale jinou věc. Představte si co se mi přihodilo. Měla jsem svého gynekologa, který mi slíbil, že v polovině těhotenství dostanu neomezené vycházky (mám teď 4 hodiny denně). Jelikož jsem se přestěhovala do jiného města, tak mi doporučil, ať si změním doktora. Že to pro mě bude lepší ,v místě bydliště gynekolog kvůli dojíždění atd. Také mi doktora doporučil a já k němu přestoupila. Dnes jsem byla na vstupní prohlídce a nový gyndař mi sdělil, že mi o jiiné vycházky sociálku nepožádá, že je to ze zákona zakázané a že musím mít po celou dobu těhotenství ty 4 hodiny
. Tak jak je to možný, že jeden doktor to napsat může a druhý ne
??? Nevyznáte se v tom někdo?
Kubino, já v neschopenkách odborník nejsem, ale tuším, že záleží jen na doktorově dobré vůli, jaké ti ty vycházky napíše… http://www.vasedeti.cz/poradny.php?…
Koukni sem, třeba ti to pomůže… ![]()
Jinak jsem ráda, že mě tyhle problémy s neschopenkami a zaměstnavateli míjí
Já jsem zaměstnaná na plný úvazek, teda 24 hod denně a 7 dní v týdnu ![]()
M.
Fragolko, děkuji za poslání odkazu! Fakt je to jenom na tom doktorovi a když se mu prostě nebude chtít, tak mi vycházky jinak nenapíše. Je to ale smutný
, protože takto nutí zbytečně lidi porušovat vyhlášku a chodit ven mimo vycházky. Také jsem našla zákon platný od 1. ledna 09 a je tam jasně napsáno, že o vycházkách rozhoduje jen lékař a pouze to na sociálku oznamuje a může určit vycházky jaké se mu zlíbí. 'Takže mi ten můj doktor lže, když tvrdí, že mu to zákon neumožňuje. To mám vztek, asi si to vytisknu a na kontrole mu zákon přečtu.
Ahoj holky, zase po delší době zdravim. Nějak teď přijdu z práce a nejsem schopná ničeho, ani zapnout počítač a juknout na net.
Teda, vycházky 4 hodiny? Všichni říkaj, že těhotenství neni nemoc, ale koukám, že z hlediska neschopenek to tak berou. Hrůza.
Raianne, na šéfa se vykašli. Ale on by ti měl ze zákona držet místo, ze kterýho jsi odešla na mateřskou, ne?
Jinak jdu v úterý na odběry a už se nemůžu dočkat 30., až půjdu konečně na kontrolu.
Ahoj holky, taky zdravím:-) Jak je? Jak bojujete? celý víkedn jsem se ani nehla, maximálně se vydala na jahody na záhon a až dneska trochu pracovala:-) nějak ted ušetřím, dkyž nevymetám bary
![]()
Petty: myslím že půl roku ti musí držet přesně to samé místo a potom ti musí jen garantovat, že tě vezme zpátky. kam tě u:,–(í je ale věc jiná a často to na stejné místo moc nejde.. ale taky si nejsem jistá:-) je to veselý, teda.. ![]()
Ahoj holky ![]()
tak my jsme zpět z víkendové pěvecké soutěže.. jsem fakt úplně vyšťavená, protože v sobotu jsem měla nejdřív tři soutěžní vystoupení a pak tři koncerty.. a mezitím zkoušky.. no prostě šílený…
Nicméně se docela zadařilo. S jedním mým sborem jsme to nakonec vyhráli a já jsem dostala cenu za výborné vedení sborů.. byla jsem tam trochu jako exot
s těma třema sborama.. Normálně oceňujou vítěze a pak ještě čtyři sbory za něco.. no a tentokrát jsem místo jednoho sboru dostala diplom já.. no fakt úlet
Pak jsme ještě jeli rovnou na oslavu třetích narozenin kamarádky chlapečka.. a teď jdu do postele. Barča to zvládla skvěle.. je často a ráda mezi lidmi
ale jsemráda, že už zas bude doma a bude mít trochu režim..
Tak.. jsem fakt úplně odrovnaná a jdu spát
papa
Ahoj, jenom nakouknu a povalím spát, jinak mě ráno z postele budou muset děti tahat ![]()
Sylvii, teda, vy jste akční
Ale každopáně gratuluju ![]()
Všechny těhulky ledňačky zdravím a přeju dobrou noc. M.
Ahoooj holkyyyy,
tak už jsem zpět v práci a jedeme na novo… je po dovolené a tak na 30 let se ani nikam nepodíváme - máme hypošku…
Ale po téhle dovče máme vybráno a hold manžílek pořídí bazén a budem se dovolenkovat u bazénu ![]()
No v pátek se chystám k doktorce, tak snad bude s mimi vše ok po tom záhulu co ted mělo posledních 14 dní!!!!
Ty jo taky ted řeším jak to oznámím šéfíkovi… Chtěla jsem tento týden, ale asi mu o řeknu až příští až po doktorce, ale zase nevím na co už se mám vymlouvat, že dorazím později do práce… Holky mám z toho nervy… akorát mě bolí břicho z toho…!!! RAI a co ty pracuješ??
Tak se zatím mějte a at vám týden uteče…!!!
Ahojky.jak bylo o víkendu? já se měla super hlavně v sobotu.přítel měl v sobotu oslavu s fotbalem a v tombole byly 2 první ceny let balonem.no, a já vyhrála tu druhou takže jsem se k večeru vznášela.a bylo to super ![]()