Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9216
3.9.09 07:55

ahoj, Sylvii tak všechno v pohodě zvládni.
Lucilko ty si užij velký ultrazvuk.
Já za chvíli valim na kontrolu.Měla jsem jít včera jenže jsem neměla hlídání ani auto.Tak jdu dneska.Jak na potvoru mě to zase začalo včera navečer bolet, ale teď už se zdá že zase dobrý.Tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
3.9.09 10:13

ahoj holky!
tak mám konečně výsledky plodovky. Vše je v pořádku a máme potvrzenou holčičku :dance: Jsem šťastná jak blecha, bloudím po bytě od ničeho k ničemu a usmívám se jak „debil“ :lol:

Holky, držím palečky, ať vám kontroly, ultrazvuky a státnice dopadnou dobře, hlavně Ty Kosatko , ať už je Ti dobře a nemusíš jít ležet někde do nemocnice!

Mauško , moc vám to slušelo a taky mě překvapilo, kam jsi schovala bříško! Já už bych ho takhle nezamaskovala. My už budeme mít příští týden první výročí svatby, nějak to všechno letí, ale moc ráda na to vzpomínám.

Fragolko , doufám, že děti už jsou v pořádku a ty si zase můžeš chvilku vydechnout. Pevný nervy s Patem a Matem :wink:

Co se týká kočárku, tak jsme to asi s manželem definitivně „rozsekli“ a koupíme x-lander xa 2009. Má pár pěkných vychytávek, oproti předešlým rokům, vejde se nám do výtahu, tak snad budeme spokojeni. Teď už jen vybrat barvičku.

Holky, pěkný den a dejte vědět, jak jste dopadly na kontrolách :wink:

Paja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
3.9.09 10:19

Ahoj,

jééé, dobré zprávy já čtu ráda. Pájo , velikááááááánská gratulace ke zdravé holčičce :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: Moc gratuluju, věřím, že ti spadl odbrovský kámen ze srdce :wink:

Kosatko , tobě držíme pěsti, ať dobře dopadneš na KO.

Ještě napíšu, teď mám nějak fofr. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
3.9.09 11:18

Tak konečně Pajo výborné zprávy :lol: :lol: :potlesk: ! Také Ti moc gratuluji :srdce: ! Ty sis tedy musela užít, ale je to pryč a teď bude už jen vše dobré. A čekáš holčičku jako já :lol:

Lucilko kočárek jsme už objednali. Měli totiž docela dlouhou dodací lhůtu a vypadá to, že přijde na začáku listopadu. Je to sice dva měsíce před porodem, ale chci to mít už připravené.

Včera jsem už snedla trochu suché rýže s vařenou mrkví a bylo mi po tom docela dobře :lol:, tak mám možná nejhorší za sebou. Pořád si opakuji, že salmonelu nemám, takže jí prostě mít nemůžu. Věřím na sílu myšlenky :P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
3.9.09 13:45

Ahoj tak my jsme v pořádku, potvrdili nám toho klučíka a vše je jak má být.
Gratulujeme Páje k dobrým výsledkům.
Nám ale marodí Honzík a nic mu není jen má na přeskáčku horečky, tak jsem z toho nervní.
DNes jsme si koupili na oslavu dobrého velkého UTZ zákusky tak se do ncih za chvilku pustíme :oops:
Mějte se krásně páááááááá
Jo a Xlander si kolem kamarádky pochvalují. ted mají i nějakou limitovanou edici a ta má teda vychytávek ale stojí 17400 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
3.9.09 15:27

Lucil mooooc gratuluji k dobrým výsledkům a hlavně k chlapečkovi!!!!!!!!!

Pájo tobě také velká gratulace k dobrým výsledkům a k holčičce!!!!! Jsou to úžasné zprávy… Pájo, je mi to takové hloupé, a pokud nechceš samozřejmě neodpovídej, ale proč si musela na tu plodovku??

Kubi tak to je fajn, že už máte objednaný kočárek, navíc když ti přijde až v listopadu, tak to bych už ho chtěla mít také minimálně objednaný… Nikdy nevíš kdy se mimískům bude chtít ven a aspon tu největší položku budeš mít za sebou, vid :D

Mě včera přišel balíček od tchýně… tak už mám i kombinézku a pár další mikinek atd. tak to vypadá že už mám skoro úplnou výbavičku, už jen budu dokupovat maličkosti - co se týká oblečení… A dostala jsem elektrickou odsávačku… ty jo vypadá hustě… Snad to s ní zvládneme a využijeme jí, tak se těším až jí vyzkoušíme… Máme k tomu i spoustu speciál. pytlíků na mražení mléčka… Tak uvidíme jak budu dojná a nakolik to využiji :D :D

Tak zatím hezký den a paaaaaaaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.9.09 16:02

ahoj, Alkyno nevim proč na ní musela Paja, ale já při prvnim těhu musela protože mi prostě vyšly nějak špatně výsledky z krve.A znám takových holek víc.Tak ono vůbec nemusejí být v rodině žádné dědičnosti.
Jinak u mě na kontrole dobrý, všechno je dole uzavřené :D
Lucilko velká gratulace k chlapečkovi, Pajo tobě k dobrým výsledkům a k holčičce.
Nepřihlášená Kosatka

• Citovat
  • Upravit
10388
3.9.09 17:40

Alky to máš pravdu s tou největší položkou, i když mi přes polovinu platí rodiče :dance: . Začala jsem také nakupovat nějaké oblečky a asi jsem se trochu víc rozjela. Nějak vůbec nedokážu odhadnout, kolik čeho budu potřebovat :oops: . Nejvíc se dnes asi oblekají miminka do bodýček a těch tepláčků dole s ťapkama?
Trochu mě ale štve, že pro holčičky mají všechno růžové :roll: . Nevím, proč neprodávají třeba červenou, oranžovou nebo jasně žlutou :( . Ty růžovoučkýn oblečky jsou až moc přeslazený.

Lucilko tak dortíčky tedy hooodně závidím :-) :-) . Mám pořád dietu, ale strašnou chuť na sladké. Zrovna včera jsem myslela na větrník, ale musím si zřejmě ještě nějakej ten den počkat, šíleně mě pořád bolí žaludek :cry: .
Tak čauky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
3.9.09 19:39

Dobrý večer,

Kosatko , gratuluju k úspěšné KO :wink:

Kubino , super, že začínáš pomalu jíst, neboj, salmonela to snad není, ale upřímně, i kdyby byla, tak se nestane nic tobě ani prckovi, to se nemusíš bát. Sice je pak nepříjemné čekání na negativní stěry, protože se ta potvora vylučuje z těla zatraceně pomalu :x tak ať jsi brzo v pohodičce.
Jinak k tomu oblečení: buď bodýčko a dupačky nebo ty kalohotky s ťapkama (polodupačky), já se, obzvlášť na zimu, přikláním spíš k těm dupačkám :wink: Mně zase přijde, že toho oblečení v žluté a oranžové se dá koupit celkem dost, já už jsem do toho ráda oblíkala i kluky, protože oblíkat tři kluky do modrých už mi lezlo celkem krkem :roll: A to mám modrou hodně ráda :lol:
Pokud budeš mít ublinkané miminko, jakékoli množství je ja málo :wink: Ne, vážně, tak 6ks od vel. 56 a 62 (body, dupačky nebo kalhotky s ťapkama). Přiznám se, že teď jsem skončila cca na 8ks od každého a u Ondry to bylo fajn, bo jsem ho převlíkala třeba 3× denně :(
Ale už mlčím :wink:, aby to nevypadalo, že machruju a všechno vím, všechno znám :roll: :lol:

Alky , teda, ty jsi vybavená :wink: S takovýmhle tempem ti bude za chvilku chybět jen to miminko :lol: Ale to je dobře, štěstí přeje připraveným a rozhodně nejsem z těch mamin, které si říkají, že to dokoupí po porodu :wink:

My jsme od včerejška hráli bojovku a hledali v obýváku šneka :roll: Davča ho včera donesl domů, dal ho do krabice a manžel si večer myslel, že už jsem ho odnesla na zahradu. No, šnek dneska dopoledne vylezl z křesla :evil: No, šneka ještě přežiju, ale jestli bude domů tahat pavouky, tak mě trefí a stěhuju se 8O
Pat a Mat u nás včera opět v koupelně zaperlili, tak jim to manžel opět sundal. To, že je to křivý, poznám i já :wink: Mám pocit, že takhle bych to po odpolednách snad obložila taky :lol:
Věrka byla dneska se školkou plavat, tak moc nadšená nebyla :o , prý dělali v bazénu vláček, uklouzla jí nožka a trochu si namočila hlavičku a prý hned křičela, že se utopila 8O No jo, ona je taková malá citlivka :wink: Ale jinak ve školce dobrý…

Tak a teď už mizím nebo to bude jak Vojna a mír :lol: Pěkný večer, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
3.9.09 21:09

ahojky,

Alkyno na plodovku jsem musela, protože jsem měla nižší hodnotu hormonu AFP. Sice mi výsledky krve vyšly dobře, ale v Hradci to ještě osobně prochází primářka z genetiky a ta doporučila odběr plodovky. Prý se občas stávalo, že i když celkově ten screening vyšel jako negativní, tak se narodilo mimi s downovým syndromem a zjistili, že to nějak souviselo s tou nižší hodnotou AFP. Moc tomu sama nerozumím, i podle gynekoložky bylo riziko minimální, ale když už člověka takhle nahlodaj, tak jsem prostě radši šla. Jinak samozřejmě neva, že se ptáš :wink:

Fragolko , díky za info kolik cca oblečků pro mimi. Přiznávám, že taky vůbec netuším, kolik toho budeme potřebovat. Dnes přijela na návštěvu mamča, tak už nevydržela a něco mimču nakoupila a sehnala i krásný nerůžový oblečky :)

Lucilko , jsem ráda, že si kámošky x-landera chválí. V mém okolí je taky celkem oblíbený, tak uvidíme 8) Dodací lhůta je prý max měsíc, tak s objednáním ještě počkáme. Jinak ať se Ti Honzík brzy uzdraví, chápu, že takhle to musí být na budku.

Holky, zatím pa a moc díky za gratulace. Jsem ráda, že i vám všechny kontroly a ultrazvuky dopadly dobře :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
3.9.09 21:45

ještě jednou zdravim :wink:
K těm oblečkum : já mám teda zásobu , ale musim přiznat že po pobytu v nemocnici a teď tim že jsem tam málem skončila zase, tak už mam něco vypraného a teď mě to čeká v koši na žehlení.Řikám si kdyby něco a já tam musela ležet, ať alespoň něco mám připravené a můžu být klidná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
3.9.09 21:50

Ahojky, hlásím se po nekonečných prázdninách.
Honzík nám začal chodit do školky jen ale na pět dní v měsíci. Zvládnul to na jedničku, tak z toho mám velikou radost. Šla jsem ho dokonce vyzvednout až po čtvrtý odpoledne (to jsem ale macecha)

Jinak s mimčem vše v pořádku, podle UTZ čekáme asi holčičku. Takže budeme mít doma páreček :lol: Břicho už mám docela viditelný a mám nahoře 1 kilečko.

Pokusím se vás nějak dočíst, abych byla trochu v obraze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
3.9.09 22:13

Monano vítej zpět :wink:
Gratuluju k úspěšnému vstupu do školky.
Akorát ................... jedno kilečko ?????????????????? 8O 8O 8O :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
3.9.09 22:33

Kosatko , já už to taky začala prát :oops: Jsem to nějak psychicky nevydržela a mám vysušeno za pěkného počasí. A jak říkáš, člověk nikdy neví, co se stane :roll: A kdybych se něco dělo, byl by to pěkný šrumec i bez praní výbavičky, to bych po manželovi chtít nemohla :wink: Zaručeně by to pak mělo všechno jednotnou barvu :lol:
Hele, Monana má 1 kilečko, já 20deka, to se mnou min. týden málem seklo :lol: Fakt nevím, asi mě Simača vysává :wink:

Monano , super, že Honzík školku zakhle zvládá. Jsem nad tím dneska přemýšlela, že Davča by byl asi nemožnej, protože on se sám neobleče :roll: Ale není to asi ani tak o šikovnosti, teda, částečně asi jo, protože když si obléká trenky a má je pak jako tanga :lol: , no a částečně je to o jeho pohodlnosti a nahodí smutný kukuč a řekne „můžeš mi pomoct???“ Ale kdyby šlo do tuhýho, asi by to zvládl :wink:
A moc gratuluju k holčičce.

Dobrou noc, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
3.9.09 22:44

Ještě ke školce - to mě vůbec nenapadlo, vždyť kluci jsou skoro stejně staří, ale Filípek by to s oblékánim taky nezvládal.
S tou váhou mě fakt štvete, asi sem přestanu chodit.Připadám si jak velryba proti vám. :oops: :oops:
Fragolo taky bych potřebovala aby mě někdo vysál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital