Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
8.9.09 14:37

Alky , hele, ale takový chlapeček by taky nebyl špatnej, no né? :wink: Podívej se na nás :wink: Jsem si dělala srandu, když jsme šli z UZ, že konečně srovnáváme skóre :lol:

Dík za držení pěstí, ale už to mají všichni :( No, já bych asi musela Věrku někam na 3 dny zavřít, aby se to nešířilo dál, a to mi přijde celkem drsný :roll: Tak jsem zvědavá, jak dlouho bude chodit do školky příště :roll: Mám z toho osypky, jen když na to pomyslím :(

Manžel konečně cítil pohyby Simči, se rozčiloval, že s ním nemluví, že vždycky kopne, já řeknu „Teď tady byla“ a je pryč :lol: Si prý připadal jak u Cimrmanů :wink:

Jinak mi Ondra dneska hodil do hrnku s kafem ovládání na televizi :roll: Davča do mě pořád hučí, že koupíme lokomotivu, si zase nějakou vyhlídl v obchodě… Tak jsem mu vysvětlovala, že nemůžeme pořád kupovat hračky jen tak, ale že bude za pár dnů narozky a když bude hodný, že mu ji koupíme. Tak byl nadšený a pak z něj vypadlo " A co dárky???" :lol: :lol: :lol:

Mějte se krásně, užijte si pěkný den a já jdu něco dělat. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
8.9.09 17:14

Ahoj holky,
Rai, moc Te zdravim a doufam, ze uz je lip!!! Davej na sebe pozor kocko a dej vedet, jak se vede. Drz se.
Alkyno, drzim palce s utz ve ct, neboj, hocicek neni nikdy dost (nam se ted v okoli rodi samy kluci, my cekame kluka, kamoska taky, takze kliiiid).
Knizko, gratulace k holcicce!
Nove prichozi, vitejte!!!!!
Kubino, neboj, nerv nebude skriplej 5 mesicu, ale par dni mozna jo, zkus si to nahrat flaskou s teplou vodou, taky pomaha prodychavani, a az se bolest trochu uvolni, tak zkus nejaky protahovaci cviky, aby se zaseknuti pokud mozno neopakovalo :)
Fragolo, tedy ty nemoci nezavidim, at se z toho vsichni brzy dostanete!

Ja mela min. tyden v moci opet protein, doktorka poslala moc do laborky, vcera mi sestricka volala, ze mam prijit dat znovu moc. Nebyla mi schopna rict, co se stalo puvodnimu vzorku :? Ve ctvrtek odletame na Mallorcu, tak bych docela rada vedela, jestli nemam zas nejaky zanet nebo co :( Chjo, irsky zdravotnictvi…
No, tak ja jdu zas pracovat, tak se zatim mejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
8.9.09 21:02

Mausko děkuji za rady :), cítím to skřípnuté už přes měsíc :( a pořád se to zhoršuje. Masérka mi říkala, že čím víc se budu hýbat, tím to bude horší. Je fakt, že pokud celý den jen ležím, tak to necítím, ale přeci kvůli tomu nebudu pořád ležet. Koupila jsem si CD s těhu cvičením, tak začnu asi cvičit, horší už to být snad nemůže.
Ty se máš, že poletíš na Mallorcu 8) 8) , ale ty problémy s močí nechápu, asi si nejsou tím prvním výsledkem nějak jistý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
9.9.09 07:04

Ahoj tehulky, muzu se takhle pozde pridat? Jsem vcera nafasovala neschopenku a nucene se ocitla na par mesicu doma vleze, maximalne u notebooku :(
Par radek o me: jsem 24tt a od cca 17tt mi tvrdne brisko, jen to nikdo krome magneska moc neresil. Vcera jsem byla na kontrole, pry vsecko OK, teda az na to tvrdnuti, ale byl tam hrozne peclivy pan doktor a trosku se vydesil tim, ze nelezim a nedejboze jeste chci pracovat. Tak jsem okamzite nafasovala neschopenku s tim, ze mam vetsinu dne lezet, chvilema muzu sedet a na prochazku tak max. na pul hodinky.
Jinak jsem vdana, je mi 29 let a cekame naseho prvniho prcka, tak jsem ze vseho tak spravne vyplasena. Nevite, co se dela s tvrdnutim briska, krome lezeni, klidu a magneska? Ja beru magnosolv uz 2 sacky denne, prolevam to magnesii a prijde mi, ze je to porad stejny. Tedy az na navstevy wc tak trikrat denne :lol:
Mejte se krasne, jdu si vas docist, at taky muzu reagovat :D
 Aliik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
9.9.09 07:36

Aliiiiku ahoj …

To je asi normální, že si (jsme) ze všeho trochu vyplašená, určitě je nás tady takových prvorodiček víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
9.9.09 07:57

A gratulace vsem, kdo to jiz vedi, k holcickam a chlapeckum :)
U me to stale neni jiste, tedy myslime si holcicku, pan doktor nam to s nejakou nevelkou pravdpodobnosti rikal na screeningu v 13tt a od te doby jsem byla na ultrazvuku vzdy jen na par minutek - kontrola srdicka, velikosti a placenty a zadne zkoumani nasi holcicky. Vcera taky jen na minutku kontrola delky a uzavrenosti cipku, kontrola bijiciho srdicka a zbezne velikost, poloha mimca (jsme hlavou dolu, placenta vzadu) a sup pryc. Tak jestli to bude kluk, tak budem mit prekvapeni na porodnim sale :lol:
Jo a k tomu zubari - uz jsem se objednala na pristi tyden, tak doufam, ze me nebudou moc trapit. Dasne mi take chvilema krvaci, tak jsem na to zvedava.
Krasnej den :D
 Aliik

PS: jo a snazila jsem se vlozit metrik (uz ho mam udelanej a zkopirovala jsem ten html kod do podpisu) a ukazuje se jen jako kod, ne jako metrik. Co muzu delat spatne? Nebo to nemam kopirovat cele vcetne zavorek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
9.9.09 09:07

Ahoj Ali, vítám Tě mezi námi :-) .
Mám kamarádku, které tvrdlo bříško (už porodila) a jednu, která je teď na tom jako ty a je to opravdu tak jak píšeš, jediné co pomáhá je ležet a odpočívat. Budeš si muset zvyknout a prostě to nějak vydržet. Máš ale dobré to, že nemusíš ležet v nenocnici, to je velká výhoda!!
 pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
9.9.09 09:18

Ahoj,

Aliik , vítej a gratuluju k těhotenství :wink:
Hlavně se tím tvrdnutím nestresuj, ať to není ještě horší. Psychika je sviňa a vím sama u sebe, že mi bříško tvrdlo, když jsem si lehla, přemýšlela jsem o tom a u Míši jsem se s počtem tvrdnutí těžce nevešla do tolerance za den :wink: Teda, můj gynekolog mi na tvrdnutí kolem 20tt řekl, že je to tím, jak roste děloha, nafasovala jsem magnésko a bylo to.
Hlavně, že se neotvíráš a máš na to ideální podmínky, první dítko, takže ležet můžeš (a nic víc pro mimi udělat nemůžeš) :wink: , šetři se a bude to dobré, uvidíš :wink: Něčím pěkným a nenáročným se zaměstnej a držím pěsti, ať v pohodě vydržíte ještě ty 4 měsíce. I když se to teď možná nezdá, ale uteče to rychle :wink:
Jo, ten metřík by měl být ten Pseudo html okopírovaný celý, včetně těch hranatých závorek :wink:

Mausko , už se dej dohormady, teda, koukám, že irské zdravotnictví je ještě větší Kocourkov než u nás :roll: A užij si Mallorku :wink:

Holky, užijte si sluníčka, já půjdu „vyvenčit“ ty naše čtyři prskavky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
9.9.09 09:51

Ahoj holky.. tak jsem včera vzdala poslední zkoušku a pokud mi profesor neodepíše a neudělí mi nkdy během týdne ještě jeden speciální termín, nemůžu příští týde ke státnicím, což bude znamenat, že je budu dělat v lednu (rodím), nebo v červnu se dvěma dětmi :-(

Aliik ahoj :-) gratuluju k těhu. Tak hezky odpočívej, když můžeš.. :-) a dokud můžeš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
9.9.09 09:56

Ahoojky holky

moc tě vítám Aliik :wink:

včera jsem nemohla usnout a tak jsem internetmaniacila :oops: . Našla jsem mocinky hezké kombinézky za super penízky. Asi utratím tenhle mesíc něco…aspoň jednu pidivecičku :P. Jo a bublina utoho děsně kopala. Až bylo vidět jak se hýbe břicho. Furt kope strašně dole. I vás kopou tak dole?

V 11 frčím k zubařce, držte palečky abych tam nečekala další hodku.
A pak přijede kamarádka s měsíčním Dominičkem :)
Tak zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
9.9.09 09:57

My letíme do poradny.
Sylvi to si nedovedu předtsavit studovat s dítětem nebo dvěma, musí to být těžké.
Já už bych taky utrácela :oops: Jen mamka se chytá za hlavu že může mít malej vše po Hnozíkovi ale něco nového mít přece musí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
9.9.09 10:06

Lucilko..přesně tak MUSÍ MÍT NĚCO NOVÉ. Já neměla skoro žádné body na Andělku v 56 a 62 takže aspoň tohle koupím. :roll:

sylvii ta kamoška co přijede má státnice taky přeložené. A moc se ji učit nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
9.9.09 10:46

Tak holky dobrá zpráva.. profesor mi dal ještě jeden termín v pátek.. Takže pokud to udělám, tak státnice ve středu (a pak teda ještě ve čtvrtek a pak ještě další týden.. ony jsou na slouhé lokte.. dohromady 8 hodin psaní a pak ústní..) Jen jsem zvědavá, jak se naučím, bo v sobotu jedeme na svatbu až do Vizovic (jsem z Prahy) a vracíme se v neděli.. takže pak budu mít jen pondělí a úterý.. No bude to záhul.. ale aspoň mám šanci, tak jsem ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
9.9.09 11:22

K tomu kopání…
dneska mi poprvé doslova skákalo břicho - a taky hodně dole :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
9.9.09 12:35

Tak to me kope prcek zhruba od 19tt, ted posledni tydny uz docela dost a pomalinku se mi stehuje i vys. Teda kdyz narazi hlavickou, tak se mi otrasa celej spodek, ale umi uz kopnout i nad pupik, teda pod stranach, asi jak si protahuje nozicky :lol:
 Aliik

PS: jinak to je dalsi zkouska metriku, doufam, ze uz to pujde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí