Leknutí a strachy

2388
16.11.24 15:53

Leknutí a strachy

Když se mě snaží moji známí a přátelé vylekat bafnutím, tak zůstanu většinou v klidu, čímž je zrovna moc nepotěším. Jak to máte vy? Jste lekavý typ, nebo ne? A čeho se nejvíc bojíte? Teď nemyslím takové ty základní věci, jako je strach o blízké nebo o děti. U mě to jsou pavouci a panika, když jsem obklopena příliš velkým davem. A co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3091
16.11.24 16:02

U mě asi platí to, že když „mám špatné svědomí“ nebo nejsem psychicky v pohodě, jsem lekavější - třeba najednou jde někdo proti mě, náhle otevře třeba soused domovní dveře a já to nečekám a fakt vyjeknu. To se mi nestává, když jsem v pohodě a plně se soustředím na dění kolem. Jinak strach z konkrétních věcí asi nemám, sice nemiluju pavouky a výšky, ale nehraničí to s fobií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.24 16:05

Partner na mě rád bafal, přesně do doby, než jsem z leknutí upustila jeho oblíbený hrnek a ten se rozbil.

Bojím se lítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2388
16.11.24 16:08
@Parfem_z_hadovky píše: Více
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
16.11.24 16:14

Nesnáším to, většinou se strašně leknu a je mi špatně, několikrát jsem se leknutím pozvracela a nechápu, co na tom dospělí lidé mají.
A bojím se hlodavců, myší, hrabošů, krys, potkanů, to je taky o infarkt. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2388
16.11.24 16:18
@Dani65 píše: Více

Já se sice nelekám, ale taky mi hlava nebere, že to některým dospělým připadá hrozně vtipné. Přitom to dělají i lidé, kteří mají jinak výborné vzdělání a působí obvykle celkem rozumně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5955
16.11.24 17:09

Jsem hodně lekavá, ale lekám se sama v sobě potichu. Nevykřiknu, ani se nijak trhavě nepohnu.

No a většinou se lekám nečekaně.

Třeba před týdnem jsem v ložnici předělala komodu za dveře a jak jsem šla v noci ze záchodu a zavírala, tak jsem se ji lekla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.24 19:14

Já se hrozně lekám, když na mě někdo bafne, tak z toho mám skoro smrt… někdo prý když se lekne, tak dá třeba i facku, já teda tuhnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
16.11.24 21:03

Zpravidla zustanu jenom nechapave zirat. Je to nejaka samovolna reakce. Bafacum to vzdycky pokazi veskerou radost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
17.11.24 11:01
@Roxy ivka píše: Více
Že, jo, já celkově určité vtípky nemusím. V práci jednu dobu frčelo povolení židle, dosedněš a prásk dolů, to jsem taky nepobrala, proč, nač? Jako v mateřince. :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2388
17.11.24 11:20
@Afrikana píše: Více

Jo, to znám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...