Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Tak je pravda, že jedno moře nás vyšlo na 100, Egypt, tam je to takový luxusnější hotel už od ledna vyprodaný na celou sezonu a platila jsem to už na podzim (teď by to bylo ještě víc) a to druhé moře jen 40, ale byla jsem autobusem jen já s dětmi do levnějšího hotelu v Chorvatsku s all. To Slovensko nás vyjde na 4 noci asi 20 s jídlem, takže těch 160 za léto určitě dáme.
Kam na Slovensko jezdíte a je tam něco pro věští deti a taky koupání?
@Anais Brno to se mi zdá hodně ubytování 33 tisíc
my dali v Chorvatsku za 10 dni ubytování apartmán 200 m od pláže 13000
Jaro: Egypt 2+1 osob, tyden, hotel evropske urovne, 65 tis
Leto: Recko 2+1 osob, tyden 5* 70 tis,
Pariz 2+2 osoby, 2 pokoje hotel 4* snidane 6 dni 70 tis + letenky 16 tis
Nechat anonym.
Ja dala letos jen 3 500 tisice za dovolenou
CR - chata u jedne prehrady na 5 dni…se.ru na nejaky more, letos to tam je stejne narvany, vsichni se zblaznili, ci co, od lidi si naopak potrebuju odpocinout
…more bude az na jare, vetsi klid, nizsi cena..tak pak dam vedet, kolik to stalo
Jak rika nas sef, v lete jezdi k mori kazdej blbec ![]()
@Zumpa píše:
Není, pořád tam pracují lidé, kteří nemají standardní evropské hygienické návyky apod. Známá žije přes 20let v Egyptě a díky ní vím, že do severní Afriky jen tak nepojedu
Přesně. Špinavej hnusnej Egypt, tam ani zadarmo.
@Sonarka píše:
Ja dala letos jen 3 500 tisice za dovolenouCR - chata u jedne prehrady na 5 dni…se.ru na nejaky more, letos to tam je stejne narvany, vsichni se zblaznili, ci co, od lidi si naopak potrebuju odpocinout
…more bude az na jare, vetsi klid, nizsi cena..tak pak dam vedet, kolik to stalo
Jak rika nas sef, v lete jezdi k mori kazdej blbec
Tak nezáviďte se šéfem. Já bych zase nejela někam za tři a půl tisíce, to můžu být na svý chatě.
My jsme se včera po 14 dnech vrátili
Laciný to nebylo, ale krásný jo
@Zeoli píše:
Přesně. Špinavej hnusnej Egypt, tam ani zadarmo.
Letos jsme objevili hotel, ktery s klidnym srdcem doporucim a to jsem VELMI narocny host. Je to Costa Mares Marsa Alam. Postaveny a otevrenylonsky rok.
@Sonarka píše:
Ja dala letos jen 3 500 tisice za dovolenouCR - chata u jedne prehrady na 5 dni…se.ru na nejaky more, letos to tam je stejne narvany, vsichni se zblaznili, ci co, od lidi si naopak potrebuju odpocinout
jj, narváno ![]()
@Sonarka píše:
Já taky, ale v trošku jiné měně. Zdravím z druhé letní dovolené.
My letos Rakousko 2+4 deti 5-10let na tyden. Se vsim vsudy (benzin, lanovky kazdy den, jidlo, ubytko a tak dal) 50t.
Nejradsi bych tam jeste byla.
@Ornwen píše:
My letos Rakousko 2+4 deti 5-10let na tyden. Se vsim vsudy (benzin, lanovky kazdy den, jidlo, ubytko a tak dal) 50t.
Nejradsi bych tam jeste byla.
Kde jste byli? Mám to v plánu příští rok.
Plno u moře? Letos v sezónu v Chorvatsku..
Trochu více lidí bylo jen na písčité pláži.. jinak pohoda a klid, tak jak to má být ![]()