Letošní levná dovolená, pochlubte se!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
26.7.22 15:25
@Anonymní píše:
Tak je pravda, že jedno moře nás vyšlo na 100, Egypt, tam je to takový luxusnější hotel už od ledna vyprodaný na celou sezonu a platila jsem to už na podzim (teď by to bylo ještě víc) a to druhé moře jen 40, ale byla jsem autobusem jen já s dětmi do levnějšího hotelu v Chorvatsku s all. To Slovensko nás vyjde na 4 noci asi 20 s jídlem, takže těch 160 za léto určitě dáme.

Kam na Slovensko jezdíte a je tam něco pro věští deti a taky koupání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
26.7.22 18:00

@Anais Brno to se mi zdá hodně ubytování 33 tisíc 8o my dali v Chorvatsku za 10 dni ubytování apartmán 200 m od pláže 13000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
26.7.22 18:23

@pocker ale Francie není Chorvatsko… :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.22 21:33

Jaro: Egypt 2+1 osob, tyden, hotel evropske urovne, 65 tis
Leto: Recko 2+1 osob, tyden 5* 70 tis,
Pariz 2+2 osoby, 2 pokoje hotel 4* snidane 6 dni 70 tis + letenky 16 tis
Nechat anonym.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
8.8.22 21:38

Ja dala letos jen 3 500 tisice za dovolenou :mrgreen: CR - chata u jedne prehrady na 5 dni…se.ru na nejaky more, letos to tam je stejne narvany, vsichni se zblaznili, ci co, od lidi si naopak potrebuju odpocinout :P…more bude az na jare, vetsi klid, nizsi cena..tak pak dam vedet, kolik to stalo :P Jak rika nas sef, v lete jezdi k mori kazdej blbec :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8302
8.8.22 21:49
@Zumpa píše:
Není, pořád tam pracují lidé, kteří nemají standardní evropské hygienické návyky apod. Známá žije přes 20let v Egyptě a díky ní vím, že do severní Afriky jen tak nepojedu :mrgreen:

Přesně. Špinavej hnusnej Egypt, tam ani zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
8.8.22 21:54
@Sonarka píše:
Ja dala letos jen 3 500 tisice za dovolenou :mrgreen: CR - chata u jedne prehrady na 5 dni…se.ru na nejaky more, letos to tam je stejne narvany, vsichni se zblaznili, ci co, od lidi si naopak potrebuju odpocinout :P…more bude az na jare, vetsi klid, nizsi cena..tak pak dam vedet, kolik to stalo :P Jak rika nas sef, v lete jezdi k mori kazdej blbec :mrgreen:

Tak nezáviďte se šéfem. Já bych zase nejela někam za tři a půl tisíce, to můžu být na svý chatě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
8.8.22 21:56

My jsme se včera po 14 dnech vrátili :( Laciný to nebylo, ale krásný jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.22 22:12
@Zeoli píše:
Přesně. Špinavej hnusnej Egypt, tam ani zadarmo.

Letos jsme objevili hotel, ktery s klidnym srdcem doporucim a to jsem VELMI narocny host. Je to Costa Mares Marsa Alam. Postaveny a otevrenylonsky rok.

• Citovat
  • Upravit
8709
8.8.22 22:20
@Sonarka píše:
Ja dala letos jen 3 500 tisice za dovolenou :mrgreen: CR - chata u jedne prehrady na 5 dni…se.ru na nejaky more, letos to tam je stejne narvany, vsichni se zblaznili, ci co, od lidi si naopak potrebuju odpocinout :P…more bude az na jare, vetsi klid, nizsi cena..tak pak dam vedet, kolik to stalo :P Jak rika nas sef, v lete jezdi k mori kazdej blbec :mrgreen:

jj, narváno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16006
8.8.22 22:34
@Sonarka píše:

Já taky, ale v trošku jiné měně. Zdravím z druhé letní dovolené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
9.8.22 13:53

My letos Rakousko 2+4 deti 5-10let na tyden. Se vsim vsudy (benzin, lanovky kazdy den, jidlo, ubytko a tak dal) 50t.
Nejradsi bych tam jeste byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
9.8.22 17:55
@Ornwen píše:
My letos Rakousko 2+4 deti 5-10let na tyden. Se vsim vsudy (benzin, lanovky kazdy den, jidlo, ubytko a tak dal) 50t.
Nejradsi bych tam jeste byla.

Kde jste byli? Mám to v plánu příští rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
9.8.22 18:19

Plno u moře? Letos v sezónu v Chorvatsku..
Trochu více lidí bylo jen na písčité pláži.. jinak pohoda a klid, tak jak to má být :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
9.8.22 19:28

@pocker krása, kde to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie