Letošní levná dovolená, pochlubte se!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
419
21.7.22 09:35

Samé menší dovolené po ČR. Naše dovolená letos byla 9 nocí na jižní Moravě v dubnu ubytování za 15 tisíc, v červenci týden u rodiny na baráku zadara, minulý týden koncert Kiss, vstupenky za 9 tisíc a hotel za 5 tisíc jedna noc a hned z Prahy 4 noci v jižních Čechách za 10 tisíc se snídaní :lol: v srpnu ještě týden na chatě na severní Moravě se širší rodinou, s přítelkyní nás to na týden bude stát kolem 5 a půl tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9504
21.7.22 09:40

@Anais Brno promiň, já myslela že píšeš o Mallorce, a ona Francie. Nějak jste se mi popletly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
21.7.22 09:46

@renap v pohodě :kytka:

• Citovat
  • Upravit
287
21.7.22 10:00
@Anais Brno píše:
@yakuba to musela být super dovolená :palec:
Slovinsko je na mém cestovatelském list to visit. Kombinace hory turistika a pak pár dní relax u moře.
My teda už pohodlně, takže spíš nějaký apartmán…
Dá se koupat i v některých jezerech, není ta voda ledová? Kde jste byli na pobřeží?

Bylo to super. Určitě doporučuju! :)
Jasně, v jezerech jsme se koupali. Wolfgangsee, Traumsee a Langbathsee. Voda moc příjemná, až dost teplá. Pocitově mezi 22 až 26. Ale mám na to blbej odhad. :D

Tady kdyžtak itinerář. Ještě to nemám hotové a doplněné o fotky. Ale alespoň ať se můžeš podívat na místa, který jsme navštívili.
 https://www.worldee.com/trip/planner?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
21.7.22 10:01

@yakuba super, diky, urcite behem videndu proctu :palec:

• Citovat
  • Upravit
6363
21.7.22 10:01

Zakynthos, 10 dní AI, hotel na pláži, 2 dospělí, 2 děti (11 a 14 let) - 85 000 Kč i s pojištěním. Zakynthos je holt drahý a my byli ještě v drahé oblasti. Takže moc levná dovolená to nebyla. Chlap šel do vývrtky při té ceně (a já též). :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
21.7.22 10:07

@Amalthea Tunis určitě ano :palec: doporučuji, byla jsem vždy spokojená. Ted tam byl známý a úplně nadšený příští rok prý letí zase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
21.7.22 10:09

@Anais Brno Není za co. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42859
21.7.22 10:16

Nizozemí, 1× dospělý, 1×16 let, 12 dní, ubytování (+snídaně) a cesta 38, muzea dalších 15, jídlo a místní dopravat taky tak. Holt to levně neumíme.

Příspěvek upraven 21.07.22 v 10:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
21.7.22 10:20

Ahoj, holky kam byste doporučili na dovolenou, do Chorvátska nechceme v Italii jsme byli minulý rok, chceme někam k moři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
21.7.22 10:21

@Nikolka32 záleží na rozpočtu a druhu dovolené. I z téhle diskuze je videt, že si dovolenou u more, každý představuje jinak

• Citovat
  • Upravit
TO_IT
21.7.22 10:43

Jinak jako levnou dovolenou doporučuji Polsko, byly jsme s kamarádkou, vzaly jsme 4* hotel s wellness, to byly 2tis za noc, ale taky tam jde najít levné ubytování. Chodily jsme po skalach a památkách, vstupné bylo za pusu, vyhledaly jsme si restaurace s dobrými recenzemi, obvykle nějaký burger a ty restaurace byly mnohem levnější, než v ČR. Cestou z ČR jsme vzaly Dolní Moravu a to bylo zdaleka nejdražší co jsme udělaly :D

• Citovat
  • Upravit
4341
21.7.22 10:49

@Nikolka32 Ŕecko, Turecko, Tunis, Egypt, Kapverdy, Baleáry,.Zanzibar, Karibik..to záleží, kolik máš na to chechtáků. 😄 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8709
21.7.22 11:05
@Anais Brno píše:
@Nikolka32 záleží na rozpočtu a druhu dovolené. I z téhle diskuze je videt, že si dovolenou u more, každý představuje jinak

to je tady vidět v mnoha diskuzích, čeho si cením na této, že se to tu zatím nezvrhlo k odsuzování toho, jak si ji představuje ten druhý, což se tu děje skoro v každé diskuzi tohoto typu :(
Jak se někdo může válet 10 dní u moře?
Jak si někdo může koupit AI dovolenou a být vázaný na hotel a nepoznávat místní kuchyni?
Na dovolené si chci odpočinout a ne dělat každý den několikakilometrové túry!
Vařím doma celý rok, na dovolené nebudu ani náhodou!… nechápu, však ať si každý udělá jak chce ne? Nebo jede na více dovolených, jednu takovou, druhou makovou, ale ne tady se to vždy zvrhne v opovrhování nad tím, jak kdo tráví dovolenou, protože já to dělám úplně jinak :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8709
21.7.22 11:09
@Annabela11 píše:
@Amalthea Tunis určitě ano :palec: doporučuji, byla jsem vždy spokojená. Ted tam byl známý a úplně nadšený příští rok prý letí zase…

ju, těším se, však se tam nestěhuju, těším se na poznání jiné kultury, kuchyně, životního stylu, že bych měla předem předsudky jakože fuj, Arabové, to fakt ne a buď se zalíbí nebo méně ale že bych si dovolenou neužila, to se nebojím :) ono stejně se tam člověk má tak, jak si to sám udělá, když je někdo takový přednas*raný už předem a hledá na všem chyby, tak je nespokojený všude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí