Letošní levná dovolená, pochlubte se!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
21.7.22 08:34

@Cullenova No omluvenku sice napíšu, to je to nejmenší, ale kam pak strčím ty děti o prázdninách, že jo, když si vystřílím dovču v červnu…
To pak zase vypláznu 6 tisíc za 2 děti za příměstský tábor, takže úspora pak žádná, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5676
21.7.22 08:35
@Anais Brno píše:
@Cullenova v cervnu bývá ještě studené more.. až ti dítě zacne chofi do skoly, a nebudes mit babocky, kam bys ho poslal a na prazdniny, tak ty dny dovolené budes taky počítat…letos treba syn psal pisemky jeste kolem 15 cervna… na konci roku maji prespavacky, vylety s druzinou, tak. o tyhle akce s kamarady ho. pripravit nechci..

No, my letěli 7.6. a moře bylo úplně akorát :kytka:. Ale jak jsem psala výš, zatím nás nic nelimituje, tak toho využíváme. Až bude dětí víc, budou ve škole a já taky (jsem učitelka), tak to budeme řešit jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
21.7.22 08:36
@Anais Brno píše:
@Cullenova tak takhle se zrmacet fakt nechci… stresovat se, jestli mi z prirucaku neco nevytahnou.
Já neberu meritko levná dovolena dobrá dovolená. Už mam nějaký patek a chci mit své pohodli…proto kdyz mam na výběr, tak.mi neni lito penez za denni let. Odlet tam i zpet mane v sedm rano…
Jedeme na 14 dni…

Tak když si zjistíš, co v prirucaku můžeš mít, tak je to naprosto bezproblémové cestování. Navíc člověk nemusí čekat na kufry (a jestli a v jakém stavu vůbec dorazí).

• Citovat
  • Upravit
16006
21.7.22 08:38
@Svistice píše:
@Cullenova No omluvenku sice napíšu, to je to nejmenší, ale kam pak strčím ty děti o prázdninách, že jo, když si vystřílím dovču v červnu…
To pak zase vypláznu 6 tisíc za 2 děti za příměstský tábor, takže úspora pak žádná, že.

Hlavně je super takhle vychovávat děti. Pak se nedivme, že je tady tolik zmetků, kteří nedodržují žádná pravidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5676
21.7.22 08:38
@Svistice píše:
To pak zase vypláznu 6 tisíc za 2 děti za příměstský tábor, takže úspora pak žádná, že.

Neříkám, že je špatně letět v sezóně. Ať si každý lítá, kdy chce :). Až budu chodit do práce, budu to vnímat jinak. Zatím jsem na RD a je mi jedno, kdy letím :mrgreen:. Jen jsem odpovídala na otázky, kdy a za kolik jsme letěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5676
21.7.22 08:40

@Zumpa Jako proto, že letíš na dovolenou a dítě není týden ve škole, tak je zmetek a nedodržuje pravidla :D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
21.7.22 08:40

@Cullenova prodlouzeny vikend tak možná v CR, já uz jsem tech mych 40ti pohodlná, dovolenou mame aktivni, když už nekam jedu, tak to procestuju a chci si dat oddech od kazdodennich starostí, takže posledni roky už jezdime na 14 dni.
Ta Francie nas 3 lidi na 14 dni vyjde na nejakych 70 000 / 80 000 se vsim vsudy a to budeme temer denně nekde na výletě…
Cena myslim v hlavni sezóně vic nez dobrá…

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
21.7.22 08:41

@Cullenova cti litame na 14 dni… dodelavat skolu za 14 dni fakt nechces a ucit se na dovolené taky ne…

• Citovat
  • Upravit
5676
21.7.22 08:42

@Anais Brno Tak ceně na 14 dní to odpovídá. My byli 3 dny válečka u moře, 3 dny poznávání ostrova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5676
21.7.22 08:42
@Anais Brno
@Cullenova píše:
Neříkám, že je špatně letět v sezóně. Ať si každý lítá, kdy chce :). Až budu chodit do práce, budu to vnímat jinak. Zatím jsem na RD a je mi jedno, kdy letím :mrgreen:. Jen jsem odpovídala na otázky, kdy a za kolik jsme letěli.
:kytka: :kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
21.7.22 08:45

@Svistice tak. pokud je pani ucitelka, tak prazdniny resit nemusí…ale asi tezko dostane volno v mimosezonu, tak pak už jí konci.low cost cestování…
Já spis tim chtela říct, že se letos tesim na dovolenou v mé oblíbené destinaci… Francii miluju, kdybych mela vic dovolené, tak.tam lítám behem roku vickrat…nebo klidně si dát relax, prazdninovy dum a stravit tam celé září…

Příspěvek upraven 21.07.22 v 08:51

• Citovat
  • Upravit
486
21.7.22 08:49

Řecko, ostrovy 80 tisíc pro 4 lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
21.7.22 08:49

@Zumpa A já tam létám každý rok už IX let a úplně perfektní opravdu na vysoké úrovni…třeba ne všude ale to máš i tady v Čechách že… Hotely si na tom opravdu zakládají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
21.7.22 08:50
@Zumpa píše:
Hlavně je super takhle vychovávat děti. Pak se nedivme, že je tady tolik zmetků, kteří nedodržují žádná pravidla.

Tak ty děti jsou z té školy řádně omluvené, takže pravidla se dodržují ;)

• Citovat
  • Upravit
33005
21.7.22 08:54
@Anais Brno píše:
@Svistice jojo, přesně jak píšeš, museli jsme brát termin, kdy nam vychazi dovolena, skloubit školu, dovolenou v praci a pokryt celé prazdniny je už jiný business než koupit letenky letět na mateřské kdykoli se vyskytnou levné letenky.
2 mesice prazdnin, tyden jarni, vánoční, pozimni, pololetni, je to kombinatorika.
Trpim, že teď par let musime tu hlavní sezonu brat chtě nechtě..kdo má školní deti zná…ještě ve skilce se to dá, ale brát dítě na 14 dni z vyuky je dlouhoPříspěvek upraven 21.07.22 v 08:22

Přesně. A pokud chci do nějaké přímořské destinace, tak u nás ještě padá srpen, protože to bych tam v těch těplotách a se svým fototypem zhebla. Jsme byli letos v první půlce července a i tak tam na nás byl moc hic. Ideální by byla půlka září nebo třeba i ten červen, ale to až budou dět větší a nebudu muset mít od února excelovou tabulka, kam je který týden prázdnin udám. :lol:

Ono mimo prázdninovou sezonu pak jsou ty ceny ubytování i letenek taky dost jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí