Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Mkilus píše:
Djerba 12 dní all inclusive, 2 dospělí jedno dítě i s útratou 40 tis.
Jak tam bylo, kde jste byli? Letíme v pátek, tak jsem zvědavá, co nás čeká ![]()
@yakuba kukni tady https://www.mallorcajinak.cz/, nebo na FB skupina Češi na Mallorce
. Právě, že přes agentury to byly pálky, tak mě tenkrát napadlo se kouknout na Facebook a dobře jsem udělala
.
@Jemako píše:
Já jedu příští týden na dovolenou do porodnice.. All inclusiv.. A je to na pojišťovnu![]()
Já byla loni taky… a v pátek má suvenýrek rok. Byla to ta nejkrásnější dovolená
. “Šťastný let” přeju
.
@Jemako píše:
Já jedu příští týden na dovolenou do porodnice.. All inclusiv.. A je to na pojišťovnu![]()
@Cullenova my jsme teda ještě víc punk, na dovolené využíváme místní dopravu…
Mallorka je krásná
Už se těším až letos přijedeme pobřeží od Mentonu po Cannes
Celou dovolenou organizuje po vlastní ose, to co nabízí cestovky je hrůza.
Za 11 dní pobytu apartmán u pláže za 33 plus 17 za tři letenky ( včetně odbavených zavazadel)l. Plus útrata na místě…pohybovat se budeme kombinace, vlak, bus, na letiště Taxi…
Na hlavní sezónu bych řekla, dobrá cena…
@yakuba to musela být super dovolená ![]()
Slovinsko je na mém cestovatelském list to visit. Kombinace hory turistika a pak pár dní relax u moře.
My teda už pohodlně, takže spíš nějaký apartmán…
Dá se koupat i v některých jezerech, není ta voda ledová? Kde jste byli na pobřeží?
@Amalthea byli jsme v hotelu dar Djerba Zahra kousek od Midunu. Za mě vše super.
Jezdili jsme do města a na vylety taxikem. A paráda.
@pocker A po Turecku máme za sebou druhou dovolenou tady v Čechách. Kemp plně vybavená pěkná chata na jídlo se chodilo do restaurací a týden ve 3lidech 25tis což mi přišlo něco šíleného. ![]()
@Mkilus Krásná cena…ono se i v dnešní době dá letět na dovolenou levně ![]()
@Anais Brno píše:
@Cullenova my jsme teda ještě víc punk, na dovolené využíváme místní dopravu…
Mallorka je krásná
Už se těším až letos přijedeme pobřeží od Mentonu po Cannes
Celou dovolenou organizuje po vlastní ose, to co nabízí cestovky je hrůza.
Za 11 dní pobytu apartmán u pláže za 33 plus 17 za tři letenky ( včetně odbavených zavazadel)l. Plus útrata na místě…pohybovat se budeme kombinace, vlak, bus, na letiště Taxi…
Na hlavní sezónu bych řekla, dobrá cena…
17 tisíc za 3 letenky? Ryanair lítá za minimálně polovinu
. Taky raději jezdíme bez cestovky, ale takhle se nám ta Mallorca vyplatila
. Hlavně jsme letěli na první dovolenou s 10M synem, tak jsme chtěli mít co nejmíň starostí
.
Jinak na Djerbě jsme byli taky, ale v 9/2019. Tenkrát nás all inclusive na 7 dní vyšlo na cca 12 tisíc/osoba. I s útratou jsme se pro dva vešli do 30 tisíc a to možná ještě přeháním
. Byli jsme v oblasti Midoun.
@Annabela11 píše:
@Lil Kitkatt Řecko je oproti Egyptu Turecku dražší o dost…
Také máš civilizovanější servis.