Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@yakuba píše:
@Cullenova To mně přijde až neskutečně levný!Můžu se zeptat, jak jste řešili dopravu po ostrově? Půjčený auto předpokládám ne.
Jj, auto jsme měli půjčené přes soukromníky, to nás vyšlo na 5 tisíc
. Jinak zbytek dopravy řešila CK. Takže když k tomu připočítám ještě půjčovné a něco na útratu, tak celkem 35 tisíc
.
@Cullenova Byl bych případně rád za tip na takový soukromníky.
Když jsem zvažoval Mallorcu, ztroskotalo to právě na autě. 14 až 16 tisíc Kč za 14 dní.
@Lil Kitkatt píše:
Ty bláho, tak málo? A kam byly ty k moři? Nás vychází moře většinou na 60-70 pro 4 a s max polopenzí (Řecko). Na jakou částku se dostaneme v pěti, si snad ani nechci představovat.
Tak je pravda, že jedno moře nás vyšlo na 100, Egypt, tam je to takový luxusnější hotel už od ledna vyprodaný na celou sezonu a platila jsem to už na podzim (teď by to bylo ještě víc) a to druhé moře jen 40, ale byla jsem autobusem jen já s dětmi do levnějšího hotelu v Chorvatsku s all. To Slovensko nás vyjde na 4 noci asi 20 s jídlem, takže těch 160 za léto určitě dáme.
Já jedu příští týden na dovolenou do porodnice.. All inclusiv.. A je to na pojišťovnu
![]()
@Jemako píše:
Já jedu příští týden na dovolenou do porodnice.. All inclusiv.. A je to na pojišťovnu![]()
A ještě se vrátíš s dárkem. ![]()
Vysocina, 7 dni, 5 lidi, apartman, dohromady 28k, spousta vstupu.
Vůbec jsme s tím nepočítali, ale našel se jeden týden v létě, kdy si můžeme dovolit odjet! Takže narychlo lastminute do Bulharska za 45k pro dvě osoby.
Žádný kauf to tedy není! Ale panebože mořeeee!!!
![]()
My byli jen v Chorvatsku, protože máme půlroční holčičku a letecky jsme se báli. Dovolená i s útratou, cestou a jídlem vyšla na týden 25 000,–
@babanci no to teda.. Ještě tady v těch vedrech…
ale už se těším až to budu mít za sebou… Snad příští rok klapne nějaká dovolená
Chorvatsko a Slovinsko, cca za 20 pro dva. Hory, moře,10 dní.
2 dospělí.. v červenci Jeseníky, 4 dny/3 noci, asi 25k, na konci léta Řecko, 7 dní/6 nocí, all inclusive, asi 100k..
@Jemako Věřím. Mám dceru v 27. týdnu. Proto bude údajně i v září vedro. Tak ať je to rychlé a pohodové. ![]()