Letošní levná dovolená, pochlubte se!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27265
20.7.22 19:11
@pocker píše:
Zdravím holky, za kolik jste letos dali za dovolenou a podařilo se vám sehnat za super cenu? Někteří jste možná už byly na dovolené a někteří se zrovna chystáte nebo stále hledáte a čekáte na super Last minute. Pochlubte se :D

Itálie, poloostrov Gargáno, ubytování a cesta 30 tisíc. Dalo by se i levněji, ale nemáme nervy na to, čekat na super last minute

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.22 19:12

Tak my hodně, určitě přes 150 tisíc. Ale jsou v tom dvě dovolené u moře all incl a jedna na Slovensku. Pětičlenná rodina. Anonym pochopitelný.

• Citovat
  • Upravit
42859
20.7.22 19:14
@Kelsey píše:
Mám ho v profilovce. Náš vysněný pan Božský. Koupili jsme mu pelíšek veliký. A ležíme tam postupně my. On se věčně válí někde na zemi. Kde odpadne, tam odpadne :mrgreen:. Takže to je naše moře 💙.
Úžasný. Já u tebe v profilovce vidím kočky v krabici?! 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
20.7.22 19:18
@Havlova píše: Úžasný. Já u tebe v profilovce vidím kočky v krabici?! 8o

F5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.7.22 19:19
@TO_IT píše:
To chci taky, je nádherný :palec:

Ale je to divočina. Tolikrát jsme se třema děckama nevstali, jak vstáváme v noci s ním, že chce jít čůrat 8). Dvě noci spal doma, jak řekla paní chovatelka. Dokud bude brečet po nich, ať je doma. Chvilku můj s ním spal na zemi. Pak já. My máme sedačku rozkládací venku. Takže pak se přestěhovalo ven a teď tři noci se spalo s ním venku. On je truhlík malý. Začne kňučet, že chce čůrat, ale nejde sám na trávu. Čeká, až půjdeme s ním. Doma měla štěňata naučené na hadru. Takže to se musí odnaučit. Jak vidí i venku hadru. Tak jde tam cvrkat.
Nemá rád slunko. Tak vždycky takhle k večeru čekáme, až nebude slunko. Že jdeme zkoušet vodítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
20.7.22 19:25

My snad už zrealizujeme naši dva roky odloženou dovolenou.
Jižní Francie, ale až koncem srpna, takže snad tentokrát plány vyjdou…
Chystáme se na dva týdny.

• Citovat
  • Upravit
126
20.7.22 19:27

Já byla letos na týden v Egyptě to nás vyšlo na něco okolo 60tis. Se vším všudy (pojištění, parkovné) za tři dospělé a dvě velké děti ve dvou pokojích. Vybírali jsme ale už koncem minulého roku. a pak jsem byla s kamarády na tripu autem po Francii a Španělsku asi na 10dni, ale tam každý z nás nechal něco okolo 1000€ na hlavu A to jsme neplatily benzín. Takže tato dovolená nebyla zrovna nejlevnější, ale byla super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
20.7.22 19:36

@Kelsey :palec: já takhle měla minulý rok dovolenou. Bud pár dní relax nebo štěně a od malého štěněte bych zase neodjela :oops: Tak má teď 15m tak jedem na pár dní v srpnu a manžel má největší starost aby to tady zvládla :mrgreen: ale doma jí bude 100% lépe a my by jsme měli po klidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
20.7.22 19:37

Poslední týden v srpnu jezdíme do Itálie. Celá rodina, děti, vnoučata… bez jídla. Pronájem apartmánu a cesta busem, pojištění 6 tisic na hlavu. Hodně baštíme a nakupujeme, tak se to navyšuje. :mrgreen:A nejdrazší dovolená - letošní únor v Dominikánské republice. Ale bomba. :mrgreen:

Příspěvek upraven 20.07.22 v 19:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5676
20.7.22 19:38

Mallorca, all inclusive, 7 dní/6 nocí, 2 dospělí + 1 dítě = necelých 27 tisíc :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42859
20.7.22 19:45
@matkabagristy píše:
F5

Nemám. Mám mobil a notebook až v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
20.7.22 19:48
@Havlova píše:
Nemám. Mám mobil a notebook až v pondělí.

tak trpelivost 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
20.7.22 19:49

@Cullenova To mně přijde až neskutečně levný! :D Můžu se zeptat, jak jste řešili dopravu po ostrově? Půjčený auto předpokládám ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3007
20.7.22 20:08

Turecko 5*, 2+2 all incl,7 dni, 62tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5783
20.7.22 20:15
@Anonymní píše:
Tak my hodně, určitě přes 150 tisíc. Ale jsou v tom dvě dovolené u moře all incl a jedna na Slovensku. Pětičlenná rodina. Anonym pochopitelný.

Ty bláho, tak málo? A kam byly ty k moři? Nás vychází moře většinou na 60-70 pro 4 a s max polopenzí (Řecko). Na jakou částku se dostaneme v pěti, si snad ani nechci představovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí