Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@pocker píše:
Zdravím holky, za kolik jste letos dali za dovolenou a podařilo se vám sehnat za super cenu? Někteří jste možná už byly na dovolené a někteří se zrovna chystáte nebo stále hledáte a čekáte na super Last minute. Pochlubte se
Itálie, poloostrov Gargáno, ubytování a cesta 30 tisíc. Dalo by se i levněji, ale nemáme nervy na to, čekat na super last minute
Tak my hodně, určitě přes 150 tisíc. Ale jsou v tom dvě dovolené u moře all incl a jedna na Slovensku. Pětičlenná rodina. Anonym pochopitelný.
@Kelsey píše:Úžasný. Já u tebe v profilovce vidím kočky v krabici?!
Mám ho v profilovce. Náš vysněný pan Božský. Koupili jsme mu pelíšek veliký. A ležíme tam postupně my. On se věčně válí někde na zemi. Kde odpadne, tam odpadne. Takže to je naše moře 💙.
@Havlova píše: Úžasný. Já u tebe v profilovce vidím kočky v krabici?!
F5
@TO_IT píše:
To chci taky, je nádherný
Ale je to divočina. Tolikrát jsme se třema děckama nevstali, jak vstáváme v noci s ním, že chce jít čůrat
. Dvě noci spal doma, jak řekla paní chovatelka. Dokud bude brečet po nich, ať je doma. Chvilku můj s ním spal na zemi. Pak já. My máme sedačku rozkládací venku. Takže pak se přestěhovalo ven a teď tři noci se spalo s ním venku. On je truhlík malý. Začne kňučet, že chce čůrat, ale nejde sám na trávu. Čeká, až půjdeme s ním. Doma měla štěňata naučené na hadru. Takže to se musí odnaučit. Jak vidí i venku hadru. Tak jde tam cvrkat.
Nemá rád slunko. Tak vždycky takhle k večeru čekáme, až nebude slunko. Že jdeme zkoušet vodítko.
My snad už zrealizujeme naši dva roky odloženou dovolenou.
Jižní Francie, ale až koncem srpna, takže snad tentokrát plány vyjdou…
Chystáme se na dva týdny.
Já byla letos na týden v Egyptě to nás vyšlo na něco okolo 60tis. Se vším všudy (pojištění, parkovné) za tři dospělé a dvě velké děti ve dvou pokojích. Vybírali jsme ale už koncem minulého roku. a pak jsem byla s kamarády na tripu autem po Francii a Španělsku asi na 10dni, ale tam každý z nás nechal něco okolo 1000€ na hlavu A to jsme neplatily benzín. Takže tato dovolená nebyla zrovna nejlevnější, ale byla super.
@Kelsey
já takhle měla minulý rok dovolenou. Bud pár dní relax nebo štěně a od malého štěněte bych zase neodjela
Tak má teď 15m tak jedem na pár dní v srpnu a manžel má největší starost aby to tady zvládla
ale doma jí bude 100% lépe a my by jsme měli po klidu ![]()
Poslední týden v srpnu jezdíme do Itálie. Celá rodina, děti, vnoučata… bez jídla. Pronájem apartmánu a cesta busem, pojištění 6 tisic na hlavu. Hodně baštíme a nakupujeme, tak se to navyšuje.
A nejdrazší dovolená - letošní únor v Dominikánské republice. Ale bomba. ![]()
Příspěvek upraven 20.07.22 v 19:43
Mallorca, all inclusive, 7 dní/6 nocí, 2 dospělí + 1 dítě = necelých 27 tisíc
.
@matkabagristy píše:
F5
Nemám. Mám mobil a notebook až v pondělí.
@Havlova píše:
Nemám. Mám mobil a notebook až v pondělí.
tak trpelivost ![]()
@Cullenova To mně přijde až neskutečně levný!
Můžu se zeptat, jak jste řešili dopravu po ostrově? Půjčený auto předpokládám ne.
@Anonymní píše:
Tak my hodně, určitě přes 150 tisíc. Ale jsou v tom dvě dovolené u moře all incl a jedna na Slovensku. Pětičlenná rodina. Anonym pochopitelný.
Ty bláho, tak málo? A kam byly ty k moři? Nás vychází moře většinou na 60-70 pro 4 a s max polopenzí (Řecko). Na jakou částku se dostaneme v pěti, si snad ani nechci představovat. ![]()