Letošní levná dovolená, pochlubte se!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18154
20.8.22 09:25
@Chulimanga píše:
@Anais Brno Tak ona i all inclusive dovolená nemusí znamenat vysedávání na baru a luxování rautu! 8o Jo, v levnějších hotelech se to možná děje :mrgreen: Mimochodem já jsem třeba abstinent :lol:

Tak já abstinent nejsem, ale přes den piju pouze vodu. Vlastně celá rodina jsme na vodě. Není nad to, kdykoliv si načepovat chlazenou a netahat s sebou tu zteplalou v petkách. Až večer si dám víno, když je dobré. Míchané drinky a koktejly mě nechávají chladnou, i když vypadají vždycky úžasně.
Jo a dobré kafe, to musím mít aspoň 3× denně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
20.8.22 09:27
@bigl píše:
Zažité klišé lidí, co na all nejezdí. Jak se celá dovolená prosedí u baru a luxuje se raut. :lol:
No nic, nechám tě u toho. ;)
Pokud se ve Francii budete stravovat po restauracích - snídaně, obědy i večeře, včetně nápojů v průběhu dne, tak se do tebou uváděné částky nedostanete ani náhodou. ;).

Proč by měla jíst 3× denně v restauraci? 8o

• Citovat
  • Upravit
18154
20.8.22 09:31
@Annabela11 píše:
@Anais Brno Jasný Turecko se dá koupit daleko levněji…80tis je přehnané. Ale musím říct že do Turecka jezdím nejraději

Tak každá destinace se dá koupit levně i draze. Záleží, co od toho očekáváš. Někdo letí do Egypta za 40 tisíc pro čtyřčlennou rodinu a je spoko. A bude tvrdit, jak je Egypt levná destinace. Já vím, co bych tam za ty prachy dostala a jak by ten hotel vypadal a že bych si tu dovolenou neužila ani náhodou.
Každý má ten standart jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
20.8.22 09:34
@Pitaya1 píše:

Lucenko, umis cesky? :think:
Ona nic takovyho nepise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
20.8.22 09:35
@Baba píše:
Lucenko, umis cesky? :think:
Ona nic takovyho nepise.

Tak proč řeší to, že pokud se budou 3× denně stravovat v restauraci, tak se do dané částky nevlezou? :think:

• Citovat
  • Upravit
18154
20.8.22 09:36
@Pitaya1 píše:

Ufff, s tebou se do této debaty nepouštím, vlastně už s nikým.
Každého nebaví si ke snídani mazat rohlík na apartmánu. Někdo má prostě tu dovču spojenou i s tím, že přijde restaurace na snídani a jeden člen rodiny si dá vajíčka, druhý párek, třetí palačinku, čtvrtý jogurt s mandlemi v medu a pátý čerstvě vymačkanou šťávu z ovoce.
Tím se vzdávám a uznávám - ano, každá dovolená jde pořídit levně a draze a každý od toho čeká něco jiného.
Není špatný ani ten, co si k obědu uklohní špagety s kečupem nebo si dá na ulici něco ve fast foodu a není špatný ani ten, co si to chce užít jinak. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
20.8.22 09:39

@bigl Očekávám od toho krásnou dovolenou a aby bylo vše perfektní…to je jasné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
20.8.22 09:40
@bigl píše:
Každého nebaví si ke snídani mazat rohlík na apartmánu. Někdo má prostě tu dovču spojenou i s tím, že přijde restaurace na snídani a jeden člen rodiny si dá vajíčka, druhý párek, třetí palačinku, čtvrtý jogurt s mandlemi v medu a pátý čerstvě vymačkanou šťávu z ovoce.
Tím se vzdávám a uznávám - ano, každá dovolená jde pořídit levně a draze a každý od toho čeká něco jiného.
Není špatný ani ten, co si k obědu uklohní špagety s kečupem nebo si dá na ulici něco ve fakt foodu a není špatný ani ten, co si to chce užít jinak. ;)

A opět proč si mazat rohlík? Ony ve Francii nemají pekárny, kde si koupíš třeba croissant? 8o
Ale ono je to o tom, co člověku vyhovuje, na co je zvyklý. Někdo má rád AI, kde se každý den nacpává, někdo si rád sám něco uvaří, někdo si rád na snidnai zajde do místní pekárny, na večeři si dá něco v nějaké malé místní hospůdce a na oběd něco menšího někde u stánku, ze supermarketu.

• Citovat
  • Upravit
60142
20.8.22 09:42
@bigl píše:
Zažité klišé lidí, co na all nejezdí. Jak se celá dovolená prosedí u baru a luxuje se raut. :lol:
No nic, nechám tě u toho. ;)
Pokud se ve Francii budete stravovat po restauracích - snídaně, obědy i večeře, včetně nápojů v průběhu dne, tak se do tebou uváděné částky nedostanete ani náhodou. ;).

My tam ted byli, a neprislo mi to extra drahy. Cekala sem to horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
20.8.22 09:43
@Pitaya1 píše:
Tak proč řeší to, že pokud se budou 3× denně stravovat v restauraci, tak se do dané částky nevlezou? :think:
:roll:
Me ten tvuj styl fakt neba. Nekdo neco napise, ty to prekroutis, a pak s tim prekroucenym sama polemizujes.
Neni to nejaky typ poruchy? Lucencina afazie :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
20.8.22 09:45
@bigl píše:
Není špatný ani ten, co si k obědu uklohní špagety s kečupem nebo si dá na ulici něco ve fast foodu a není špatný ani ten, co si to chce užít jinak. ;)

Heeeej, tys byla s nama na snidani ve Strasburku :mrgreen:
Kluci palacinky, muz a nejstarsi vajicka, ja jogurt.

Parky nemeli :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
20.8.22 09:48
@Baba píše: :roll:
Me ten tvuj styl fakt neba. Nekdo neco napise, ty to prekroutis, a pak s tim prekroucenym sama polemizujes.
Neni to nejaky typ poruchy? Lucencina afazie :jazyk:

Tak si přečti, co psala. Pochopila jsem ji správně, o žádné prekrucovani nejde. E to bys nebyla ty, abys neryla :hug:

• Citovat
  • Upravit
60142
20.8.22 09:49
@Pitaya1 píše:
Tak si přečti, co psala. Pochopila jsem ji správně, o žádné prekrucovani nejde. E to bys nebyla ty, abys neryla :hug:
:roll: Jo, fakt uz cesky neumis.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
20.8.22 09:56

@bigl tak. snidani i s radostí udělám na terase ve větší pohodě než v hotelu. Pekárna je hned u apartmánu…
Syn stejně vstává v šest, na dovolené je vždycky opruz čekat na než začnou snídaně…
Ono třeba ve Fr dostaneš karafu vody zdarma v každé restauraci, kavárně, či bistru :mrgreen:
A jídlo se dá pořídit úplně v pohodě, když si dáš plat du jour, tak máš skvělé jídlo a peněženku ti ti nezrujnuje. Stačí zajít do vedlejších uliček, kde chodí místní, ne turisti…
A já na té dovolené nelwzim statický na pláži…
Za těch 14 dní plánujeme výlet do přímořských Alp, Menton, Eze, Monaco / Monte Carlo, Nice, Antibes, Cannes, ostrov sv. Marquerity… A to jsem vybrala ty nejzajímavější místa, které chceme ukázat hlavně synovi…
No a pokud píšeš, že si užíváte tu chlazenou vodu, protože tě nebaví nosit ji s sebou, tak se daleko od toho baru a místa výdeje jídla a nápojů fakt asi nehnes :nevim:
Jako že bych neměla pár Ecek si koupit vodu???
A hlavně my jsme bezlepkari, bezmlika a diabetik, takže snídaně je u nás skromná. Do pekárny si dojdevsyn, aby nám neujidal bezpl. věci…
Takže já na snídani fakt nemám denně brunch…

Příspěvek upraven 20.08.22 v 10:02

• Citovat
  • Upravit
18154
20.8.22 09:57
@Baba píše:
Heeeej, tys byla s nama na snidani ve Strasburku :mrgreen:
Kluci palacinky, muz a nejstarsi vajicka, ja jogurt.Parky nemeli :jazyk:

Co jste dělali ve Strasburku? 8o Poznávačka?
Já Francii moc neznám, byli jsme tam jen na lyžích, ale je to jeden z mých cílů, někdy v budoucnu… Paříž mě neláká, ale projet si pobřeží a Provence by bylo fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí