Letošní levná dovolená, pochlubte se!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6993
20.8.22 21:24
@Baba píše:
3 potomky. 8, 11 a 12 let.
Meli jsme mit pujcenou alkovnu pro 6 (spani nad kabinou ridice - nemusi se nic rozkladat), ale v den pujceni mi majitel rekl, ze smolik, rozbity. Meli jsme ho rezervovany od unora :roll:
Sehnat obytnak na 14 dni v nejvyssi sezone prakticky nelze, se stestim sem ukecala majitele jednoho, ktery mel drobnou vadu, proto ho normalne nepujcovali (blbina, ventil na vodu) Ale byl to polointegral pro 5, jedno luzko se spoustelo nad obytnou cast - nad sedadla spolujezdcu. Ale taky to slo.

V rijnu je v Brne veletrh. Zatim bych rada alkovnu pro 6-7, ale treba zmenim nazor, az si jich prohlidnu vic.

To rizeni nebylo tak hrozny. Meli jsme to nejvetsi, co slo na normalni ridicak na osobak. Dalnice uplne v klidu, mesta sem dala taky. I Pariz. Tam sem se necitila komfortne, ale ta by mi vadila i v osobaku.
Couvani nebyl problem vubec, moc ho nebylo a kdyztak nekdo ukazal.

Fakt to bylo bozi :srdce:

Super, diky za podrobnou odpoved. Jeste se zeptam na cenu za půjčení?
S mym rizenim je to tak, ze ja nerada ridim cokoliv. Nastesti mame jedno auto s automatem. Tak to beru na milost, ale stejne vzdycky premyslim jestli neni jina moznost :oops:
Ale ten obytnak by me lakal. Ty snidane „na terase“ kdekoliv a kdykoliv :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
20.8.22 21:34
@Ornwen píše:
Super, diky za podrobnou odpoved. Jeste se zeptam na cenu za půjčení?
S mym rizenim je to tak, ze ja nerada ridim cokoliv. Nastesti mame jedno auto s automatem. Tak to beru na milost, ale stejne vzdycky premyslim jestli neni jina moznost :oops:
Ale ten obytnak by me lakal. Ty snidane „na terase“ kdekoliv a kdykoliv :srdce:

3100 na den. Ten prvni, co neklapnul, byl za 2700, myslim. No levny to neni :? + 25 litru za naftu - 4500 km. Ale zase je nas 5, ubytko by bylo mastny i v apartmanech nebo hotelech.
Meli jsme manual, razeni mi nevadi (nase auto ma automat).

Francie je na obytnaky skvela. Stellplatzy na plazi za 10 ecek? To das s osobakem na parkovisti na Karlstejne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
21.8.22 16:05
@Baba píše:
Po vlastni ose? Ty prvni dve zavidim, posledni bych si odpustila.
I kdyz… jedna pribuzne mohi pacientky je veterinarka sejka nebo koho to tam maji, stara se mu o psy. Mam se ji urcite ozvat, az tam budu :mrgreen:

No do Dubaie chce manžel :D Já jsem si prosadila Skotsko i Island. Holt mě hrozně lákají ty severské destinace. Příští rok bych chtěla na Faerské ostrovy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
3.9.22 16:32
@Baba píše:
Tak pockat az odrostou haranti, a budou vas vozit :mrgreen:Pak nekam o dovolene napis, sem zvedava, kdyz jsme prave tuhke oblast minuli.
Bych jela hned zas

Ahojky, tak zdravím zpět z Francie…👍
No nebudu říkat, že by se nám chtělo vracet…
Počasí vyšlo skvěle, výlety a odpočinek taky.
Byli jsme v přímořských Alpách vlakem až v Tende, druhý výletník byl do centra Antibes se skvělou neplanovanou večeři. Po letech jsem si dala své milované „masové“ fondue. Další výlet bylo Cannes a ostrov sv Marquerity s koupáním a návrat do Golfe Juan.
Pokud se jednou propracuju k váleci dovolené, tak jedu do Mentonu. Tohle město mě příjemně překvapilo. Byli jsme se podívat i v krásné exotické zahradě.
A poslední co jsme nemohli minout bylo Monaco - Monte Carlo. Dobrých 70 km v nohách… Ale stálo to za to. Let v pohodě, dokonce nám na letišti za poškozený kufr dali nový.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix