Levoboček, vnímání v rodině

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.4.17 21:59

I ja jsem.
Co vim, tak muj otec mel pomer s moji matkou vice nez 10 let behem jeho manzelstvi.
Mam 2 starsi bratry. Manzelka a deti o mne udajne do dneska nic nevi, coz nechapu, protoze vsichni v okoli pry vedeli.
Nicmene otec posilal az do me dospelosti na tajnacku alimenty 500,– Kc a to je asi tak vsechno. Nepamatuji se, ze bych ho kdy videla a to bydlel asi 3 zastavky autobusem, nebo ze by byl z jeho strany jakykoliv zajem.

Jinak moje matka si uz zadneho partnera nenasla, zustaly jsme samy. Cili ja jsem treba nemohla jit na skolu, protoze na to nebyly penize, ony asi nebyly na vic veci, ale to jsem nejak dramaticky nepocitila.
Nicmene mama patrne vedela, ze rodinu neopustí a presto do toho sla dobrovolne, coz nechapu.
A ano, zavidela jsem detem, kde tatinek fungoval nebo se alespon vyskytoval. Proste ten chlapsky element chybel.

Jak s dedictvim nevim. Otec je jeste nazivu, ale tusim to bude mit jiste osetrene. Ani si nejsem jista, jestli bych vubec neco chtela.

• Citovat
  • Upravit
18151
28.4.17 22:13
@Tamtama píše:
mamka mého ex (nemluví spolu už dlouho) se mi taky ozvala, když jsem byla těhotná, malého si od narození brala ven v kočáru, pak i k sobě, asi od roka k ní jezdí jednou měsíčně na víkend, od dvou i o velkých prázdninách na týden :palec:
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová