Taky nemáte žádnou rodinu?

9006
24.4.17 10:26

Taky nemate zadnou rodinu?

Ahojky holky je tady nektera ktera nema zadnou rodinu? Jak to resite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12805
24.4.17 10:32

Nemám a neřeším. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
24.4.17 10:34

Jako, ze Ti taky vsichni umreli? ja jsem byla u psycholozky a ona mi rekla ze kdyz se moje maminka ani sestra nedozila vysokeho veku tak to bude stejne i se mnou, prijde Ti to normalni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
24.4.17 10:36

@Lili jak to myslíš? Se svojí rodinou se nestýkám od listopadu 1999 a měnit to nikdy nebudu takže mám jen manžela + děti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
24.4.17 10:37

A děti a přítele máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12237
24.4.17 10:42
@Lili píše:
Jako, ze Ti taky vsichni umreli? ja jsem byla u psycholozky a ona mi rekla ze kdyz se moje maminka ani sestra nedozila vysokeho veku tak to bude stejne i se mnou, prijde Ti to normalni?

@Lili Je to s prominutím kráva, jak ti tohle může říct? :zed: To je teda opravdu „skvělá“ psycholožka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
24.4.17 10:43

Nemám nikoho, jsem s dítětem sama a to jako úplně. Žádná rodina ani tatínek…A jak to řeším. Noooo blbě. Prostě je ze mě asi někdy unavená smutná máma, která sotva leze. Ale jsou i lepší dny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
24.4.17 10:51
@Bizky píše:
Nemám nikoho, jsem s dítětem sama a to jako úplně. Žádná rodina ani tatínek…A jak to řeším. Noooo blbě. Prostě je ze mě asi někdy unavená smutná máma, která sotva leze. Ale jsou i lepší dny :D

a kamaradky, ktere by vypomohly? neboj, bude lip, ditko povyroste, nekoho si najdes a budes mit jednou komplet rodinu. a sama nejsi, mas dite, to je dar! i kdyz chapu, ze byt na vse sama je tezke, ale bude lip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
24.4.17 10:58

@PAN66 kamarádky se především ukázaly jako ty, co jen když ony mají trable tak mají čas. Jinak kolikrát ani neodpoví na zprávu. Takže tam s pomocí neuspěju. No a jinak nikde nikdo. Jen já a syn. Ale člověk se s tím musí nějak vypořádat. A je pravda, jak říkáš… Dítě je dar… Takže i kdybych sotva lezla každý den, nemenila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
24.4.17 11:04

Já prakticky taky žádnou, mám jen babičky - s jednou mám dobrý vztah, ta druhá mi připomíná jen to zlé, takže tam se raději zdržuji kontaktu.. :zed: Ale obě jsou 400 km daleko..
Přítel má zase rodinu nahouby :zed: takže tam máme akorát jednu babču a sestru..

Až jednou budeme mít dítě, tak nevím jak to budeme dělat.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
24.4.17 11:07
@Bizky píše:
@PAN66 kamarádky se především ukázaly jako ty, co jen když ony mají trable tak mají čas. Jinak kolikrát ani neodpoví na zprávu. Takže tam s pomocí neuspěju. No a jinak nikde nikdo. Jen já a syn. Ale člověk se s tím musí nějak vypořádat. A je pravda, jak říkáš… Dítě je dar… Takže i kdybych sotva lezla každý den, nemenila bych.

verim, ze se ti to vrati, budes tu mit navzdy syna, povyroste, budete se starat o sebe vzajemne a verim, ze se objevi nejaky ten chlap, se kterym tu rodinu utvorite..taky to mam podobne s kamaradkama, po porodu nikdo nema cas, njn asi holka s deckem uz neni tak zajimava :) zlus se seznamit s nejakou maminkou treba v herne a tak, aspon budes mit s kym sdilet rodicovske starosti! obdivuji te, ja jsem ted nemocna a neumim si predstavit byt na dite uplne sama! smekam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
24.4.17 11:16

No to mi opravdu psycholozka rekla na prvnim sezeni, me umrela maminka, sestra ted i tata, ano mam deti asi i partnera, ale je mi z toho uplne smutno, jak ze jsem fakt na rade nebo co, nemam ani babicku dedecka, tchyne s tchanem nezavolaji ani detem, nekdy mi prijde, ze nikoho nazajimam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
24.4.17 11:18

@Bizky takovou ma stejnou zkusenost s kamaradkami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
24.4.17 11:19

@Ketris taky premyslim jestli je dobra, jestli me chtela nakopnout nebo co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.17 11:20

@Lili Já sice mám otce, ale on má novou ženu a děti a nestýkáme se už přes deset let. O maminku jsem před osmi lety přišla a další příbuzné už nemám. Žiju v cizině a nemám se kam vracet. Mám sice manžela a děti, ale přeci jen bych ráda měla se kam vracet, třeba na Vánoce. Ale nemám prostě kam. Tchýně se s maminkou nedá srovnávat a s manželem už to po těch letech taky není nic moc. Jediná radost jsou děti, ale potřebovala bych nějakou dospělou oporu…maminka mi moc chybí, ale to se nedá nijak změnit. :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová