Lhala jsem mu s orgasmem a menstruací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5263
25.5.20 00:41

O veku to klidne muze byt, ale taky to muze byt o milionu dalsich veci. Ja mam vaginalni orgasmy asi az od 20 let (se sexem jsem zacla v 16) a musela jsem se naucit cilene pri sexu vypnout hlavu a nemyslet na nic jineho. A stejne se tak jednou za pul roku stane, ze nic, proste je to prijemne, ale orgasmus nemam. Takze na to budes muset prijit sama. Taky bych si klidne poridila nejaky vibrator nebo neco, at to muzes prozkoumat, jak ti uz nekdo radil. Nicmene priteli bych vysvetlila, ze blbe nedela nikdo nic, proste nektere zeny vaginalni orgasmus nemaji, ale pokud mas aspon orgasmus pres klitoris a sex te obecne bavi, tak to snad nemuze byt tak zasadni problem, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
25.5.20 07:26
@Flyingfrog píše:
Asi jsem moc pila takhle na oslavu, že vykopnu děti do institucí… Ale cože to? 8oKolik vám je? Že neumíš říct v sexu pravdu? :roll:

Off topic. Já to zapomněla zapít. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.20 16:51

Hoď kamenem, kdo nepředstírá orgazmus a nikdy se mu to nestalo :D :D :D Proč to děláme? Důvodů je mega moc. Osobně si sex užiju jak s orgazmem tak bez něj. Vůbec nepřemýšlím nad tím, že je to lhaní… Bože vždyť si dokazuju samotným aktem nejhlubší city a naplňuji základní potřeby. Orgazmus je příjemný bonus, ale né to, proč to dělám! Je taková obří spousta předstírajících žen. A to říkám jako mulitiorgazmická ženská. Mohu mít i sedm orgazmů po sobě, ale orgazmus jako takovej pro mě nemá až takový význam. Nechápu, proč je to takovej prohřešek, že se to předstírá. Není. Čověk si za pouhý den lže tolikrát do kapsy. Tohle téma se zbytečně přeceňuje. Navíc lhala si mu z lásky, aby byl spokojenej. Ne z podlé vypočítavosti. Jestli je trochu soudnej, tak to pochopí.

• Citovat
  • Upravit
Mišu G
4.6.20 12:34

Já bych si připadala hrozně trapně, kdybych předstírala orgasmus, a hlavně ani vůbec nevim, jak se to dá předstírat. I když mám pocit, že jsem to v minulosti udělala, byla jsem opilá, byla to nějaká jednorázovka a já už potřebovala, aby mi ten chlap dal pokoj. :lol: Ale s milovaným partnerem nikdy, hlavně vůbec nechápu důvod proč? Zas je pravda, že já jsem taky multiorgasmická, nemám s tím problém. Možná, kdyby mi orgasmus nešel, psala bych jinak. :nevim:… A milosrdná lež je pro mě absolutně nepochopitelný pojem. Jsem v životě upřímná k sobě, tedy i k ostatním. Lež se může kdykoliv otočit proti Tobě, ať už je tzv. „milosrdná“ nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.20 13:54

Mám orgasmy jen přes klitoris. Přítel to ví a pokaždé mě udělá jazykem plus prstama. Prožívám to hodně silně a přítel mi to rád dělá, jelikož ví, jak se mi to moc líbí. Jsem těhotná teď a ještě víc jsem to začala prožívat. I přes těhotenství si toto 3× až 4× týdně neodpustíme 🙂 Přítel zase miluje orální sex a já se využívám v tom mu to dělat :oops: Joo, vůbec mi vaginální orgasmus nechybí :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.20 14:44

Ahoj, v tomhle se sama okrádáš o ten hezký okamžik, kdy budeš opravdu u toho mít ten orgáč ;) Já si myslela, že chlapi tohle potřebující, aby se cítili jako chlapi a že té holce stačí. A ano, vlastně jsem ani nevěděla, jestli mezi tím je nějaký rozdíl… vaginální nebo klitoriální… V prožitku teda ne. Tenhle kluk si tehdy stejně našel jinou a já se zařekla, že teda s nikým už spát ani nebudu, fakt to pro mne byla velká láska a ztráta. Ale stačil další partner, který prostě věděl, kam sáhnout a jak to udělat, že byl orgasmus hned za chvíli a další hned po tom prvním, prostě orgasmů plno při jedné souloži. Asi si tím i naháněl sebevědomí, od té doby jsem už měla pokaždé, i s dalšími partnery. Ani u mne neplatí, že se musím fakt uvolnit apod, nemyslet na nic, od cca 23 let mám mokré orgasmy, bohužel ne vždy se to hodí (pořád mokro v posteli, že), ale stačí mi i rychlovka a jsem hned. Až mi to o vadí trochu, že se chlap nemusí skoro snažit a mám mnohokrát za jednu akci orgáč. Takže každá je holt jiná, osobně si to bez toho už představit nedovedu, ale i do té doby jsem si sex užívala a měla na něj opravdu chuť. Určitě to chce i říct mu, kde se ti to líbí a co má dělat, ale tak nějak při tom a něžně, klidně mu nejdřív řekni ty, že mu chceš dělat něco, co se mu líbí :) případně si pomož při tom sama. Teď se musí přítel cítit hrozně, no, ale zkus mu naznačit, že to bylo prostě nedospělé od tebe a pokud ti může věřit a není ten vztah teď pohřbený, ať ti dá šanci to nějak napravit. A buď prostě upřímná a sama sebou, když to nepřichází, holt nepřichází - zkusíte něco jiného ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky