Lhostejnost k dětem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10030
6.4.22 17:35

Cizi deti me neberou a mimina uz vubec ne. Ja se vzdycky i tesila, az budou moje deti ve veku, kdy si s nimi budu moct povidat a predavat jim znalosti. Muj manzel ma o hodne let mladsi sourozence a vadilo mi, kdyz mi ve 20 cpali tchan s tchyni mimina do naruce a musela jsem se vymezit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
6.4.22 17:55

Mam to uplne stejne :D Cizi deti me nikdy nezajimaly, ale co jsem tehotna, tak me porad oslovuji kamaradky s detmi, i ty, co jsem nekolik let nevidela a hrozne si chteji povidat, zvou me k sobe domu a na kafe atd. Asi si mysli, ze ted mam zajem jen o deti a obzvlast ty jejich. Ja to beru jednim uchem tam a druhym ven. Ale vytezila jsem z toho spoustu skvelych kousku do vybavicky, bud zadarmo nebo za pusu :mrgreen: Takze se zas tak nebranim. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18675
6.4.22 18:05

Nevadi mi děti fakt dobrých kamarádek, jinak se jim vyhýbám. Ani u těch kamarádek nemám potřebu je chovat a mazlit. Podrzim, pohoupu, prebalim, nakrmim.. ale jen jednou jedinkrát me dítě rozneznilo, ze jako fakt bylo roztomilé. Některé mám rada, ale nejsou moje vlastni tak me nějak extra netankuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová