Lidl - hračky

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
15.11.15 17:16
@jdukolem píše:
8o to jste na ni sedli ne?

né, já myslela na prodejně byl fuč, takže ho nemám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
15.11.15 17:20
@martina.se píše:
né, já myslela na prodejně byl fuč, takže ho nemám :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: to jsem pochopila úplně jinak jakože do tří minut jste ji zlikvidovali :oops:
jinak my máme celou díky babičce - tu jsem vyslala hned ráno ona je v důchodu a je zvyklá ještě z totáče na fronty a rvačky o banány, tak to vyboxovala - máme i přístav a letiště i všechny sady autíček co tam byly :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.15 17:24

Lidl je super. Díky za typ. Skočím se tam taky podívat po hračkách. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
15.11.15 17:26
@karel.cerny píše:
Lidl je super. Díky za typ. Skočím se tam taky podívat po hračkách. 8)

no měli od čtvrtka akci na dřevěné hračky - ale letos pro kluky nic moc.. spíš doměčky pro holky atd.. ale ted v neděli nebo v pondělí? to už sotva co ulovíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
15.11.15 17:28

@jdukolem máš blbý den, akce je od dalšího čtvrtka 19.11 :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
15.11.15 17:32
@Run píše:
@jdukolem máš blbý den, akce je od dalšího čtvrtka 19.11 :P

dnes je to tím že mám nejspíš posunutej pátek 13. já chudák :roll: :oops: :P - už jsem si roztřískala dvě skleničky, sklenici s medem :zed: mám odřený koleno a tady taky perlím skoro všude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
15.11.15 17:33

Holky a dostanu vubec neco, kdyz tam pujdu na tu 7.? Se mi zda, ze v 7:05 uz neni sance, podle toho, co tady ctu. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
49159
15.11.15 17:35
@brko píše:
Holky a dostanu vubec neco, kdyz tam pujdu na tu 7.? Se mi zda, ze v 7:05 uz neni sance, podle toho, co tady ctu. :nevim:

hele babi stála ve frontě od půl sedmé - byla cca pátá a pak se lidi prej hrnuli hlava nehlava málem nám ji zajeli vozíkem prej - musíš být prostě dravá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
15.11.15 17:36

@brko no ja minuly rok na vlackodrahu vyslala tatu v jejich meste a ja vyrazila tady u nas na Praze 11. Ja teda bez uspechu, vsechno vymeteno uz v 7:01, ale tata sehnal vse, krome garazi. Priprav se na velky boj, lidi jsou fakt jak zvirata a casto si to berou primo z kosiku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
15.11.15 17:39
@marfra píše:
@brko no ja minuly rok na vlackodrahu vyslala tatu v jejich meste a ja vyrazila tady u nas na Praze 11. Ja teda bez uspechu, vsechno vymeteno uz v 7:01, ale tata sehnal vse, krome garazi. Priprav se na velky boj, lidi jsou fakt jak zvirata a casto si to berou primo z kosiku :roll:

jo to můžu potvrdit - ne tedy s hračkami, ale mě baba vzala z vozíku pyžámko co jsem ukořistila pro malýho a pelášila pryč, musím říct, že jsem se nezmohla na reakci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
15.11.15 17:40
@marfra píše:
@brko no ja minuly rok na vlackodrahu vyslala tatu v jejich meste a ja vyrazila tady u nas na Praze 11. Ja teda bez uspechu, vsechno vymeteno uz v 7:01, ale tata sehnal vse, krome garazi. Priprav se na velky boj, lidi jsou fakt jak zvirata a casto si to berou primo z kosiku :roll:

tu dálnici dřevěnou jste sehnali? jaká je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
15.11.15 17:46

@jdukolem jj mame vlackodrahu i tu silnici pro auta. Maleho bavi vic vlacek, takze s nim jezdi i po te silnici. Ale je dobra :palec: Nakonec jsem sehnala i tu patrovou garaz k tomu. (nevim jestli je tam i letos v nabidce) Kdyz jsem si tam potom nakupovala potraviny, tak najednou vylezla prodavacka ze skladu a zakricela, ze veze jeste garaze, takze tu jsem nakonec ziskala relativne v klidu. Ale zase, jeden dedek se tam na ni vrhl jeste u skladu, zacal ji lezt do tech krabic, tak ho tam servala, at se uklidni, ze to vysklada a pak at si vezme co chce. Nekteri ti lidi, to fakt zustava rozum stat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
15.11.15 17:50
@marfra píše:
@jdukolem jj mame vlackodrahu i tu silnici pro auta. Maleho bavi vic vlacek, takze s nim jezdi i po te silnici. Ale je dobra :palec: Nakonec jsem sehnala i tu patrovou garaz k tomu. (nevim jestli je tam i letos v nabidce) Kdyz jsem si tam potom nakupovala potraviny, tak najednou vylezla prodavacka ze skladu a zakricela, ze veze jeste garaze, takze tu jsem nakonec ziskala relativne v klidu. Ale zase, jeden dedek se tam na ni vrhl jeste u skladu, zacal ji lezt do tech krabic, tak ho tam servala, at se uklidni, ze to vysklada a pak at si vezme co chce. Nekteri ti lidi, to fakt zustava rozum stat :roll:

my máme všechno kromě té autodráhy právě - to babičce nějakej chlap vyrval - měla ji poslední v ruce a on prej zařval já to viděl první a vytrhl jí to.. lidi jsou fakt jak zvířata občas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
15.11.15 17:59
@jdukolem píše:
my máme všechno kromě té autodráhy právě - to babičce nějakej chlap vyrval - měla ji poslední v ruce a on prej zařval já to viděl první a vytrhl jí to.. lidi jsou fakt jak zvířata občas

8o mazec. To je fakt hruza, jako zvirata :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
15.11.15 18:05

No, holky, jak to tady čtu, asi si nakoupím přes net od jiných výrobců… 18.11. je poštovné zdarma. Máme Lidl z ruky a jet tam zbytečně se mi nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí