Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148
16.6.06 13:45

Kasio, je mi to líto...........drz se, bude urcite lip, i kdyz to ted tak moc boli.

četla jsem také diskuzi k deničku Kvetníček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
16.6.06 14:05

Ahoj holky,

jen nakukuju, ale taky nás čeká porod v listopadu. Chci jen napsat, že …

KASIO : holčičko, je mi to strašně líto. :cry: :cry: :cry: :cry: Nedá se k tomu nic víc říct. Je to strašné a život je nefér. :cry: :cry: Drž se ! Posílám pohlazení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
16.6.06 14:10

Ahoj holky,
na amnio vůbec nedošlo. Udělali nám UTZ a Bubince pry pred 14 dny prestalo bit srdicko. Zustala jen lezet s rucickou u hlavicky. Ale muselo se to stát nedávno, protože 6. června jsme byli na UTZ, tj. 10 dní zpátky a Bubi se mlela, mávala nám, poslouchali jsme srdíčko. Ale když ji dnes měřili, tak byla o 14 dní menší než dle posl. MS, tak asi proto ty počty. Jak pan dr. dělal UTZ a pořád mlčel, ptal se nás, kolikáté je to těhotenství. Když jsme řekli, že druhé a že první skončilo zamlklým potratem, řekl, že ani dnes pro nás nemá dobré zprávy. Já tomu pořád nevěřila a pořád jsem čekala, že se něco stane. Pak začal Tom plakat a to už jsem nevydržela ani já.
Papíry jsem žádné u svého dr. nedostla, nakonec nám předoperační vyšetření udělali úplně jinde a nástup na ukončení máme až v pondělí. Připadám si jako živá rakev. Pořád ji vidím, jak tam leží. Pořád tomu nemůžu uvěřit. Včera jsem se na městě pyšnila vykukujícím bříškem. A dnes je ze mě troska.

Chtěla bych se s vámi rozloučit, popřát vám všem pohodové těhotenství a žádné nečekané zvraty. Poslechnotu si tento verdikt poprvé bylo strašné, ale bylo to kolem 10tt, ale slyšet to podruhé v 17tt s rostoucím bříškem je opravdu na mašli. Holky držte se!!! Budu na vás myslet. Nás čekají genetické testy a různé rozbory a strach, že přijdou na něco, co nám znemožňuje mít zdravé dítě či dítě donosit.

Kasia a mrtvolka Bubi (ani brečícího smajlíka tu nemají)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
16.6.06 14:15

To je mi hrozně líto, málem jsem se u toho rozbrečela, když jsem to četla. Opatruj se a nepřestávej věřit, že se to příště určitě povede. Nebudeš první ani poslední komu se to stalo. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
16.6.06 14:15

KASIO : drž se !!!! Prosím ! Ani nevíš, jak Ti rozumím. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: je mi to strašně líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
16.6.06 14:16

Kasio , nevím, co na to říct, je mi to MOC líto. Držte se, prosím, a nevzdávejte to, Bubinka se k vám jednou určitě vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
16.6.06 14:18

Liborinko , taky jedu na UZ do Budějovic - kdy jedeš ? Já ve středu 21.6. Taky jsem pořád plná obav a teď, když čtu a pláču nad tím, co se stalo Kasie, se budu bát ještě víc.

Holky, držte se, vždyť snad ten svět nemůže být zase až tak krutý… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
16.6.06 14:24

Ahoj Kasio,

mám z toho slzy v očích… :cry: Ale věř, že všechny ty testy, které Vás teď čekají, jsou určitě k něčemu. Medicína už dokáže hodně (i když bohužel ne všechno…), tak se prosím nevzdávej. Přeji Vám oběma hodně sil, které teď budete potřebovat. A určitě dávej vědět, jak se Vám daří.

Domi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
16.6.06 14:58

ahoj holky

bulím jak želva že pořádně nevidím co píšu.
KASIO moc mě mrzí co se vám stalo, to snad nemůže být ani praqvda jak je svět nespravedlivej už k takhle malým drobečkům :cry:
Přeji vám ted hodně sil a držíme všechny palečky co naše rodina má aby bylo vše v pořádku byli jste zdraví a mohli se chlubit co nejdřív zdravým miminkem. Bude to ted dost těžké ale všechny co jsme tady na vás moc a moc myslíme.

Jinak jsem vám chtěla sděli dobrou zprávičku, ale nějak se mi do toho nechce. Ted prostě nějak nemůlžu.
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
16.6.06 15:47

KASIO, kočičko moje!!! Posílám ti hodně síly!!! Je mi z toho moc smutno! Musíte to spolu s Tomem zvládnout holčičko. HLAVNĚ VĚŘ, že příště už to vyjde!!! Teď si to prožij, vybreč se, klidně se uzavři na pár dní do sebe, ale pak se vzchop a začni znovu žít a dýchat a VĚŘIT!!! Bubinka asi měla nějaký důvod, který je nám všem utajen, proč se rozhodla se vám tentokrát nenarodit. Ale neboj!!! Ta dušička přijde znovu a bude s vámi napořád!!! Nevzdávej se toho snu! Určitě to vyjde! Uvidíš!!! Hodně sil! Vždycky tu budeš vítána! Navždycky už patříš k nám i s Bubinkou!
Pa a drž se!

Bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
16.6.06 15:52

BENJULKO…nebylas tu s náma hned už na začátku a pak ses na chvíli „odpojila“? - Mám pocit, že tu přezdívku znám ;-)
Jinak vítej!!! A pohodové, klidné a zdravé těhu ti přejeme! ;-)

Bee+Qeebo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
16.6.06 21:25

Kasio, je mi to moc lito. Vim, ze slova litosti nevyresi tvou bolest, ale ja taky verim, ze zivot nemuze byt zase tak zly.
Drz se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
17.6.06 08:04

Ahoj kolky,
jsem tu dnes poprvé co odpovídám, a docela mě to vzalo co se stalo Kasii.
Právě jsem taky v 17 týdnu a nedokážu si to ani představit že by to potkalo mě.

Kasio je mi to strašně moc líto a hlavně se drž a byť te si s Tomem podporou navzájem, určitě se to příště už povede :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
17.6.06 08:31

Čauky Petulinko , vítej. Ten tvůj vstup neproběhl zrovna ve šťastnou dobu, že ? Bohužel na světě se stávají různé věci a nejčastěji těm, kteří si to vůbec, ale vůbec nezaslouží.

Holky, nesmíme tomu propadnout. My všechny musíme věřit, že to neštěstí se už „vyřádilo“ (je mi moc líto, že to potaklo jednu z nás, nepřála bych to opravdu nikomu) a že už nás teď čeká jen to dobré. Já jsem z toho včera byla taky moc rozrušená, plakala jsem, i Pavel měl slzy v očích, když to četl. Možná proto jsem po více než týdnu ucítila Óju hýbat se v bříšku. Možná mi tím chtěl dát najevo, ať se nestresuju, že je v pořádku. A já v to pevně doufám a doufám, že se žádná z nás nemá čeho bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
17.6.06 09:25

Ahoj holky!

Chci přivítat PETULINKU a i když si taky myslím, že byly vhodnější doby, kdy tady bylo pro její přístup veseleji, věřím, že v naší diskuzi bude to ošklivé už snad nadobro pryč a VŠECHNY včetně PETULINKY si budeme už jen užívat optimismu a pohody v těhu a při listopadových porodech. ;-) - Jen si vemte, kolik holek jen z listopadu nám tu průběžně napsalo ty strašné zprávy. :-(

Musím ale říct, že zpráva od KASII mě zasáhla asi úplně nejvíc právě proto, že už je tak pozdě na podobné zvěsti! :-( Říkala jsem to cestou z práce Davidovi a ten to ani nechtěl slyšet…říkal, že si to vůbec nechce představovat, že to je naprosto šílený…fakt nás to oba dostalo. :-( KASI MUSÍTE to s Tomem zvládnout!!! Všichni na vás moc myslíme!

My ostatní musíme taky věřit, že už jsme si to tady vyčerpaly a bude všechno už jen dobrý!!! :-)

Takže - znovu vítám PETULINKU a zdravím při sobotě taky KRTI, protože jak to tak vypadá, jsme tu ze „starého osazenstva“ jediné, které už vstaly a navíc ještě nestihly nikam odjet na víkend. Já mám dneska naplánovaný odpolední výlet s dvěma kámoškama, tak snad nebude celé odpo pršet…i když musím říct, že vzduch je tady kousek od Prahy naprosto super a to lehké ochlazení nám s Qeebem jedině prospívá! :-D

Přeju všem co nejklidnější a nejpříjemnější víkend a myslete pozitivně a dívejte se dopředu na to, co nás čeká!!! - Všechny!!! :oops:

pa Bee+Qee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital