Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mia
17.6.06 09:35

Kasio
moc líto :cry: :cry: :cry:

Bubinka s Váma už zůstane, je to těžké, ale já věřím, že co se má stát se stane a taky v to, že budou další miminka.

pa Mia

• Citovat
  • Upravit
545
17.6.06 10:42

Já se na víkend nikam nechystám, já jsem na venkově a čerstvém vzduchu pořád :wink: . Zítra máme naplánovaný výlet na blízký kopec (cca 750 m n.m.), tak jsem zvědavá, jestli tam vůbec vylezu. Jak jsem už tak dlouho doma, nemám vůbec žádnou kondici :cry: . Dnes je celá naše rodina v lese, připravujeme už dřevo na zimu, jen já jsem pozvaná až v poledne na řízek. Mám to dobře zařízené, že ? :lol: Navečer skouknu fotbal, to Mistrovství světa mě fakt zahubí, pořád ležíme u televize :x .

Hezký víkend všem budoucím mamčám i budoucím drobečkům :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
17.6.06 10:53

Ahoj holky,

vitam Petulinku a tady verim, ze vsechno zly uz je za nama a ted uz bude jen vsechno dobry.
Danielek mel nad ranem teplotky. Asi byl prehraty, protoze jsme vcera byli spolu cely den na dvore. Na hlave mel kloboucek a nozicky namoceny v bazenku. Ted uz je mu lepsi a spinka.
Odpoledne se jdeme podivat na kamaradku, ktera se vdava. Taky ceka mimi, ale ma termin uz 20. zari. O par dnu driv nez se narodil Danielek. Uz se moc tesim, az ji uvidim. Mesic jsme se nevidely. Jedeme 4 zensky. Rekla bych, ze jsme nejlepsi kamaradky od stredni skoly. A to uz je neskutecnych 16 let.
Ten cas tak desne leti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
18.6.06 09:24

Ahoj mamči! Zdravím při neděli a doufám, že počásko vydrží! ;-)

Včera jsem absolvovala ten proklamovaný výlet s holkama. Byly jsme bezva parta, ačkoli jsme všechny znaly jen jednu z nás a neznaly se předtím navzájem. - Jana spojila svý kamarádky z různých „zdrojů“ dohromady…jedna byla z bývalé práce, jedna ze základky a my spolu kámošíme od střední. :-)
Bylo to strašně fajn. Pořád jsme se něčemu smály, vyprávěly si historky…prostě jsme si výborně sedly. A pořád jsme někde něco ŽRALY. :-D
Myslim, že Qeebo bylo trochu v šoku, kolik jídla za den lze taky dostat k dispozici. A byl to celkem výběr! Nejdřív kuřecí závitek v houbovém přelivu s bramborem a jako nášup šunková rolka s křenem, potom po prohlídce zámku (kde byla průvodkyně trochu protivná), jsem si dala horkou čokoládu (taková ta jako tekoucí puding) s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou a pak jsme se šly projít parkem a městem a bylo nám ještě líto jet domů, tak jsme ještě daly večeři v podobě sýrového špízu s opékaným bramborem a okurkovým salátem se zakyskou… :-D
Qeebo protestovalo během prohlídky (furt se chodilo se a do schodů) a kopalo jak malý fotbalista a pak zase dostalo najíst a do večera už se nehnulo a asi jen trávilo…pak se jen v noci chvílema převalilo - asi se mu něco zdálo - a zase hezky hajá až doteď. Už se těším, až se ozve znovu…posílám mu zrovna čaj a müssli s čokoládou (mňam) :-D

Řekla jsem holkám, že je nám s nima moc dobře, ale že vzhledem k mý postavě se s nima smým vidět až zhubnu po porodu :-D (samozřejmě ale doufám, že se uvidíme dřív) :-) - takhle nárazově jeden den obžerství nám snad nemůže škodit a přinést kilo navíc?! :o no uvidíme zítra ráno na váze.

Jinak jsem si změřila pupík a má neuvěřitelných 102 cm !!! Kila jsou zatím na nějakých 3,5+ od začátku těhu… že bych „hubla“??? Ty kila těm centimetrům nějak neodpovídají :-D Kéž bych porodila a měla nižší váhu než předtím…moooooooooooooooc by mi to prospělo!!! :-D Ale to jsou předčasné závěry. Jestli budu takhle pokračovat, dopadnu jako ta číňanka a ještě tučná k tomu… :-(
Nevím, jestli jste některá viděla film VÝLET s Ivou Janžurovou a jejími dcerami? - Začínám chápat, jak tam jedna z nich, která hrála těhotnou pořád naříkala, že si připadá jako TLAČENKA…:-D už teď začínám mít podobné pocity! :-(

pa a hezkou neděli všem!!!

Bee+Qee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
18.6.06 09:38

A ještě něco… 8)

odhodlala jsem se a píšu vám svoje „modelkovské proporce“…myslím, že některé z vás se nedostanou na tento rozměr ani v 9. měsíci, zatímco já tou dobou budu moct směle konkurovat té číňance :-D
Kila před těhu z „vrozené skromnosti“ neuvádím… :-D, neb by mi některé 50-kilové spolubojovnice mohly ještě závidět a nechci je zbytečně „stresovat“ tak silným zážitkem. :-D

KG/CM BRISKA/VYSKA/TYDEN+DEN

+4/102/168/21+0 (po včerejším obžerství si nedělám iluze, že vydržela páteční ručička váhy na 3,5 kg…a k pupíku podotýkám, že jsem se měřila ráno a přijde mi, že večer je vždycky ještě trochu větší) :-O

pa pa a díky za zapsání do seznámku :-) (IGI jsem pro jistotu poslala ještě SZ v obdobném znění) :-D

HEZKOU NEDĚLI!!!

statečná Bee+Qeebo (hodné a trpělivé miminko)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
18.6.06 09:47

Došlo mi, že jsem vám sem včera ten odkaz z idnes už nezkopírovala, páč mě manža vyhnal od kompu… :-)
takže TĚHOTNÁ ČÍŇANKA ZDE:

http://zpravy.idnes.cz/…imavosti.asp?…

paterčata snad tedy žádná nečekáme, ale sledujme raději svá narůstající bříška… :-D

pa Bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
18.6.06 11:22

Bee

to je dobře, že se výlet podařil.

Jsi skvělá jak přistupuješ ke svému tělu, prostě matka pluku, dnešek bude celý veselý po takovém počteníčku, jupíííííí

a mažem ven :lol:

pa Mia

• Citovat
  • Upravit
545
18.6.06 11:28

Pěknou neděli přeju,

teda Bee , ta Číňanka je fakt „hustá“, chudák ženská. Já jsem od přírody taky pořádně „udělaná“ - říkám, že jsem holka jako lusk, jen puknout. Co se dá dělat, kdybychom nebylo nás „plnotučných“, nebyly by ty modelky mezi námi tak hezky vidět :lol: .

Já tedy zatím hlásím výšku 170 cm a počáteční váhu (néééé, prosím, neutíkejte :! ) 105 kg…ehm :oops: . A je to venku, boooože, já snad svojí váhu neřekla nikomu kromě Páji snad sto let :cry: . Jsem 19+4 (aspoň myslím :roll: ) a přes bříško jsem se zatím neměřila. Slibuju ale, že Páju vyženu koupit ten metr (nebo snad by bylo lepší sehnat mi rovnou dvoumetr) a změřím se. Snad vás ty moje míry neznechutily :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
18.6.06 11:29

Ha, tak koukám, že jsem 19+5, nějak se v tom ztrácím to denně sledovat :roll: .
Taky jsem zapomněla na váhový přírůstek +1 kg. Zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
18.6.06 12:00

Krtonozko
když ono se to každý den mění :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1814
18.6.06 12:22

Jéjda, chudera Číňanka. Vždyť ona je ve stejném měsíci, jako my… To ji toho ještě čeká… No jsem ráda za své bříško.
 Domi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
18.6.06 13:53

Ahoj holky,

ta fotka je snad fotomontaz. Vzdyt to snad nejde. Nedivila bych se, kdyby se prevazovala a padala na bricho. :lol:
Ja pro jistotu na vahu radeji nestoupam. Chutna mi jidlo a mam rada sladky, a taky je to na me dost videt.
Bee, uplne te chapu jak jste se dobre bavily. Jak jsem psala, vcera jsem se byla s kamaradkama podivat na dalsi kamaradku, jak se vdava. Holky, ja bulela jako zelva. Krabicku cukrovi, kterou jsem dostala jsem snedla pomalu po ceste domu. Moc ji to sluselo a to ze je ve 26 tydnu bych nerekla ani nahodou. Kdyz zjistila, ze je tehu tak vazila 47 kilo. Ja ted mam minimalne jednou tolik. Ale proc se stresovat. 8)
Danielek spinka, tatinek s nim a ja jdu uklidit kuchyn, povesit pradlo, no a taky bych mela zehlit, ale komu by se chtelo v takovym pocasi.

Mejte se,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
18.6.06 15:31

Ahojky kocicky!!!

Navrat ztracene dcery…

1.

Moc se omlouvam, ze jsem zmizela na dovcu uplne bez rozlouceni, ale my jsme odjizdeli ve stavu naproste schvacenosti a paniky ve stredu pred pulnoci…s dvouhodinovym skluzem a spoludovolenkari na nas cekali :?

Polonaha jsem behala po baraku, sbirala posledni nutne malickosti a pritom sestre vysvetlovala jak se dela kasicka starsim kotatum a mlicko malym kotatum :lol:

2.

U nas je vse super. Dovolena nam vsem prospela, dokonce uz nevypadam jako reditelka vapenky, ale mam takove primerene zdrave opaleni :-)
V mori jsem byla jen 2× a na chvilku, protoze pokud nema voda aspon 25°C je to pro me horor.
Ale kdyz uz jsem se po pulhodinove priprave odhodlala, plavani bylo skvele.
Muzicek se potapel a nosil mi k noham skeble a jezky a vecer trochu zarybaril…idylka!

3.

Citim pohyby…ted uz to vim jiste. Je to zatim zvlastni, ale prijemne. Hlavne to vedomi, ze tam mimi porad je a roste a sili a dari se mu dobre.

4.

Muzete mi prosim nektera nastinit za:,–(ni zvraty v nasem tehu-spolku???
Nemam silu cist vsechny prispevky, celou noc jsme jeli a ja doted uklizela…jsem vyrizeny clovek :-) Ale taky chci hned vsechno vedet!!!! :lol:

Doufam, ze jste se tady mely skvele…ja jdu aspon najit seznamek, to snad zvladnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
18.6.06 15:42

**KASII…

…tak takove zvraty jsem vedet nechtela…je mi to tolik lito!!!!**

Vim, ze Bubi byla vytouzena, ze jsi se porad bala, ale tohle je opravdu hrozna podpasovka, je to nefer :cry:
Myslim, ze nejsem jedina, ktera si poplakala…moc na Tebe i na Toma myslim, jiste vas to stmeli a ve dvou se bolest prekona lepe. Posilam Ti, kocicko, virtualni pohlazeni…kez bych mohla udelat neco vic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
19.6.06 07:22

Dobré ráno, maminky a miminkové,

tak jaký byl víkend ? Já jsem se stihla akorát pořádně spálit na sluníčku, ruce mám úplně rudé a pálí mě jako čert, až jsem se v noci budila bolestí. A to jsem byla na sluníčku chvíli. Je možné, že se v těhotenství člověk rychleji opaluje než normálně :?:
Taky jsem byla včera na koupališti s pejskem. Je mu rok, loni byl na koupání malý, tak jsme to zkusili letos poprvé. Nejdřív se mu do vody nechtělo, tak jsem šla s ním (jenom po zadek, je to přírodní koupaliště a protože je docela špinavé, lidi tam nechodí). Vzala jsem ho za obojek a jemně postrčila do hloubky. On zjistil, že se neutopí a že z ničeho nic umí plavat, tak tomu úplně propadl a pořád něco nosil z vody na břeh. Myslím, že kdyby se tam lidi koupali, tak je snad všechny vynosí ven :lol: . Jsem ráda, že ho to baví, aspoň se v tomhle horku svlaží a utahá a je pak od něj pokoj.
Jen Ójovi se ta moje „polokoupel“ moc asi nelíbila, mlel se mi v bříšku a dal pokoj, až když jsem mu doma poslala dolů meloun :wink: .

Hezký den :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital