Poradna duly
Jana Čurdová
Já se na víkend nikam nechystám, já jsem na venkově a čerstvém vzduchu pořád
. Zítra máme naplánovaný výlet na blízký kopec (cca 750 m n.m.), tak jsem zvědavá, jestli tam vůbec vylezu. Jak jsem už tak dlouho doma, nemám vůbec žádnou kondici
. Dnes je celá naše rodina v lese, připravujeme už dřevo na zimu, jen já jsem pozvaná až v poledne na řízek. Mám to dobře zařízené, že ?
Navečer skouknu fotbal, to Mistrovství světa mě fakt zahubí, pořád ležíme u televize
.
Hezký víkend všem budoucím mamčám i budoucím drobečkům
.
Ahoj holky,
vitam Petulinku a tady verim, ze vsechno zly uz je za nama a ted uz bude jen vsechno dobry.
Danielek mel nad ranem teplotky. Asi byl prehraty, protoze jsme vcera byli spolu cely den na dvore. Na hlave mel kloboucek a nozicky namoceny v bazenku. Ted uz je mu lepsi a spinka.
Odpoledne se jdeme podivat na kamaradku, ktera se vdava. Taky ceka mimi, ale ma termin uz 20. zari. O par dnu driv nez se narodil Danielek. Uz se moc tesim, az ji uvidim. Mesic jsme se nevidely. Jedeme 4 zensky. Rekla bych, ze jsme nejlepsi kamaradky od stredni skoly. A to uz je neskutecnych 16 let.
Ten cas tak desne leti.
Ahoj mamči! Zdravím při neděli a doufám, že počásko vydrží! ![]()
Včera jsem absolvovala ten proklamovaný výlet s holkama. Byly jsme bezva parta, ačkoli jsme všechny znaly jen jednu z nás a neznaly se předtím navzájem. - Jana spojila svý kamarádky z různých „zdrojů“ dohromady…jedna byla z bývalé práce, jedna ze základky a my spolu kámošíme od střední. ![]()
Bylo to strašně fajn. Pořád jsme se něčemu smály, vyprávěly si historky…prostě jsme si výborně sedly. A pořád jsme někde něco ŽRALY. ![]()
Myslim, že Qeebo bylo trochu v šoku, kolik jídla za den lze taky dostat k dispozici. A byl to celkem výběr! Nejdřív kuřecí závitek v houbovém přelivu s bramborem a jako nášup šunková rolka s křenem, potom po prohlídce zámku (kde byla průvodkyně trochu protivná), jsem si dala horkou čokoládu (taková ta jako tekoucí puding) s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou a pak jsme se šly projít parkem a městem a bylo nám ještě líto jet domů, tak jsme ještě daly večeři v podobě sýrového špízu s opékaným bramborem a okurkovým salátem se zakyskou… ![]()
Qeebo protestovalo během prohlídky (furt se chodilo se a do schodů) a kopalo jak malý fotbalista a pak zase dostalo najíst a do večera už se nehnulo a asi jen trávilo…pak se jen v noci chvílema převalilo - asi se mu něco zdálo - a zase hezky hajá až doteď. Už se těším, až se ozve znovu…posílám mu zrovna čaj a müssli s čokoládou (mňam) ![]()
Řekla jsem holkám, že je nám s nima moc dobře, ale že vzhledem k mý postavě se s nima smým vidět až zhubnu po porodu
(samozřejmě ale doufám, že se uvidíme dřív)
- takhle nárazově jeden den obžerství nám snad nemůže škodit a přinést kilo navíc?!
no uvidíme zítra ráno na váze.
Jinak jsem si změřila pupík a má neuvěřitelných 102 cm !!! Kila jsou zatím na nějakých 3,5+ od začátku těhu… že bych „hubla“??? Ty kila těm centimetrům nějak neodpovídají
Kéž bych porodila a měla nižší váhu než předtím…moooooooooooooooc by mi to prospělo!!!
Ale to jsou předčasné závěry. Jestli budu takhle pokračovat, dopadnu jako ta číňanka a ještě tučná k tomu… ![]()
Nevím, jestli jste některá viděla film VÝLET s Ivou Janžurovou a jejími dcerami? - Začínám chápat, jak tam jedna z nich, která hrála těhotnou pořád naříkala, že si připadá jako TLAČENKA…:-D už teď začínám mít podobné pocity! ![]()
pa a hezkou neděli všem!!!
Bee+Qee
A ještě něco… ![]()
odhodlala jsem se a píšu vám svoje „modelkovské proporce“…myslím, že některé z vás se nedostanou na tento rozměr ani v 9. měsíci, zatímco já tou dobou budu moct směle konkurovat té číňance ![]()
Kila před těhu z „vrozené skromnosti“ neuvádím…
, neb by mi některé 50-kilové spolubojovnice mohly ještě závidět a nechci je zbytečně „stresovat“ tak silným zážitkem. ![]()
KG/CM BRISKA/VYSKA/TYDEN+DEN
+4/102/168/21+0 (po včerejším obžerství si nedělám iluze, že vydržela páteční ručička váhy na 3,5 kg…a k pupíku podotýkám, že jsem se měřila ráno a přijde mi, že večer je vždycky ještě trochu větší) ![]()
pa pa a díky za zapsání do seznámku
(IGI jsem pro jistotu poslala ještě SZ v obdobném znění) ![]()
HEZKOU NEDĚLI!!!
statečná Bee+Qeebo (hodné a trpělivé miminko)
Došlo mi, že jsem vám sem včera ten odkaz z idnes už nezkopírovala, páč mě manža vyhnal od kompu… ![]()
takže TĚHOTNÁ ČÍŇANKA ZDE:
http://zpravy.idnes.cz/…imavosti.asp?…
paterčata snad tedy žádná nečekáme, ale sledujme raději svá narůstající bříška… ![]()
pa Bee
Bee
to je dobře, že se výlet podařil.
Jsi skvělá jak přistupuješ ke svému tělu, prostě matka pluku, dnešek bude celý veselý po takovém počteníčku, jupíííííí
a mažem ven ![]()
pa Mia
Pěknou neděli přeju,
teda Bee , ta Číňanka je fakt „hustá“, chudák ženská. Já jsem od přírody taky pořádně „udělaná“ - říkám, že jsem holka jako lusk, jen puknout. Co se dá dělat, kdybychom nebylo nás „plnotučných“, nebyly by ty modelky mezi námi tak hezky vidět
.
Já tedy zatím hlásím výšku 170 cm a počáteční váhu (néééé, prosím, neutíkejte
) 105 kg…ehm
. A je to venku, boooože, já snad svojí váhu neřekla nikomu kromě Páji snad sto let
. Jsem 19+4 (aspoň myslím
) a přes bříško jsem se zatím neměřila. Slibuju ale, že Páju vyženu koupit ten metr (nebo snad by bylo lepší sehnat mi rovnou dvoumetr) a změřím se. Snad vás ty moje míry neznechutily
.
Ha, tak koukám, že jsem 19+5, nějak se v tom ztrácím to denně sledovat
.
Taky jsem zapomněla na váhový přírůstek +1 kg. Zatím…
Jéjda, chudera Číňanka. Vždyť ona je ve stejném měsíci, jako my… To ji toho ještě čeká… No jsem ráda za své bříško.
Domi
Ahoj holky,
ta fotka je snad fotomontaz. Vzdyt to snad nejde. Nedivila bych se, kdyby se prevazovala a padala na bricho. ![]()
Ja pro jistotu na vahu radeji nestoupam. Chutna mi jidlo a mam rada sladky, a taky je to na me dost videt.
Bee, uplne te chapu jak jste se dobre bavily. Jak jsem psala, vcera jsem se byla s kamaradkama podivat na dalsi kamaradku, jak se vdava. Holky, ja bulela jako zelva. Krabicku cukrovi, kterou jsem dostala jsem snedla pomalu po ceste domu. Moc ji to sluselo a to ze je ve 26 tydnu bych nerekla ani nahodou. Kdyz zjistila, ze je tehu tak vazila 47 kilo. Ja ted mam minimalne jednou tolik. Ale proc se stresovat. ![]()
Danielek spinka, tatinek s nim a ja jdu uklidit kuchyn, povesit pradlo, no a taky bych mela zehlit, ale komu by se chtelo v takovym pocasi.
Mejte se,
Ahojky kocicky!!!
Navrat ztracene dcery…
1.
Moc se omlouvam, ze jsem zmizela na dovcu uplne bez rozlouceni, ale my jsme odjizdeli ve stavu naproste schvacenosti a paniky ve stredu pred pulnoci…s dvouhodinovym skluzem a spoludovolenkari na nas cekali ![]()
Polonaha jsem behala po baraku, sbirala posledni nutne malickosti a pritom sestre vysvetlovala jak se dela kasicka starsim kotatum a mlicko malym kotatum ![]()
2.
U nas je vse super. Dovolena nam vsem prospela, dokonce uz nevypadam jako reditelka vapenky, ale mam takove primerene zdrave opaleni ![]()
V mori jsem byla jen 2× a na chvilku, protoze pokud nema voda aspon 25°C je to pro me horor.
Ale kdyz uz jsem se po pulhodinove priprave odhodlala, plavani bylo skvele.
Muzicek se potapel a nosil mi k noham skeble a jezky a vecer trochu zarybaril…idylka!
3.
Citim pohyby…ted uz to vim jiste. Je to zatim zvlastni, ale prijemne. Hlavne to vedomi, ze tam mimi porad je a roste a sili a dari se mu dobre.
4.
Muzete mi prosim nektera nastinit za:,–(ni zvraty v nasem tehu-spolku???
Nemam silu cist vsechny prispevky, celou noc jsme jeli a ja doted uklizela…jsem vyrizeny clovek
Ale taky chci hned vsechno vedet!!!! ![]()
Doufam, ze jste se tady mely skvele…ja jdu aspon najit seznamek, to snad zvladnu ![]()
**KASII…
…tak takove zvraty jsem vedet nechtela…je mi to tolik lito!!!!**
Vim, ze Bubi byla vytouzena, ze jsi se porad bala, ale tohle je opravdu hrozna podpasovka, je to nefer ![]()
Myslim, ze nejsem jedina, ktera si poplakala…moc na Tebe i na Toma myslim, jiste vas to stmeli a ve dvou se bolest prekona lepe. Posilam Ti, kocicko, virtualni pohlazeni…kez bych mohla udelat neco vic…
Dobré ráno, maminky a miminkové,
tak jaký byl víkend ? Já jsem se stihla akorát pořádně spálit na sluníčku, ruce mám úplně rudé a pálí mě jako čert, až jsem se v noci budila bolestí. A to jsem byla na sluníčku chvíli. Je možné, že se v těhotenství člověk rychleji opaluje než normálně ![]()
Taky jsem byla včera na koupališti s pejskem. Je mu rok, loni byl na koupání malý, tak jsme to zkusili letos poprvé. Nejdřív se mu do vody nechtělo, tak jsem šla s ním (jenom po zadek, je to přírodní koupaliště a protože je docela špinavé, lidi tam nechodí). Vzala jsem ho za obojek a jemně postrčila do hloubky. On zjistil, že se neutopí a že z ničeho nic umí plavat, tak tomu úplně propadl a pořád něco nosil z vody na břeh. Myslím, že kdyby se tam lidi koupali, tak je snad všechny vynosí ven
. Jsem ráda, že ho to baví, aspoň se v tomhle horku svlaží a utahá a je pak od něj pokoj.
Jen Ójovi se ta moje „polokoupel“ moc asi nelíbila, mlel se mi v bříšku a dal pokoj, až když jsem mu doma poslala dolů meloun
.
Hezký den ![]()
Kasio

moc líto
Bubinka s Váma už zůstane, je to těžké, ale já věřím, že co se má stát se stane a taky v to, že budou další miminka.
pa Mia