Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
431
20.3.06 10:31

Mio moc děkuji,jsi moc hodná.Máš pravdu,příšerně se nervuju a panikařím…hodně lidiček říká,že je bříško bolí např do 8týdne,pak je klid.Říkám si,že když jsme viděli srdíčko a jak za 2dny mimísek z červíka na krásnou fazolku vylíhnul,že tohle nervování je snad fakt nějaká moje ulítlá hormonální hladina.Nějak to nejde ovládat.Ale s tím nádech-výdech-klid to zabírá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
20.3.06 10:48

Welinko, mám úplně stejný subjektivní pocity jako ty…jen se nějak nebojim. ;-) Přijde mi tak nějak vnitřně, že se teď už není čeho bát a naopak jsem se dost zklidnila. Samozřejmě se trochu bojim, aby mi ve středu (na 2. UTZ) neřekla doktorka něco, co by mě překvapilo, ale pokud ne, tak budu dál v klidu.

HOLKY s tou krví mě to taky napadlo…asi by měli přece vyšetřit, jestli je člověk úplně v pořádku…co když nejsem…já jsem teď už na začátku 8. týdne, tak by to už byl docela průšvih, ne?! :-( Je fakt, že jdu k doktorce ve středu, ale neříkala, že bych měla přinést moč nebo přijít na lačno…navíc tam jdu na 12,00, tak pochybuju, že mi tyhle testy bude dělat…taky mi udělala před 14 dny UTZ, zdálo se jí všechno v pohodě a tím to pro ni skončilo. Taky jí celkem věřim, je to renomovaný centrum, ale jí neznám dlouho, tak si jistá nejsem…ale snad ví co dělá?! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.3.06 10:59

Dendulko Fakt už 10 mm ??? 8O To my budeme mít tedy pozítří, to Vás doženeme :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
20.3.06 11:01

Bee díky..já jsem fakt hrozný plašan.Nejradši bych do čtvrtka spala.Moc vás berunky obdivuji za tu statečnost.Myslím,že taky šílím,protože jsem těhu fakt nečekala přirozenou cestou a navíc ta operace..fakt moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
20.3.06 11:09

Welinko, to je jasný, že jsi nervnější než my, co jsme proti tobě celkově asi ve větší pohodě…už jenom kvůli té operaci a vůbec…máš toho dost za sebou…ty inseminace a dlouhatánský pokoušení se a tak…ale ber to teď tak, že jestli existuje spravedlnost a nějaká vyšší moc, tak si to mimčo na 1000% zasloužíš a všechno bude určitě v pořádku. Takový silný miminko když se chce narodit, tak se narodí, neboj! ;-) Drž se, do čtvrtka nějak vydržíš a uvidíš, že bude všechno jak má být. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
20.3.06 11:10

Stramplicko,

jukni na www.kocarky.com. Maji tam I'coo v akci za super penize. Je tam cely komplet za 17 tisic. Na kocar nedam dopustit, jsem s nim spokojena. Vaha je teda silena, 16 nebo 17 kg, ale nejezdime mestskou a tak ho skladam akorat z auta do auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
20.3.06 11:15

Bee ty umíš krásně pohladit dušičku…díky díky díky :D :D :D :D …fakt je to mnohem lepší.

Holčinky jak vlastně na té Rodině počítají velikost miminka?Celý gestační váček,nebo prostě mimísek uvnitř.Já jsem měla jako první,kdy ještě nebylo mimi vidět,měřený gest.váčku=4mm.To ve 4.týdnu.A v pátek měřené už přímo miminko.Mám to nějaký popletený… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
20.3.06 11:15

Beinko , jo jo, píšou to tam, že je mimčo velké jak ostříhaný nehet malíčku :D

Welinko , fakt bud v klidu, to bude v pohodě :wink:

Holky vy řešíte kočárky a já ještě nemám ani žádnou představu, no něco s tím musím udělat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
20.3.06 11:30

Dendul…je vidět, žes nějak extra neplánovala :-D i když já kočárek řešila taky víceméně náhodou… ;-) a zbytečně dopředu…spíš ho řešil manžel…bere to jako technickou a tím pádem chlapskou záležitost. A mně se ten „náš“ taky líbil i na ovládání (samozřejmě ale jen na prodejně), tak jen tiše doufám, že to nebudou vyhozený peníze. Taky si říkám, jestli není zbytečný kupovat novej a raději neušetřit peníze…ale nevim…možná na to první miminko by novej měl bejt a vydržet i pro mladšího sourozence? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
20.3.06 11:49

Je pravda, že jsem nic moc neplánovala, mimčo se povedlo na poprvé a myslela jsem, že si vše obhlídnu až tak během snažení, ale i ted je dost času :wink:

Při prvním mimču jsme kupovali nový kočár a měl ho i mladší syn, ale to už je nějakých 8 let, tak ted budeme určitě kupovat novej, chci si to užít pořádně a se vším všudy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.06 13:19

Marcelko moc děkuju. Hurá, už se moc těším až ho půjdeme koupit…jenže to je ještě času :cry: Třeba ale do té doby ještě zlevní :D Já taky nepředpokládám žádné ježdění autobusem, takže snad ta váha nebude tak hrozná a navíc jsem viděla i těžší. Jak jsem říkala, jde mi hlavně o to, aby vydržel otřesné karvinské chodníky a kamenitý terén na chatě. A předpokládám že vydrží i pro druhého cvrčka někdy za pár let :lol:
Holky, přeji vám krásný týden, hlavně už nějaké lepší počasí :roll: a hezky spisujte ať mám za týden co číst! Dřív se na net nedostanu :cry: Tak všem papa!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
20.3.06 13:20

tak mam novinku holky… zjistila jsem, že nemůžu sníst víc jak dvě sousta najednou, protože mě okamžitě začne bolet žaludek jak když tam mám kámen… :o jsem svym způsobem ráda, protože třeba nakonec ještě během toho těhotenství zhubnu?! :-D ale je to nepříjemný. nevim, jestli to souvisí s mym současnym stavem, ale asi to může být průvodní příznak, co myslíte? b.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
20.3.06 13:22

stramplicko!!! bude se nám týden stýskat!!! :-( ale budeme na tebe zatím aspoň myslet. a ŠETŘI SE v tý práci!!! pa pa bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.06 13:26

Bee, ty se máš…já kynu jak pravá česká buchta, sním totiž na co přijdu. Katastrofa!!! V pondělí se ozvu a už budu mít po kontrole u Dr.! Tak ještě jednou a už naposled všem ahoj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
20.3.06 13:31

Bee tak jsme na tom podobně…já jsem v podstatě od 3TT zhubla 7,5kg!Mám trošku zásoby,tak jsem ráda,že mám náskok.Ale varovali mě před tím,tak taťka)manžel) nosí samé dobrůtky… :oops: Bee kdy jsi byla naposledy na UTZ?Víš kolik měřila fazolka?Je to fascinující.Když jsem přišla na konci 5TT na UTZ,byla tam taková ťupička,uprostřed gest.váčku a ta celá ťukala.S doktorkou jsme se nasmáli,že je to srdíčko jako zvon! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí