Poradna duly
Jana Čurdová
adelino co mají mimina na kabelech? bych řekla že jim připomínají pupeční šňůru, jejich hračku co měli celých 9 měsíců… v té samé pozici je i sprcha. ![]()
hildo hezký fotečky, se ale divím že mu ta čelenka drží na čele, Mišan by ji už dávno ožužlal
lachtánek je taky hezký… a máme stejný dudlík - u nás slouží jako kousátko
no adopce nehrozí, to už bych si pořídila něco menšího vlastního ![]()
sám si pořád nesedl (leda z pololehu), touží stát, sezení je nuda.
no tak zkouší před sebou tlačit podnožku od křesla..ale ty jeho nožičky se podlamují a chudák ještě pořádně neví co má dělat, ale občas se mu to povede..
Míno to si Sophinka pošmákla, já mám co dělat abych zachránila vlastní palec u nohy před ožužláním…
adelino a nechceš následovat Kačudku? udělej si testík ms to vůbec být nemusí ![]()
Nutrilon taky vařit nehodlám, netuším jak bych to do něj dostala, pro něj je flaška akorát nová hračka - pěkně žbluňká. A poslední dobou se snaží rozkojit i můj špek na břiše. Je to jak vlhká přísavka.
Miiri jojo děťátka jsou strašně šikovná, Mišan žvatlá žvatlá a když chci aby řekl máma tak huba od ucha k uchu a ticho přímo hmatatelné.
Ewik houby u nás nerostou
jen 3 ubohé prašivky jsem uviděla, v lese jsou cítit akorát kobylince, no tak jsem koupila pár žampiónů, aspoň něco.
ahojky,
vsechny jste u vody nebo co? pozdravuje vas vsechny krisulka, pry z hlubokych lesu, ale signal tam ma ![]()
tulenice, tak jsem povidala davidovi, zes prisla na to, co ma viktor na kabelech. a on „pripominaj mu pupecnik, ne?“. tak jsem asi jedina natvrdla, koho to nenapadlo ![]()
havo, teda matysek je sikula s tim ukazovanim
. viktor se teda taky orientuje co je co, ale nekdy mam pocit, ze schvalne dela pravej opak toho, co se po nem chce.
adel no asi to tak bude, když to říkáš.
my to s tuleněm okomentovali už při přechodu do velké vany, hadice od sprchy, sen všech mimin
![]()
Havo - tak to i já valím bulvy
Sophinka toho moc nenamele - jediné co říká naprosto srozumitelně je .....a to byste neuhádli
…HAM.Ale očima komunikuje,takže vím,že rozumí. Když třeba řeknu-kde je pejsek - tak se na něj podívá,atp. Jo,a naučili jsem ji dávat pusinky - rtíky nešpulí,ale užasně nastavuje otevřenou pusu ![]()
Teda dneska byl pařák,že? Odpoledne jsem musela s malou na poštu,byla to procházka hrůzy - nikde žádný stín po cestě a ve městě bylo na padnutí.Debil jsem už dala auto do bazaru,tak jsem nepojízdná. A nové auto stále není
Už to řeším přímo přes importéra VW - slíbili mi,že mi zítra dají vědět,jak to z toho prodejce dostat. Asi jsem to tu nepsala,stala se ale neskutečná věc - auto už je k mání asi 3 týdny,stojí ve skladu VW v Lysé n.L.,ale ten autosalon z Mladé Bolesl. se ocitl v platební neschopnosti a nemají prachy na to,aby ho uhradili importérovi a mně následně prodali. Zkoušeli na mě ať provedu úhradu auta a že mi ho pak do tří dnů zajistí,ale na to by snad kývl jen debil. Žasnu co je dneska všechno možné,myslela jsem,že si takový koncern jako VW je hlídá,kdo jim dělá dealera.
Však to taky už 2 týdny trénujeme
Ale musí mít náladu, jinak neukáže nic. Třeba dneska jsem z něj dostala akorát krtka a jinak chtěl tu knížku pouze žužlat.
Ale zase na mě dneska odpoledne dosti důrazně znakoval, že má hlad. To otvírá pusinku jako rybička a hrozně mlaská.
![]()
Ewiku, s nočníkem je to tak, že si ještě rozhodně neumí říct, že na něj chce. Ale když ještě není hotovo, odmítá být sundán a naopak, když má pod zadkem smradlavou nálož, sápe se na mě jako blázen.
![]()
Pane jo tady je to sama sikulka
a krasny fotecky ![]()
Mino fotka fakt
![]()
u nas je overeno, ze Haf skutecne patri k pejskovi, jindy to nerika jen v souvislosti s hafanem, ale musi se ji chtit ze ![]()
Dneska dopolko sla spinkat, to spime ve velky posteli usneme mame u prsa, davam kolem ni pro jistotu mantinely z nasich perin a kdyz se zbudi chuvicka to ohlasi…jenze dneska byla potichu
( …takze kdyz chuvicka vyhlasila poplach ja rozrazila dvere Viky se valela na koberci
no boule nikde ani nic jinyho tak doufam, ze dobry, ale uz nekompromisne do maly postylky ![]()
Mino a stim spanim fakt neprovokuj.
.. mi ted mame prazdninovej rezim nebo co driv jak 21:30 neusneme a od 4 mame na koze
tedy dneska tuk tuk uz spime, ale to bude tim, ze se utahala v bazenu…
a co ten odkaz dosel ti???
A stim autem fakt pruda
, ale v CR je bohuzel mozne vse
drzime palecky at to brzy dobre dopadne
a na plavcu at uz Vam muzeme zavidet krasne nove auticko ![]()
Viktorkovi Vse nej nej nej a sladkyho hubanka ![]()
Raveno - takže jste měli letecký den
No,ještě že Viktorka umí přistávat ![]()
Sophinka zas dneska perlila ve vodě - najednou vyjekla takový neznámý pokřik a ejhle - všude dokola plavaly hovínka
- Zdeněk musel okamžitě zasáhnout a takovou tou síťkou na hrubé nečistoty tyto smradlavé nečistoty vylovit a jít hodit do hajzlíku ![]()
Odkaz došel - no já nevím,už jsem o tom viděla i nějaký pořad v TV. Moc se mi do toho nechce,nějak mě to neoslovilo.
Miiri - zítra příjemný let, krásnou,pohodovou dovču a nepřipalte si půlky ![]()
Ahojky,
dnes takové vedro a my se vypravili Kubíkovi pro novou autosedačku
,ale už ji máme doma.
Adel,nakonec jsme koupili MaxiCosi RodiXR.Do 15kg má K.sice daleko,ale seděl v ní a dobré.
Míno,stalo se nám to jednou s Kubíkem po mangoldu…měla jsi pocit,že na něm trávící trakt nazanechal žádné následky
![]()
A jak se Sophinka na to tvářila?
Berinka už není píďalka,ale vypilovala styl do klasického lezení. ![]()
Caf holky,
tak som tu na sekundu.
Spunt zaspal - jupiiiiiiiiiiiiiiiiii. Spankovy rezim sa zase posral a chodime na kute o desiatej.
Tak najnovsie mame to, ze nase dieta vylezie po tocitom schodisku. Najprv si trufol na styri schody, dnes uz vyliezol uplne hore a dosiel na to, ze na tej zuzenej casti to nejde tak siel na tu sirsiu. No jooooooooooooooo, sa ani vysrat nemozem bez neho ist. Minule som sedela na hajzli a on dobehol a
ol si do mojich nohavic na zemi. Hruza. Inac sme velmi odvazny, lebo sa ma zacal pustat a stoji sam bez opory. No a chodime jak delo uz na jednej ruke.
Sa máááááááme teda poviem Vam.
Jo Adel, tak to bud holka rada, ze mas schody dva a nie taky tocity vylez ako mame my, xixixixix.
Ahojte,
jdu vás jen pozdravit,nemám dočteno ![]()
Frčíme na chalupu,budem se cachtat v bazénku,už se těším. ![]()
Tak se tu mějte.....paaaaa