Poradna duly
Jana Čurdová
čus baby,
tak hlásím návrat, měli jsme se super
Počasí bylo úžasný, pořád svítilo sluníčko, až včera kolem druhý začlo pršet. Moc jsme si užili, každej den grilovali a teď zas začít vařit, prát a uklízet
Až dám všechno do pořádku tak písnu a dám fotky ![]()
Oliverku,k Tvým dnešním 1.narozeninám Ti přejeme všechno nejlepší,hodně zdraví a lásky a ať si nadále takový bojovník jako první dny svého života
.
Oliverku, k Tvým 1. narozeninám Ti přejeme jen to nejlepší, a ať si v batolecím věku ten nejšťastnější chlapeček v okolí!!!!
Ahojky
Olívkovi jsem vaše přáníčka přečetla, určitě se mu moc líbila, protože u toho mlátil ručkama do stolu a chechtal se
Jen já jsem nějaká naměkko, to asi ty hormony- budu totiž za pár hodin rodit ![]()
Děkujeme
ty jo, to uz je to fakt rok
??? ty fotky s dortem jsou vyborny ![]()
tak olivku, vsechno nejlepsi a hlavne at jsi zdravouckej. ze jsi sikovnej bojovnicek, to uz vime, tak at ti to zustane. uzij si poradne oslavu!!!
ewiku, gratulujem k zoubku!!! a obleceni na svatbu taky musim poresit, jdeme v zari a mam jen saty, jenomze kvuli kojeni potrebuju neco, co bych tam mohla vyhrnout ![]()
MILÝ OLIVERKU K DNEŠNÍM 1.NAROZENINKÁM TI PŘEJEM HODNĚ ŠTĚSTÍČKA,ZDRAVÍČKA A AŤ SI STÁLE TAKOVÝ BOJOVNÍK
VŠE NEJLEPŠÍ ![]()
Milý Olivere, k Tvým prvním narozeninám Ti přejeme vše nejlepší, hodně lásky a zdravíčka. Je super jak jsi to na začátku všechno zvládl!!! Jsi šikula
Tady jsou nějaký fotky z naší dovči:
na zřícenině hradu Šternberku 

tohle je chalupa ve které jsme bydleli 
na Míchově skále 
Honzík v manduce na hradě Roštejnu 
Měli jsme se fakt super, počasí nám vyšlo fakt nádherný, mám úplně depku, že jsem zas doma… je tu bordel jak v tanku, vůbec se mi nechce nic dělat.
Děkujeme za další přáníčka ![]()
Hildo - návraty jsou vždycky strašný, nejlepší je asi se na to vybodnout a nic nedělat a počkat až se trochu aklimatizuješ
Fotečky krásný, muselo tam být super no a chaloupka úžasná. Hned bych zase někam jela.
Dobrý den všem
a zvlášť Oliverkovi ke krásnému prvnímu ročku, pevné zdraví, hodné rodiče a plno sluníčka do dalšího života přejí Anežka s mamkou
http://www.celysvet.cz/…le/s7720.gif
fotky z oslavy, Miiri, nádherné, je fajn, že jste nechali Olívka, ať si dort spapá sám
…
Hildo, ta chalupa, to je romantika jak blázen…
a my zas mizíme na pár dnů do hor, pa pá, mějte se pěkně
ečMy se taky připojujeME S PŘÁNÍM Olívkovi, jak j+ře +eeeeeeeeeeešdqáč je vidět, tak zejména .Adámek mu přeje hodně štěstí A ZDRAVÍ
Nazdárek holky,
Přejeme Oliverkovi všechno nejlepší k 1.roku,hlavně hodně zdravíčka a štěstíčka.Áť si po celý takový bojovník jako v počátcích svého života.
![]()