LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3771
2.5.07 08:58

Miiri to ho úplně chápu,ale počkej po šestinedělí,to budou vaši sousedi zírat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
2.5.07 09:13

Čau těhulky,
teda tady je žhavá diskuze, a takhle poránu :D Mě to teda doktor taky nedoporučil, ale občas to praktikujem. Bylo to kvůli tomu, že jsem zezačátku po sexu jednou krvácela. Řek mi, že se to může kdykoli opakovat, ale už se to neopakovalo. S Aničkou se mi to stalo taky a bylo to v pohodě. Mě se občas hrozně chce a mimi si o to přímo říká :D Co se týče běďarů tak vám závidim, že je nemáte. Já je mam úplně od začátku a je to děs. Moje babička se mě minulej tejden ptala, jestli nemam kopřivku :? Vypadám jak puberťák… To jsem při Aničce neměla, že by kluk? Honzíka bych moc chtěla :D
Marťásku držim palečky a myslim na tebe. Už se těšim až nám ukážeš fotečku. To jsem si holky taky uvědomila, že za měsíc a něco už asi ucítíme pohyby :D Tak se zatim mějte, jdu něco dělat dokud je Anička ve školce. Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.5.07 09:18

Ahoj,
tak jsem sebrala odvahu a rozhodla se, že vás pobavím, jak rychle rosteme. Dala jsem do galerky fotku mého pupíku. Přibírám zatím podle tabulek, jen aby to vydrželo. Na konci 3.měs. jsem měla 2kg a teď přibírám tak 0,5kg za dva týdny. Mám takové tušení, že bude hůř :wink:
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
2.5.07 09:25

Miiri hezký bříško :! Já se stále osahávám a zatím nic necítím že by rostlo,krom toho co nemá s těhotenstvím nic společného (špeky!) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
2.5.07 09:29

Už za měsíc? To je skvělé, už se moc těším, jak mimouška ucítím. Teď jsem byla o víkendu taková rozhozená strachy o něj, ale to pod dojmem smutných událostí holek. V práci na to teď nemám čas tak moc myslet. A když mrknete na můj spodní metřík, pochopíte, že starostí mám teď fakt dost 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.5.07 09:30

Bříško se ukáže, vždycky se ukázalo, ne? Stejně nechápu, jak jsi mohla poprvé přibrat tak málo. 8O Já při prvním přibrala 15kg a do 3/4 roku jsem měla dole 23kg. Šlo to úplně samo, no jo jenže tenkrát jsem byla mladá a nudle. Teď už jsem ne tak mladá a spíš široká nudle :D Ale pokaždé jsem měla bříško vidět hodně brzy.
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
2.5.07 10:27

Miiri pěknej pupík :D Řekni mi, k čemu jsi musela sbírat odvahu? Vždyť máš krásnej pupík a široká teda rozhodně nejsi. Počkej, až tam dám fotku já :?
Zuzajdiku , ty čekáš svoje první, viď? To asi ucítíš pohyby o něco později, tak o dva týdny. Já nevim jak to je, jen jsem četla, že při druhým už tak okolo 18. týdne, při prvním ve 20. týdnu. Máš se na co těšit. To se takhle jednou ráno probudíš a něco tě jemně cvrnkne do pupíku. Jen tak malinko, ale budeš 100% vědět, že to už je ono :D Je to nádhernej pocit. Takhle zatim člověk ani neví, že v tom bříšku něco má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
2.5.07 10:31

Ani ti nevím,je to už 19 roků - jen si pamatuju,že jediné na co jsem měla chuť byly čokoládové termixy a v té době to byl podpulťák. A taky jsem otci na zahradě předčasně sklidila a snědla všechny zimní jablka.Z porodnice sem šla v minisukni a naprosto bez břicha.Po roce sem měla už 47 kg a to už mi vynechávala menses a celkově mi bylo na h… Ale přibrat to nešlo. Ježiš,s odstupem času na to tak ráda vzpomínám jak mi všichni podstrojovali a papkej a papkej a já papkala a váha stále stejná. :lol:
A dneska se musím hlídat,sežrat na co mám chuť tak to nahoru letí jak blázen.

Zuzajdíku máš náhodou krásné starosti a určitě to bude jeden z nejhezčích dnů v životě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.5.07 11:28

Teda Hildo na tvoji fotku s pupíkem jsem fakt zvědavá. Na té co máš u metříku, vypadáte spíš jako sestry než máma a dcera :)
Na pohyby už se taky moc těším, při prvním byly v 18tt, tak teď nevím. Holky co s nima taky povídám v říjňatech už je mají, některé jsou těhu jako já :(
Musíme být trpělivé, pak si budeme občas přát aby nekopaly a chvíli (hlavně v noci) spaly. :D
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.5.07 11:37

Holky,
tak jsem se konečně odhodlala zavolat dr, že mě od neděle pobolívá v podbříšku a píchá vpravo jako u slepáku. Tak mi říkala, že jsem měla zavolat klidně hned, takže mám přijít na KO už zítra v poledne. Snad jen plaším a vše bude v poho. Ta psychika je hrozná, jakmile jsem s ní domluvila, tak se mi nějak vnitřně ulevilo.
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
2.5.07 12:02

Miiri o psychice je to hlavně, ale neboj,určitě to bude dobrý,ale chápu,že tě uspokojí takováto odpověď jen od dr. :) Tak zítra držím palečky :!

Marťásek se ještě neozval jak dopadla KO,určitě dobře a právě to oslavuje velkým panákem mlíka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.5.07 12:08

Taky na Marťáska myslím, pořád nakukuju, jestli už napsala. :)
Ještě mám jednu takovou podivnost. Od té doby co jsem těhu mám noční košilku přes prsa fialovou. Ať to vysvětlím, vezmu si bílou a do dvou dnů je přes prsa fialová. Manžel se směje, že pak budu mít borůvkové mlíko :lol: Nemáte někdo něco podobného? Zkoušela jsem nosit jinou podprsenku, že třeba tahle nějak barví kůži (i když kůži fialovou nemám), ale je to pořád stejné. :D
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
2.5.07 12:14

No Miiri,to je nádherná úchylka :lol: Hned jak přijdu domu,zkontroluju tu svoji :) Nepoužíváš nějaké nové pleťové mléko? A máš pocit že ti z bradavek již něco teče? Tak to jsem blázen :) ,fakt nedokážu poradit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.5.07 12:24

Používám jen mléko proti striím, ale spíše na břicho, na prsa jen občas. Z bradavek mi nic neteče. To je dobrá úchylka co? :lol: Ještě, že to není vidět jinak :D
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
2.5.07 12:24

Caute holky

tak jak se mate???? Neupalili vas? A co libani? Bylo?

U nas novinka- ode dneska je manzel v nove prace, bude vice korunek, ale na ukor rodinneho zivota a spolecneho casu......ach o.....

A mne je docela fajn, trochen poboliva deloha- roste asi, a mam porad chut na rajcata a papriky........kua, ale rejzujou na mne v marketech :-D

Zitra jedu na kontrolu na endokrinologii, jsem zvedava co mi pi. dr rekne

Miiri, teda ja nemam fialove pyjamko ale mam fialove bradavky a kdyz zmacknu muzu kojit :-D

Bedaru ma habadej, nechce nekdo????

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí