LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3077
2.5.07 14:13

TO já bych se na to taky vyprdla, jenže manžel to vyžaduje na hladko :oops: Takže kdyby náhodou na něj přišly choutky, tak abych byla připravena. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
2.5.07 14:13

Marťásku taky gratulace :! :! :!

Koukám,že je vidět že jsme fakt z opice :lol: Já holím všechno (teda rvu si to strojkem a roním u toho slzy) - nohy,předloktí,........ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.5.07 14:15

Já vytrhávám jen holeně a lýtka, ostatní poctivě holím. Vytrhávat jinde, to bych asi umřela 8O 8O 8O
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
2.5.07 14:19

Holky, moc děkuji za gratulace.
To já si to nevytrhávám nikde. Radši holím. Já bych se asi zbláznila. Teď mě teda kosmetička slíbila, že mi udělá alespoň nohy voskem, tak jsem zvědavá, jestli ji tam neskopu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
2.5.07 14:20

TAk memu strniste moc nevadi, zatim si nestezoval, ale snazim se casto a pravidelne, trhani nemuzu- zarostli mi chlupy, udelali se bedary, ktere jsem mackala a ted to vypada straaaaasne........zustali jizvicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
2.5.07 14:22

Marťásku GRATULUJU, mám ohromnou radost ze tvých dobrých zpráv. Už se moc těšim na fotečky :D Je to super pocit, viď? Já musim vydržet ještě 14 dní, ale to bude hned. Jestli bude vše v pořádku, tak už pomalu začnu nakupovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
2.5.07 14:23

Teda holky, máme my to trápení. :lol:
A chlapi si stěžují, když si mají holit jen ksicht. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
2.5.07 14:25
Hilda píše:
Marťásku GRATULUJU, mám ohromnou radost ze tvých dobrých zpráv. Už se moc těšim na fotečky :D Je to super pocit, viď? Já musim vydržet ještě 14 dní, ale to bude hned. Jestli bude vše v pořádku, tak už pomalu začnu nakupovat :D

Děkuji :wink: :D
14 dní uteče jako voda. :wink: Já si musím počkat zase 4 týdny. Za 3 týdny jdu na krev, k vůli vývojovým vadám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
2.5.07 14:26

Já teda úplně všechno samozřejmě tím strojkem neberu :lol: to bych padla :! Marťásku mě bohatě stačí když mi to pod nosem bere tím voskem kosmetička,mrskám sebou na lehátku jak ryba :lol: Celý nohy bych takto nezvládla,to si to budu pěkně sama masochisticky vytrhávat :lol:
Stejně se ty chlapi maj,nikdo je nenutí si úplně všechno holit,pupík taky neřeší,můžou jíst po deváté večer,…no maj samý výhody :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
2.5.07 14:30

Míno, mě to taky bere voskem pod nosem a mě to tak hrozný nepřijde. Pro mě bylo horší, když jsem si holila nohy depilátorem. Vyzkouším voskem i nohy a dám vědět. Pinďulu i v podpaží to mám vyholené hned, ale ty nohy jsou dlouhý. Strašně dlouho to trvá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
2.5.07 14:37

To je fakt,trvá to dlouho a vždycky se musím dost nutit abych se do toho pustila :lol: Tak pak dej vědět jak si to zvládla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
2.5.07 14:39

Holky, a nemate zkusenost s veet kremem proti zarustani chloupku????

A co ty jejich psky???? Nebo, vosk ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
2.5.07 14:42

Kačko, já jsem si ten veet jednou koupila a bylo to naprd. Možná to s tím neumím, ale mě plno chloupků po tom zůstalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
2.5.07 14:52

Miiri. Zapomněla jsem ti pochválit fotečku. :oops: Jsi pěkně hubená, jen ten vystouplý pupík. Móóóc pěkný. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.5.07 15:27

Děkuju za pochvalu fotečky, ale hubená fakt nejsem. Spíš taková … ach jo jak já ten výraz nesnáším ..... oplácaná. No fuj. Ale teď se tím nijak netrápím, teď je důležité ať je vše v pořádku a po porodu budu hubnout jako zběsilá :x
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital