Poradna duly
Jana Čurdová
Já jdu taky v pondělí, neboj to uteče jako voda
a určitě to bude vše v pořádku ![]()
Nemám metřík… nějak nevím jak to funguje
měla bych být 11 tt, ale nevím to určitě, neměla jsem poslední menzes, otěhotněla jsem hned po vyndání tělíska.. takže to paní doktorka upřesní v to pondělí.
@aničkakytička aspoň víš, že jsi těhotná
ale nevím co je lepší no.. já bych sem tam i nějakou tu nevolnost brala… byla jsem přeci jen klidnější
ale je fatk, že ted mám doma aspon uklizeno, vypráno, uvařeno a dokonce píšu seminárku ![]()
@aničkakytička píše:
Holky budďte rády, že Vám není zle. mě je šíleně, nic nezvládám, doma bordel, nemůžu nic jíst, místo těhu oblečků nosím o číslo menší…fakt katasrofa, doufám, že to brzo odezní, je to bíída
To zhubnuti ti zavidim, zpusob nikoliv.. Snad to bude brzo lepsi ![]()
no za normalnich okolnosti bych to ani nijak neregistrovala… Ale jak jsem o to minule prisli vim, ze mi prestalo byt blbe sla jsem na normalni kontrolu a dr se me pta jak mi je no ja odpovedela jeste vesele no kdybych nevidela ty ultrazvuky ani nevim, ze jsem tehu…no pak nasledoval ultrazvuk a dr se me ptal jak ze dlouho mi neni spatne no a bylo to v haji
… Takze ted budu cekat na sebemensi nevolnost jak na smilovami fakt
@slunicko6_12 píše:
no za normalnich okolnosti bych to ani nijak neregistrovala… Ale jak jsem o to minule prisli vim, ze mi prestalo byt blbe sla jsem na normalni kontrolu a dr se me pta jak mi je no ja odpovedela jeste vesele no kdybych nevidela ty ultrazvuky ani nevim, ze jsem tehu…no pak nasledoval ultrazvuk a dr se me ptal jak ze dlouho mi neni spatne no a bylo to v haji… Takze ted budu cekat na sebemensi nevolnost jak na smilovami fakt
A jinak jsi to jako nijak nepoznala? Ted už se bojím stebou
to je st
jně hrozné, kolik holek si tímhle prošlo… musí to být fakt hrůza ![]()
myslím, že by stačilo ráno menší zvraceníčko a přes den jemné motání hlavy, abychom věděly, že mimi jo ok..
jinak bych si to teda s gustem odpustila..
myslím, že by stačilo ráno menší zvraceníčko a přes den jemné motání hlavy, abychom věděly, že mimi jo ok..
jinak bych si to teda s gustem odpustila..
nepoznala nebylo mi vubec nic zadne krvaceni bolesti proste nic…Jen vim, ze mi nebylo ani spatne…Je to hrozny…Snazim se myslet pozitivne jelikoz vim, ze mi nic jineho stejne nepomuze a co bude bude, ale je to o nervy
@slunicko6_12 - Tak to bych ti přála aspoň půlku mých nevolností. ![]()
Když to vezmu podle sebe, tak je mi teď strašně, ale u prvního taky nic. Krásně jsem přibírala a malej rostl. Nezvracela jsem, nemotala se nic. Jen asi kolem 10tt mi doktor napsal magnesium na roztahování dělohy ![]()
Budu ti držet palečky ![]()
@Marta87 píše:
@slunicko6_12 - Tak to bych ti přála aspoň půlku mých nevolností.
Když to vezmu podle sebe, tak je mi teď strašně, ale u prvního taky nic. Krásně jsem přibírala a malej rostl. Nezvracela jsem, nemotala se nic. Jen asi kolem 10tt mi doktor napsal magnesium na roztahování dělohy
Budu ti držet palečky
myslím, že sluníčko by si vzala komplet tvoje nevolnosti, jen kdyby měla zdravé mimi… držíme palečky!!
@aničkakytička - tak jí je dáme obě…
ale to by bylo asi už nebezpečný ![]()
asi jo, to by tolik zdraví už bylo na jednu moc asi
s láskou vzpomínám na první těhu a občasně zracení, ketré mi přišlo táák strašné ![]()
Já se klidně přidám v rozdávání těch nevolností,od rána to je v poho,ale tak kolem poledne to začne a trvá to až do noci a někdy mě ta nevolnost i probudí,takže odpoledne jsem k ničemu,takový malý prdolek a už dělá takovou neplechu ![]()
Tak jsem si dneska musela v kanclu za kompem poprve rozepnout knoflik u kalhot
Jestli dopadne pristi kontrola dobre, vyrazim na nakup ![]()